Jaana Kettunen

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Jaana Kettunen on jyväskyläläinen elinikäisen ohjauksen tutkimusprofessori. Hän toimii varajohtajana Jyväskylän yliopiston koulutuksen tutkimuslaitoksessa[1].

Kettunen on valmistunut Jyväskylän yliopistosta filosofian maisteriksi (2003), kasvatustieteen maisteriksi (2020) ja filosofian tohtoriksi (2017). Hänen englanninkielinen väitöskirjansa (2017) oli otsikoitu Career practitioners´ conceptions of social media and competency for social media in career services[2] (suom. Ohjaajien käsityksiä sosiaalisesta mediasta ja sen käyttöön tarvittavasta osaamisesta ohjauspalveluissa). Hän on ollut Jyväskylän yliopiston tieto- ja viestintäteknologian ohjauskäytön dosentti vuodesta 2020.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Kettunen Jaana, Va­ra­joh­ta­ja, Tutkimuspro­fes­so­ri, Koulutuksen tutkimuslaitos, Jyväskylän yliopisto 1.1.2022. jyu.fi. Viitattu 26.3.2022.
  2. Jaana Kettunen: Career practitioners' conceptions of social media and competency for social media in career services. Tutkimuksia / Koulutuksen tutkimuslaitos, 2017, nro 32. Artikkelin verkkoversio.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]