Luettelo Dua Lipan saamista palkinnoista ja ehdokkuuksista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Dua Lipan saamista palkinnoista ja ehdokkuuksista.

Palkinto Vuosi Ehdokkuus Kategoria Lopputulos Lähde
American Music Awards 2018 Dua Lipa New Artist of the Year Ehdokkuus [1]
ASCAP Pop Music Awards 2017 ASCAP Vanguard Award Voitto [2]
Bambi Awards 2018 International Music Honor Voitto [3]
BBC Music Awards 2017 Dua Lipa Album of the Year Voitto [4]
BBC Teen Awards Dua Lipa Best British Solo Artist Ehdokkuus [5]
New Rules Best Single Voitto [6]
2018 One Kiss(Calvin Harrisin kanssa) Ehdokkuus [7]
Dua Lipa Best British Solo Artist Voitto [8]
Beano Awards 2017 New Rules Pop Song of the Year Voitto [9]
Billboard Music Award 2019 Dua Lipa Billboard Chart Achievement Award Ehdokkuus [10]
Top New Artist Ehdokkuus
One Kiss(Calvin Harrisin kanssa) Top Dance/Electronic Song Ehdokkuus
Break Tudo Awards 2017 New Rules Best Video Ehdokkuus [11]
Dua Lipa New Artist International Ehdokkuus
2018 Artist on the Rise Voitto [12]
One Kiss(Calvin Harrisin kanssa) Best Collaboration Ehdokkuus
Brit Awards 2017 Dua Lipa Critics' Choice Ehdokkuus [13]
2018 British Breakthrough Act Voitto [14]
British Female Solo Artist Voitto
Dua Lipa British Album of the Year Ehdokkuus
New Rules British Single of the Year Ehdokkuus
British Video of the Year Ehdokkuus
2019 One Kiss(Calvin Harrisin kanssa) British Single of the Year Voitto [15]
British Video of the Year Ehdokkuus
IDGAF British Single of the Year Ehdokkuus
British Video of the Year Ehdokkuus
British LGBT Awards 2018 Dua Lipa Music Artist Ehdokkuus [16]
D&AD Awards New Rules Direction for Music Videos Voitto [17]
Danish Gaffa Awards Dua Lipa Best Foreign New Act Ehdokkuus [18]
Echo Awards 2018 Best International Rock/Pop Female Artist Ehdokkuus [19]
Electronic Music Awards 2017 Scared to be Lonely(Martin Garrixin kanssa) Single of the Year Ehdokkuus [20]
Eurosonic Noorderslag Dua Lipa European Border Breakers Award: United Kingdom Voitto [21]
Public Choice Voitto
Best Newcomer of the Year Voitto
Gaygalan 2018 New Rules International Song of the Year Ehdokkuus [22]
Glamour Awards 2017 Dua Lipa Next Breakthrough Voitto [23]
Global Awards 2018 Best Female Ehdokkuus [24]
Rising Star Award Ehdokkuus
Best Pop Ehdokkuus
2019 Best Female Voitto [25]
Best British Artist or Group Voitto
Best Pop Ehdokkuus
One Kiss(Calvin Harrisin kanssa) Best Song with Metro Ehdokkuus
GQ Men of the Year Awards 2018 Dua Lipa Solo Artist of the Year Voitto [26]
Grammy Awards 2019 Best New Artist Voitto [27]
Electricity(Silk Cityn kanssa) Best Dance Recording Voitto
Hungarian Music Awards 2018 Dua Lipa 4th year's modern pop-rock album or voice recording Ehdokkuus [28]
iHeartRadio MMVAs 2018 Dua Lipa Fan Fave New Artist Ehdokkuus [29]
iHeartRadio Music Awards 2018 New Rules Best Music Video Ehdokkuus [30]
2019 Dua Lipa Female Artist of the Year Ehdokkuus [31]
One Kiss(Calvin Harrisin kanssa) Dance Song of the Year Ehdokkuus
International Dance Music Awards 2019 Electricity Best Pop/Electronic Song Ehdokkuus [32]
LOS40 Music Awards 2018 Dua Lipa International Album of the Year Voitto [33]
One Kiss(Calvin Harrisin kanssa) International Song of the Year Ehdokkuus
New Rules International Video of the Year Ehdokkuus
International Song of the Year Voitto
