Grindor

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Grindor
Ensiesiintyminen Transformers: Armada (2002)
Henkilötiedot
Ryhmäsidokset Decepticonit,
Mini-Conit
Sukupuoli Mies
Muuntautumismuodot Skeittilauta
CH-53 Super Stallion
Näyttelijä(t) Fred Tatasciore (2009)

Grindor on kuvitteellinen robotti Transformers-universumissa.

Unicron-trilogia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Transformers: Armada[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Transformers: Armadassa Grindor on skeittilaudaksi muuntautuva Mini-Con, jonka Rad, Carlos ja Alexis löysivät Mini-Conien aluksen hylystä. Häntä kuitenkin kutsuttiin virheellisesti Sureshockiksi useimmissa jaksoissa.

Transformers: Energon[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Transformers: Energonissa Grindor on leijulaudaksi muuntautuva Mini-Con, joka kulki usein Kickerin mukana.

Transformers: Kaatuneiden kosto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Elokuvassa Transformers: Kaatuneiden kosto esiintyy Blackoutin näköinen Decepticon CH-53 Super Stallion -helikopteriksi muuntatuva Decepticon, jonka nimeksi paljastettiin myöhemmin Grindor. Grindorilla oli elokuvassa hyvin pieni rooli. Kun Sam, Mikaela ja Leo olivat päässeet pakoon Alicelta, ihmiseksi naamioituneelta Decepticonilta, Grindor sieppasi heidät ja vei heidät Megatronille ja Starscreamille. Kun Optimus Prime pelasti Samin ja vei tämän mukanaan metsään, Grindor, Starscream ja Megatron lähtivät perään. Grindor on ainut Decepticon, joka kuoli taistelussa, kun Optimus repi hänen päänsä kappaleiksi.

Videopelit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Transformers: Revenge of the Fallen -videopeli[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Transformers: Revenge of the Fallen -pelissä Grindor on yksi viidestä decepticonkampanjan pelihahmosta. Grindor käyttää aseinaan konekivääriä ja energonaaltokanuunaa. Erikoiskykynä hänellä on jättää jälkeensä pieni tykkitorni, joka automaattisesti alkaa tulittaa vastustajia (Autobottikampanjassa Ironhidella on sama erikoiskyky). Erikoiskyvyn on annettava latautua uudelleen, jotta tällaisen voi jättää uudestaan. Grindor muuntautuu pelissä samaan muotoon kuin elokuvassa, CH-53 Super Stallion helikopteriksi.

Grindorin äänenä pelissä on Fred Tatasciore.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]