Free Realms

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Free Realms on Sony Online Entertainmentin kehittämä onlinepeli Internetissä. Peli on myös PlayStation 3:lle. Pelissä voit valita oletko mies tai nainen. Voit olla myös mies- ja naiskeiju. Free Realms on 3D-peli. Pelissä liikutaan pelimaailmassa, joka ulottuu lumivuorilta kummitussuolle ja hiekkarannalle. Alussa olet "harjoitusmaatilalla" oppimassa taitoja. Free Realmsissa voit olla ammatiltasi velho, mainari, kokki ja niin edespäin. Pelissä on monia eri taitoja parantavia minipelejä, kuten maanviljelyminipeli ja kokkausminipeli. Free Realms muistuttaa paljon RuneScapea.

Maksavat jäsenet ovat ostaneet jäsenyyden oikealla rahalla. He voivat ostaa "torilta" (marketplace) tavaroita kuten kart-autoja ja lemmikkejä.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Free Realms on Sony Online Entertainmentin kehittämä onlinepeli Internetissä. Free Realms on 3D-peli.Pelissä liikutaan pelimaailmassa, joka ulottuu lumivuorilta kummitussuolle ja hiekkarannalle.

Kun aloitat pelin valittuasi oletko: mies vai nainen, keiju tai ihminen, aloitat paikasta jossa on paljon muita pelaajia. Aluksi sinun pitää tehdä alkutehtäviä Merigoldille, joka on tukihenkilö. Alussa sinulla on:200 SC-kolikkoa ja 0 perusrahaa. SC-kolikoita sinun pitää ostaa oikealla rahalla kun ne loppuvat.

Kun olet seikkaillut tarpeeksi kauan ilman Membership:iä sinun pitää ostaa se oikealla rahalla jos haluat jatkaa jossakin ammatissa yli taso neljään asti. Membership:illä saat käsiisi enemmän tehtäviä, esineitä ja seikkailutasoja.

Perusraha taas on ilmaista. Saadaksesi perusrahaa sinun on suoritettava tehtäviä, minipelejä ja löydettävä aarrearkkuja eri puolilta maailman leikkikenttiä. Peliä voi pelata seuraavilla pelialustoilla: PS3 ja tietokone. Sonyn suunnittelema peli. Pelissä voit muun muassa: seikkailla, kalastaa, taistella, kokata ja ajaa autoa.