Dua Lipa International Artist\Group of the Year Voitto
MTV Europe Music Awards 2016 Best Push Act Ehdokkuus [34]
2017 Best UK & Ireland Act Ehdokkuus [35]
Best New Act Voitto
Best Look Ehdokkuus
2018 Best Artist Ehdokkuus [36]
Best Pop Voitto
Best Look Ehdokkuus
Best UK & Ireland Act Ehdokkuus
MTV Millennial Awards 2018 Global Instagramer Ehdokkuus [37]
New Rules Global Hit of the Year Ehdokkuus
MTV Video Music Awards 2018 Song of the Year Ehdokkuus [38]
IDGAF Best Choreography Ehdokkuus
One Kiss(Calvin Harrisin kanssa) Best Dance Video Ehdokkuus
Song of Summer Ehdokkuus
2019 Electricity(Silk Cityn kanssa) Best Dance Video Ehdokkuus [39]
Meus Prêmios Nick 2018 Dua Lipa Favorite International Artist Ehdokkuus [40]
NME Awards 2017 Best British Female Artist Ehdokkuus [41]
Best New Artist Voitto
2018 Best British Solo Artist Ehdokkuus [42]
New Rules Best Track Ehdokkuus
Best Video Ehdokkuus
NRJ Music Awards Dua Lipa International Revelation of the Year Ehdokkuus [43]
Female Artist of 2018 Ehdokkuus
International Female Artist of the Year Ehdokkuus
Dua Lipa & Calvin Harris International Duo/Group of the Year Ehdokkuus
One Kiss(Calvin Harrisin kanssa) International Song of the Year Ehdokkuus
Most Streamed Song Voitto
IDGAF The Music Video of 2018 Ehdokkuus
Popjustice £20 Music Prize 2016 Hotter than Hell Best British Pop Single Ehdokkuus [44]
Radio Disney Music Awards 2018 New Rules Best Song To Lip Sync To Voitto [45]
Dua Lipa Breakout Artist of the Year Ehdokkuus
SCTV Music Awards 2017 Dua Lipa Young and Promising International Artist Voitto [46]
Shorty Awards 2018 New Rules Best Use of Video Ehdokkuus [47]
Best Use of YouTube Ehdokkuus
Best in Hospitality Ehdokkuus
Best Use of Facebook Video Ehdokkuus
Dua Lipa Best in Music Ehdokkuus
Best Influencer and Celebrity YouTube Campaign Voitto
Silver Clef Awards 2018 Best Live Act Ehdokkuus [48]
2019 Best Female Voitto [49]
Sound of… 2016 Sound of… 2016 Ehdokkuus [50]
Gaffa Awards 2019 One Kiss(Calvin Harrisin kanssa) Best Foreign Song Ehdokkuus [51]
Teen Choice Awards 2017 Dua Lipa Choice Breakout Artist Ehdokkuus [52]
2018 Choice Female Artist Ehdokkuus [53]
New Rules Choice Song: Female Artist Ehdokkuus
One Kiss(Calvin Harrisin kanssa) Choice Electronic/Dance Song Ehdokkuus
Choice Summer Song Ehdokkuus
Telehit Awards 2017 Dua Lipa Emerging Artist in Networks Ehdokkuus [54]
UK Music Video Awards 2017 New Rules Best Pop Video – UK Voitto [55]
VEVO Must See Award Ehdokkuus
2018 IDGAF Best Pop Video – UK Voitto [56]
One Kiss(Calvin Harrisin kanssa) Best Dance Video – UK Ehdokkuus
Urban Music Awards 2017 Dua Lipa Best Pop Act Ehdokkuus [57]
WDM Radio Awards 2018 Best Electronic Vocalist Voitto [58]
Scared to be Lonely(Martin Garrixin kanssa) Best Bass Track Voitto

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. American Music Awards: Drake, Cardi B Lead 2018 Nominations The Hollywood Reporter. 12.9.2018. Arkistoitu 12.9.2018. Viitattu 1.12.2019.
  2. ASCAP Vanguard Award 4.5.2017. ASCAP. Viitattu 1.12.2019.
  3. Dua Lipa Wins International Music Honors at Germany's Bambi Awards Billboard. 21.11.2018. Arkistoitu 21.11.2018. Viitattu 1.12.2019.
  4. Ed Sheeran and Stormzy nominated for scaled-back BBC Music Awards 21.11.2017. BBC. Arkistoitu 19.6.2018. Viitattu 1.12.2019.
