Karen Walker (Will & Grace)

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Karen Walker (o.s. Delaney, aikaisemmin St. Croix, Popeil ja Finster) on kuvitteellinen hahmo komediasarjassa Will & Grace. Häntä esittää Megan Mullally. Karen asuu New Yorkissa, Park Avenuella. Hän on Grace Adlerin assistentti ja ystävä. Jack McFarland on myös hänen hyvä ystävänsä ja Will Truman toimii hänen asianajajanaan. Karen on naimisissa multimiljonääri Stanley Walkerin kanssa, kunnes tämä kuolee ja jättää Karenille valtavan omaisuuden.

Yleistä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Karen rakastaa alkoholia ja kaikenlaisia reseptilääkkeitä, kuten Prozac, Litium ja Vicodin. Karen ei myöskään ole vieras plastiikkakirurgille. Karen on hyvin pinnallinen ja äärimmäisen materialistinen ja on mennyt useammin kuin kerran naimisiin rahasta. Hän on myös hyvin itsekeskeinen ja pilkallinen, ja odottaa ihmisten automaattisesti kunnioittavan ja palvelevan häntä. Karen ei tee töitä, vaikka käykin Gracen firmassa assistenttina. Hän käyttää työpäivät lähinnä martinien naukkailuun, erilaisten kuvastojen ja lehtien lukuun ja kynsien hoitamiseen.

Karen käyttää aliasta Anastasia Beaverhausen aina, kun ei halua tulla tunnistetuksi. Karen vaikuttaa aina toisinaan olevan hieman ulkona tosielämästä, esimerkkeinä tapaukset, jolloin Karen ei tunnistanut mikä on pesukone tai kolikko tai osannut avata virvoitusjuomatölkkiä.

Karen kohtelee palkoillisiaan huonosti, eikä edes kutsu heitä nimellä. Kokki on kokki, autonkuljettaja autonkuljettaja ja niin edelleen. Poikkeuksena Rosario, Karenin suosikkikodinhoitaja, jonka kanssa Karen kuitenkin riitelee usein.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.