Jamie (Megas XLR)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Jamie
Luoja(t) Jody Schaeffer
George Krstic
Näyttelijä(t) Steve Blum
Ensi-
esiintyminen
Test Drive (1. toukokuuta 2004)
Kustantaja Cartoon Network
Henkilötiedot
Asuinpaikka Jersey City
Suhteet
Tutut Coop Cooplowski
Goat
Kiva Andrew

Jamie on kuvitteellinen hahmo Megas XLR-animaatiossa, jossa hän teki ensi esiintymisensä jaksossa Test Drive vuonna 2004.

Hahmo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jamie on Coopin paras kaveri ja apulainen tehtävien aikana, tosin hänestä on harvoin hyödyksi. Jamie käyttää suurimman osan ajastaan miettien juonia, jolla hän saisi Megasin käyttöönsä, jotta tulisi rikkaaksi ja saisi iskettyä itselleen söpöjä naisia. Jamie harvoin kuitenkaan onnistuu iskemään ketään ja usein tulee sanattomaksi naisten edessä tai kertoo jotain typerää. Hän on täysin vastakohtainen Coopin. Koko eron lisäksi Jamie ei ole iloinen tai yhtä innostunut kuin Coop. Molemmat ovat kuitenkin kiinnostuneita samoista asioista, kuten vapaapainista ja autoista. Ollessaan Coopin mukana Megasissa taistelujen aikana hänestä on lähinnä pelkkää harmia ja hän usein vain kritisoi Coopin tekemisiä. Lisäksi Jamie pelkää kaikkia avaruusolioita, jotka tulevat vastaan. Huolimatta siitä hän on kuitenkin erittäin lojaali Coopille. Toisaalta Jamie on harvoin paikalla, jolloi häntä tarvittaisiin, kuten Coopin syntymäpäivinä tai auttamassa tuhoamaan viholliset.

Tylsistyneen oloinen ja aina valittamassa. Jamie ei juurikaan näe koskaan mitään positiivistä asiaoissa. Hän osaa kuitenkin olla kannustavainen kriittisyydestään huolimatta. Jamie monesti vaikuttaa itsevarmalta, mutta tosipaikan tullen hän juoksee tilanteessa kuin tilanteessa karkuun. Poikkeuksia kuitenkin löytyy, kun Coop sattui olemaan pulassa, Jamien lainatessa hänen autoaan saadakseen treffit erään tytön kanssa. Robotin hyökätessä Coopin kimppuun hän yritti pelastaa kaverinsa, mutta silti epäonnistui.

Vaatetus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jamie pukeutuu läpi sarjan samoihin vaatetuksiin. Ns. synkän luonteensa mukaan hän käyttää tummia vaatteita, kuten tummansinistä pipoa sekä mustaa takkia ja housuja, sekä kenkiä. Jamiellä on myös korvakoru vasemmassa korvassa.