  5. Liam Payne, Rita Ora, The Vamps, Camila Cabello and Dua Lipa to perform at BBC Radio 1's Teen Awards 2017 22.8.2017. BBC. Arkistoitu 24.8.2017. Viitattu 1.12.2019.
  6. All the winners from the Radio 1 Teen Awards 2017 BBC. Arkistoitu 29.11.2017. Viitattu 1.12.2019.
  7. 2018, BBC Radio 1's Teen Awards – Teen Awards 2018 – BBC Radio 1 BBC. Arkistoitu 29.10.2018. Viitattu 1.12.2019.
  8. Little Mix set to perform at BBC Radio 1 Teen Awards 2018 10.9.2018. Pressparty. Arkistoitu 15.9.2018. Viitattu 1.12.2019.
  9. Pop Song of the Year 2017: Vote Now in the Beano Awards The Beano. Arkistoitu 12.6.2018. Viitattu 1.12.2019.
  10. Cardi B Leads 2019 Billboard Music Awards Nominations With 21 Billboard. 4.4.2019. Viitattu 1.12.2019.
  11. Break Tudo Awards 2017: Lista de indicados 15.2.2018. Break Tudo Awards. Arkistoitu 23.5.2018. Viitattu 1.12.2019. Portuguese
  12. BreakTudo Awards 2018: Demi Lovato, Cardi B e Taylor Swift estão entre os mais indicados N10 Entretenimento. 25.8.2018. Arkistoitu 26.8.2018. Viitattu 1.12.2019. Portuguese
  13. Brit Awards 2017: See the Full Winners List Billboard. 22.2.2017. Arkistoitu 24.5.2018. Viitattu 1.12.2019.
  14. Brit Awards 2018 Winners: The Complete List Billboard. 21.2.2018. Arkistoitu 17.6.2018. Viitattu 1.12.2019.
  15. Brit Awards 2019: Full list of nominees 12.1.2019. BBC. Arkistoitu 13.1.2019. Viitattu 1.12.2019.
  16. Dua Lipa, Frank Ocean and Harry Styles among nominees for British LGBT Awards NME. 8.2.2018. Arkistoitu 25.5.2018. Viitattu 1.12.2019.
  17. D&AD Awards 2018 Design and Art Direction. Arkistoitu 27.6.2018. Viitattu 1.12.2019.
  18. GAFFA-Prisen – og vinderne er... Gaffa. Viitattu 1.12.2019. Danish
  19. Rita Ora and Dua Lipa nominated in the same category at ECHO Awards 14.3.2018. Ministry of Foreign Affairs of Kosovo. Viitattu 1.12.2019.
  20. The Chainsmokers, Justice, Eric Prydz & More Nominated for 2017 Electronic Music Awards Billboard. 8.8.2017. Arkistoitu 17.5.2018. Viitattu 1.12.2019.
  21. Breakthrough Artist Dua Lipa Lands First Number One Single in UK & Ireland with 'New Rules' 18.8.2017. Warner Music Group. Arkistoitu 20.5.2018. Viitattu 1.12.2019.
  22. NU KAN DU RÖSTA FRAM VINNARE TILL QX GAYGALA 2019 Gala Magazine Sweden. Viitattu 1.12.2019.
  23. Glamour Awards 2017: All the talking points Glamour. 7.6.2017. Arkistoitu 23.12.2017. Viitattu 1.12.2019.
  24. Global Awards 2018 Winners 1.3.2018. Heart. Arkistoitu 11.3.2018. Viitattu 1.12.2019.
  25. The Global Awards are back 19.12.2018. Classic FM UK. Arkistoitu 22.12.2018. Viitattu 1.12.2019.
  26. All the winners from the GQ Men of the Year Awards 2018 GQ. 6.9.2018. Arkistoitu 6.9.2018. Viitattu 1.12.2019.
  27. Dua Lipa 6.9.2018. Grammy Awards. Viitattu 1.12.2019.
  28. Jelöltek Fonogram. Arkistoitu 9.3.2018. Viitattu 1.12.2019. Hungarian
  29. Shawn Mendes Leads 2018 iHeartRadio MMVAs Nominations 1.8.2018. iHeartRadio. Arkistoitu 13.8.2018. Viitattu 1.12.2019.
  30. 2018 iHeartRadio Music Awards: See The Full List of Nominees 10.1.2018. iHeartRadio. Arkistoitu 12.6.2018. Viitattu 1.12.2019.
  31. 2019 iHeartRadio Music Awards: See The Full List of Nominees 9.1.2019. iHeartRadio. Arkistoitu 9.1.2019. Viitattu 1.12.2019.
