Emily Ratajkowski

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Emily Ratajkowski
Ratajkowski vuonna 2016.
Ratajkowski vuonna 2016.
Henkilötiedot
Syntynyt7. kesäkuuta 1991 (ikä 31)
Westminster, Lontoo, Englanti
Kansalaisuus Yhdysvallat
Ammatti malli, näyttelijä
Muut tiedot
Aktiivisena 2004–
Aiheesta muualla
Kotisivu

Emily O’Hara Ratajkowski (s. 7. kesäkuuta 1991 Westminster, Lontoo, Englanti) on yhdysvaltalainen malli ja näyttelijä. Hän nousi kuuluisuuteen vuonna 2013 esiinnyttyään Robin Thicken kappaleen ”Blurred Lines” kiistanalaisella musiikkivideolla.

Ratajkowskin mallinura on edennyt mainostöistä art house erotiikkaan ja korkeatasoiseen muotiin. Hän esiintyi treats!-erotiikkalehden vuoden 2012 maaliskuun numerossa, mikä johti hänen esiintymiseensä kappaleiden ”Blurred Lines” ja Maroon 5:n ”Love Somebody” musiikkivideoilla. Hän esiintyi Sports Illustratedin vuosittaisessa uimapukunumerossa vuosina 2014 ja 2015.

Ratajkowski näytteli lapsena San Diegossa ennen sivurooliaan televisiosarjassa iCarly. Hän teki elokuvadebyyttinsä vuoden 2014 elokuvassa Gone Girl näytellen Ben Affleckin hahmon rakastajatarta. Vuonna 2015 Ratajkowski näytteli muun muassa elokuvissa Entourage ja We Are Your Friends.

Ratajkowski avioitui taiteilija-näyttelijä-tuottaja Sebastian Bear-McClardin kanssa vuonna 2018.[1] Heille syntyi lapsi maaliskuussa 2021.[2]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: en:Emily Ratajkowski