Forest (yhtye)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tämä artikkeli käsittelee yhtyettä. Forest on myös Brysselin osa.
Forest
Forest logo.jpg
Tiedot
Toiminnassa 1994
Tyylilaji kansallissosialistinen black metal
Kotipaikka Novomoskovsk, Venäjä
Laulukieli venäjä
Jäsenet

Kaldrad, musiikki, laulu
Njard, laulu
Svyagir, musiikki

Entiset jäsenet

Dagorath, rummut
Ransverdi, rummut
Ulv Gegner Irminsson, musiikki

Levy-yhtiö

Stellar Winter Records

Forest on venäläinen kansallissosialistista black metalia soittava yhtye. Sen perustivat vuonna 1994 Kaldrad ja Dagorath sivuprojektikseen, josta yhtye on myöhemmin itsenäistynyt omaksi kokonaisvaltaiseksi yhtyeeksi. Yhtye kuuluu yhdessä Branikaldin, Nitbergin, Raven Darkin ja Rundagorin kanssa BlazeBirth Hall-nimiseen ryhmittymään. Yhtyeen nimi tarkoittaa suomeksi metsää.

Historia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kaldrad ja Dagorath perustivat Forestin vuonna 1994 yhdessä. Yhtyeen idea syntyi perustajien yhteisestä matkasta vanhoissa metsissä sijainneissa pitkään unohduksissa olleille vanhoille uhrauspaikoille. Metsien ainutlaatuinen ilmapiiri sekä menneisyyden haamut inspiroivat molempia yhtyeen perustajia ja heti paluun jälkeen, syksyllä 1994 debyyttidemo sävellettiin ja nauhoitettiin. Puolet demon kappaleista ei ollut edes black metalia. Demo nauhoitettiin vain läheisimmille ystäville, eikä sitä ikinä levitetty kovin laajalle. Kuitenkin demon kappale "Winter Howl" on sisällytetty heidän myöhemmälle, vuonna 1996, julkaistulle demolleen kuten myös Like a Shade upon This Land joka tosin oli uudelleen nauhoitettu.

Niistä päivistä lähtien Forestin musiikkia voisi kuvailla Norjalaistyyliseksi black metaliksi, Darkthronemaisine melodioineen ja Isengardmaisine puhtaine vokaaleineen yhdistettynä ainutlaatuiseen tunnelmaan. Demonauhan ja ensimmäisen albuminsa Forestin jälkeen yhtye julkaisi toisen albuminsa Like a Blaze above the Ashesin vuonna 1997 , joka oli nauhoitettu samalla kokoonpanolla kuin aikaisemmatkin tuotokset. Kolmannella albumilla Foredooming the Hope for Eternity (1998) yhtyeeseen liittyi Ulv Gegner Irminsson Raven Darkista. Muutama kuukausi tämän jälkeen Dagorath pakotettiin pakenemaan kotikaupungistaan ja nykyään hänen olinpaikastaan ei ole tietoa, eikä tiedetä onko hän edes elossa.

Näiden tapahtumien jälkeen vuonna 1999 Wizard erotettiin ja yhtyeeseen liittyi Ransverdi, jonka jälkeen yhtye nauhoitti neljännen kokopitkänsä As a Song in the Harvest of Griefin. Tämän jälkeen yhtye vaihtoi nimensä Vargleideksi, vuoden 2000 aikana yhtye nauhoitti tällä nimellä 2 kokopitkää When Only Dust, Ashes and the Fornicated Earth is Left Behind...:n ja To the Flame of the New Dayn. Vargleide ajautui entistä raaemmaksi ja aggressiivisemmaksi verrattuna Forestiin. Vuonna 2000 rumpali Ransverdi erotettiin yhtyeestä.

Vuonna 2005 Forest otti taas käyttöön alkuperäisen nimensä ja julkaisi In the Flame of Gloryn, joka sisälsi muun muassa coverin Absurdin kappaleesta Deep Dark Forest. Myöhemmin vuonna 2005 Ulv Gegner löydettiin kuolleena ja itse yhtye asettui tämän takia toistaiseksi tauolle.


Diskokrafia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kokopitkät[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Splitit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]