  32. https://www.decodedmagazine.com/the-33rd-annual-international-dance-music-awards-idma-announces-nominees/
  33. Los 40 Music Awards 2018 – Nominados Los 40. Arkistoitu 13.9.2018. Viitattu 1.12.2019. (espanjaksi)
  34. 2016 MTV EMAs: See the Full Winners List Billboard. 6 November 2016. Arkistoitu 26.5.2018. Viitattu 1.12.2019.
  35. Here Are All the Winners From the 2017 MTV EMAs Billboard. 12.11.2017. Arkistoitu 19.9.2018. Viitattu 1.12.2019.
  36. The 2018 MTV EMA Nominees Are Here 4.10.2018. MTV Europe Music Awards. Arkistoitu 4.10.2018. Viitattu 1.12.2019.
  37. Premios MTV Miaw 2018: todos los nominados La Nación. 17.4.2018. Viitattu 1.12.2019.
  38. MTV VMAs 2018 Pitchfork. 20.8.2018. Arkistoitu 17 July 2018. Viitattu 1.12.2019.
  39. Here Are All the Winners From the 2019 MTV VMAs Billboard. 26.8.2019. Viitattu 1.12.2019.
  40. Anitta e Maisa lideram a lista dos indicados aos Meus Prêmios Nick 2018 Capricho. 27.8.2018. Arkistoitu 28.8.2018. Viitattu 1.12.2019. Portuguese
  41. VO5 NME Awards 2017 – see the full winners' list NME. 15 February 2017. Arkistoitu 18.2.2017. Viitattu 1.12.2019.
  42. Lorde, Kasabian, and Dua Lipa lead VO5 NME Awards 2018 nominations NME. 17.1.2018. Arkistoitu 24.1.2018. Viitattu 1.12.2019.
  43. NRJ Music Awards 2018 : Les nominés sont... Public.fr. 5 October 2018. Arkistoitu 6 October 2018. Viitattu 1.12.2019. fr
  44. Past Winners Popjustice. Arkistoitu 17.6.2018. Viitattu 1.12.2019.
  45. The Nominees for the 2018 Radio Disney Music Awards Have Been Announced toukokuu 2018. Disney Digital Network. Arkistoitu 21.5.2018. Viitattu 1.12.2019.
  46. Daftar lengkap pemenang ‘SCTV Music Awards 2017’ rappler.
  47. Shorty Awards Nominees: Tiffany Haddish, Lena Waithe Among Those Recognized For Social Media Excellence Deadline Hollywood. 16.1.2018. Arkistoitu 27.2.2018. Viitattu 1.12.2019.
  48. Ticketmaster announces nominees for best live act IQ. 4.6.2018. Arkistoitu 12.6.2018. Viitattu 1.12.2019.
  49. https://www.nordoff-robbins.org.uk/events/the-o2-silver-clef-awards/
  50. BBC Sound of 2016 longlist revealed 30 November 2015. BBC. Arkistoitu 13.6.2018. Viitattu 1.12.2019.
  51. GAFFA Priset 2019 NYHETER Gaffa. Arkistoitu 27.11.2018. Viitattu 1.12.2019. Swedish
  52. Teen Choice Awards 2017 Winners: The Complete List 13.8.2017. E. Arkistoitu 2.10.2018. Viitattu 1.12.2019.
  53. Taylor Swift, Drake, Cardi B & More Among Teen Choice Awards 2018 Nominees: See the Full List Billboard. 13.6.2018. Arkistoitu 14.6.2018. Viitattu 1.12.2019.
  54. ¡Conoce a los nominados e invitados de los Premios Telehit 2017 TeleHit. Arkistoitu 29.4.2018. Viitattu 1.12.2019. (espanjaksi)
  55. UK Music Video Awards 2017: here are the nominations... 22.9.2017. Promo News. Arkistoitu 4.10.2017. Viitattu 1.12.2019.
  56. video genre categories – ukmva 2018 UK Music Video Awards. Arkistoitu 5 October 2018. Viitattu 1.12.2019.
  57. Stormzy, Dizzee Rascal, Wretch 32 and Yinka Bokinni among stars nominated at 2017 Urban Music Awards Metro. 23 October 2017. Arkistoitu 20.5.2018. Viitattu 1.12.2019.
  58. Nominados Los 40. Arkistoitu 17.6.2018. Viitattu 1.12.2019. (espanjaksi)