Free! Iwatobi Swim Club

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Free! Iwatobi Swim Club (Free!)
Genre urheilu
TV-anime
Ohjaaja Hiroko Utsumi
Studio Kyoto Animation
Lähetyskanavat {{{lähetyskanavat}}}
Alkuperäinen lähetyskierros 4. helmikuuta 201326. syyskuuta 2013
Jaksojen määrä 12 + OVA

Free! Iwatobi Swim Club on japanilainen anime-televisiosarja, jonka on ohjannut Hiroko Utsumi. Sarja alkoi 9. heinäkuuta 2013. Anime perustuu Kooji Oojin romaaniin High Speed!, joka oli yksi kunniamaininnan saaneista kisatöistä Kyoto Animation Awardeissa vuonna 2011. Se kertoo lukiolaispoikien uintikerhosta.

Tarina[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tarina kertoo neljästä lukiota käyvästä pojasta, Haruka Nanase, Makoto Tachibana, Nagisa Hazuki ja Rin Matsuoka, jotka ovat lapsina yhdessä käyneet uimakoulua. Sen jälkeen poikien tiet erosivat ja he tapasivat taas lukiossa. Nagisan ideana oli perustaa uusi uimakerho. Jäseniä on kuitenkin liian vähän sen perustamiseksi. Tarinan edetessä uintikerhoon liittyy Rinin pikkusisko Gou sekä Nagisan suostuttelemana yleisurheilukerhon Rei.[1]

Vähän sen jälkeen Nagisa, Haruka ja Makoto tapaavat Australiassa opiskelleen, kuukautta aikaisemmin Japaniin palanneen ystävänsä Rinin hylätyllä Iwatobi Swim Club -uimahallilla. Haruka, Makoto, Nagisa, Rei ja Gou muodostavat Iwatobi High School Swim Clubin ja työskentelevät yhdessä opettaja Miho Amakatan kanssa saadakseen seuran menestymään.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. 'Free! Iwatobi Swim Club' To Get A Third Season Anime. Viitattu 24.3.2018. (englanniksi)