Free! Iwatobi Swim Club

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Free! Iwatobi Swim Club (Free!)
Genre urheilu
TV-anime
Ohjaaja Hiroko Utsumi
Studio Kyoto Animation
Lähetyskanavat {{{lähetyskanavat}}}
Alkuperäinen lähetyskierros 4. helmikuuta 201326. syyskuuta 2013
Jaksojen määrä 12 + OVA

Free! Iwatobi Swim Club on japanilainen anime-televisiosarja, jonka on ohjannut Hiroko Utsumi. Sarja alkoi 9. heinäkuuta 2013, se kertoo lukiolaispoikien uintikerhosta. Anime perustuu Kooji Oojin romaaniin High Speed!, joka oli yksi kunniamaininnan saaneista kisatöistä Kyoto Animation Awardeissa vuonna 2011.

Tarina[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tarinan alussa neljä poikaa Haruka Nanase, Makoto Tachibana, Nagisa Hazuki ja Rin Matsuoka, ovat ennen valmistumistaan ​​peruskouluun. He olivat kaikki osallistuneet uimaturnaukseen ja voittaneet, mutta myöhemmin poikien tiet eroavat. Vuosia myöhemmin Haruka ja Makoto tapaavat Nagisan. Nagisan ideana oli perustaa uusi uimakerho. Jäseniä on kuitenkin liian vähän sen perustamiseksi. Tarinan edetessä uintikerhoon liittyy Rinin pikkusisko Gou, sekä Nagisan suostuttelemana yleisurheilukerhon Rei.lähde?

Vähän sen jälkeen Nagisa, Haruka ja Makoto tapaavat Australiassa opiskelleen, kuukautta aikaisemmin Japaniin palanneen ystävänsä Rinin hylätyllä Iwatobi Swim Club -uimahallilla. Haruka, Makoto, Nagisa, Rei ja Gou muodostavat Iwatobi High School Swim Clubin ja työskentelevät yhdessä Miho Amakatan, lukion opettajan kanssa saadakseen seuran menestymään. Rinin voittaminen ei Harukalle merkitse mitään, toisin kun Rinille Harukan voittaminen on kaikki kaikessa.lähde?