Powerbomb

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Batista suorittaa Batista Bombia Edgelle.

Powerbomb on showpainissa käytetty liiketyyppi, josta on useita variaatioita. Liikkeessä vastustaja nostetaan jalkovälistä hartioille istumaan ja paiskataan selälleen mattoon. Omia versioitaan liikkeestä käyttävät esimerkiksi Batista, nimellä Batista Bomb ja The Undertaker, nimellä The Last Ride.

Muunnelmia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Last Ride[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Last Ride on Undertakerin käyttämä versio powerbombista. Siinä vastustaja nostetaan olkapäiltä ilmaan housuistaan ennen kuin paiskataan selälleen mattoon

Jackknife[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jackknife on powerbombin versio, jossa juostaan samalla, kun vastustaja paiskataan mattoon. Jackknifessa vastustajaa ei paiskata kuitenkaan selälleen vaan hartiat edellä. Tätä versiota käyttää muun muassa Kevin Nash.

Sitout Powerbomb[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Toiselta nimeltään Sitdown Powerbomb, joka on mikä tahansa powerbomb jossa pudottaudutaan istualtaan maahan iskien vastustaja selälleen maahan. Liike voidaan tehdä useista muunnelmista. Kaikista yleisin versio on, kun vastus on laitettu seisovaan neck scissors-asentoon, ja sitten nostettu vastuksen olkapäille. Tässä vaiheessa vastustaja heitetään maahan, ja tekijä samaan aikaan kaatuu istuvaan asentoon. Kuuluisimpia versioita ovat Batistan käyttämä Batista Bomb.