In Your House 14: Revenge of the 'Taker

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

In Your House 14: Revenge of the 'Taker oli showpaini pay-per-view (PPV) tapahtuma, minkä järjesti World Wrestling Federation, 20. huhtikuuta, 1997, War Memorial Auditoriumissa Rochesterissä, New Yorkissa. Se oli neljästoista In Your House -tapahtuma. Tapahtumassa pidettiin viisi matsia.

Taustaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Steve Austin voitti Bret Hartin diskauksella.

Pääfeudi In Your House 14. oli Steve Austinin ja Bret Hartin välillä. Heidän feudi alkoi vuonna 1996, Austinin voitettua King of the Ring turnaus ja alkoi pilkata Hartia, joka oli loukkaantunut tuolloin. Austin yritti puheillaan ärsyttää Hartia niin, että hän suostuisi Austinin kanssa otteluun. Lokakuussa, Hart teki paluunsa ja hyväksyi Austini haasteen. He kohtasivat Survivor Seriesissä, minkä Hart voitti. Heidän feudi jatkui ja he olivat kaksi viimeistä Royal Rumble matsissa. Alun perin Hart olisi voittanut, koska hän oli aiemmin jo pudottanut Austinin, mutta tuomarit eivät huomanneet, että hänen molemat jalat koskivat lattiaa. Austin siis voitti Royal Rumblen. He osallistuivat "Four Corners Elimination" matsiin vapautetusta WWF -mestaruudesta, In Your House 13: Final Four:ssa, minkä Hart voitti. Seuraavana iltana, RAW'ssa, Hartilla ja Sycho Sidillä oli WWF mestaruus matsi. Matsin aikana, Austin löi Hartia teräs tuolilla, Hartin lukittua Sid Sharpshooterilla. Sid voitti matsin iskettyään Hartille powerbombin. Hartin ja Austinille järjestettiin matsi, WrestleManiaan, mutta Hart sai WWF -mestaruus matsin, 17. maaliskuuta, RAW'ssa, Steel Cage ottelussa, minkä voittaja puolustaa mestaruutta The Undertakeria vastaan WrestleMania 13:ssa. Hart melkein voitti matsin, mutta Undertaker sekaantui otteluun ja auttoi Sidiä voittamaan matsin. WrestleMania 13:ssa, Hart kohtasi Austinin NO DQ Submission matsissa. Matsin lopussa, Hart lukistsi Austille Sharpshooterin ja jatkoi matsin pääyttyäkin lukitsemistaan, Austinin vuotaessa verta ja ollen pökertynyt. Tämän tuloksena, Hart kääntyi "heeliksi" (pahikseksi) ja Austin "faceksi" (hyvikseksi). Hart muodosti uudelleen Hart Foundation ja jatkoi ryhmänsä kanssa feidiaan Austinin kanssa.

Toinen feudi tapahtumaan oli The Undertakerin ja Mankindin välillä. 1. huhtikuuta, 1996, Monday Night RAW'ssa, Undertaker kohtasi päätapahtumassa Justin Hawk Bradshaw'n, missä Mankind sekaantui matsiin ja pieksi 'Takerin. King of the Ringissä, Mankind voitti Undertakerin,heidän ensimmäisessä kohtaamisessa. SummerSlam:ssa, Mankind voitti Undertakerin Boiler Room Brawl matsissa, missä Undertakerin manageri Paul Bearer, petti Undertakerin ja alkoi työskennellä Mankindille. The Undertaker keksi Buried Alive matsin ja ensimmäinen Buried Alive matsi oteltiin In Your House 11: Buried Alivessa, missä Undertaker voitti Mankindin. Survivor Seriesissä, he kohtasivat 1 vs. 1 matsissa, minkä voitti Undertaker. 31. maaliskuuta, RAW'ssa, Beare pyysi WWF mestarilta, 'Takerilta antamaan anteeksi, hänen tekonsa, mutta hän ei tätä hyväksynyt. Mankind ilmestyi ja pieksi Undertakerin, kun entinen mestari Sid pelasti Undertakerin. Tämä johti matsiin Undertakerin ja Mankindin välille.

Matsit ja tulokset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Tuolokset Stipulaatiot Aika
Ei televisioitu The Sultan voitti Flash Funkin Yksilö matsi 02:55
1 The Legion of Doom (Hawk ja Animal) voittivat Owen Hart ja The British Bulldogin (c) diskuksella Tag team matsi WWF Tag Team -mestaruudesta 10:11
2 Savio Vega (Crushin kanssa) voitti Rocky Maivian (c) ulos-laskulla Yksilö matsi WWF Intercontinental -mestaruudesta 08:33
3 Jesse James voitti Rockabillyn (The Honky Tonk Manin kanssa) Yksilö matsi 06:46
4 The Undertaker (c) voitti Mankindin (Paul Bearerin kanssa) Yksilö matsi WWF -mestaruudesta 17:26
5 Steve Austin voitti Bret Hartin diskauksella Yksilö matsi 21:09

In Your House kronologia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]