Jussi Ridanpää

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Jussi Tuomas Ridanpää (s. 1981) on suomalainen radio- ja televisioesiintyjä, sekä yrittäjä.

Tapahtumiin liittyvät työt[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ridanpään tapahtumapalveluita tuottava yritys myy konserttikiertueita, tarjoaa dj- sekä juontopalveluita ja toteuttaa klubeja ja festivaaleja.

TV- ja radiotyöt[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ridanpää on työskennellyt urallaan muun muassa TV2:n Voice Out! -musiikkiohjelman reportterina ja teki yhden tuotantokauden Neloselle ja Jimille Hurma-nimistä ohjelmaa Henna Pihlajan kanssa. Hurmassa Ridanpää kokeili extremelajeja suomalaisten julkisuuden henkilöiden kanssa. Hän muun muassa hyppäsi laskuvarjolla Jone Nikulan kanssa, seinäkiipeili Ville Virtasen (Darude) kanssa ja riippuliiti Jasper Pääkkösen kanssa.

Ridanpää työskenteli radio NRJ:n juontajana toukokuusta 2005. Sinä aikana hän juonsi NRJ:n viikonloppua, NRJ:n iltapäivää, toimi NRJ:n aamun kesätuuraajana ja teki koko tämän ajan musiikkilistaohjelmaa NRJ Eurohot 30. Myöhemmin Ridanpää tunnettiin juontajana iltaohjelmassa, jossa listattiin NRJ:n 10 toivotuinta kappaletta ja toteutettiin kuuntelijoiden musiikkitoiveita. Marraskuussa 2013 hän aloitti Loop-radiokanavan uuden aamuohjelman "Loopin aamu" juontamisen. Marraskuun 2021 lopussa hän aloitti HitMix-radiokanavan aamuohjelman "HitMixin Heräämö" juontamisen juontajakollegansa Karoliina Tuomisen kanssa.[1]

Muut tehtävät[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ridanpää on merkitty levy-yhtiö AXR:n syksyllä 2011 julkaiseman Party Boxxx – Vuoden Bilekokoelma – Rakkauden Kesä -levyn tuottajaksi ja toteuttajaksi. Lisäksi hän on tuottanut ja toteuttanut kesällä 2012 AXR levy-yhtiölle Summer Up 10-vuotisjuhlakokoelman.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]