Keskustelu:Brasilianportugali

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Olisi hyvä, jos artikkeliin tulisi kielellisten esimerkkien avulla tietoa eroista euro-portugalin ja tämän välillä. Esimerkiksi sanoja tai lauseita, joiden ilmaisussa näiden kielten välillä olisi eroja. Tuskinpa tämä nyt ketään muuta kiinnostaa, sen voi päätellä päiväyksestäkin, koska tätä on viimeksi muokattu. --Elian 27. helmikuuta 2006 kello 12.42 (UTC)

Kiinnostuksen puutteesta ei liene kysymys, mutta on aika vähän suomenkielisiä käyttäjiä, jotka osaavat sanoa tämmöisestä aiheesta paljonkaan. Höyhens 27. helmikuuta 2006 kello 12.51 (UTC)
Voisin kirjoittaa paljonkin tästä aiheesta ja muista portugalinkieleen liityvistä asioista, mutta ongelmana on lähinnä se, etten osaa kirjoittaa artikkelityylisesti tarpeeksi hyvin. Jos jollain on innostusta voin kirjoittaa vaikka wordpadiin ja lähettää sen jollekin joka voi sitten muokata ne artikkeleihin sopiviksi. Asgardian 29. lokakuuta 2006 kello 23.45 (UTC)
Muokkaa sivuja rohkeasti, älä huolehdi liikaa onko tekstisi "artikkelityylisyys" tarpeeksi hyvä, muut käyttäjät voivat hioa tyyliä paremmaksi jatkossa. –Ppntori (jutskaa / muokkaukset) 30. lokakuuta 2006 kello 00.04 (UTC)