Contender 2

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Contender 2
Tyyli Tosi-TV/urheilu
Pääosissa Sugar Ray Leonard
Alkuperämaa Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat
Esitetty 2006 – jatkuu edelleen
Tuotanto
Tuottaja(t) Mark Burnett, Sylvester Stallone

The Contender 2 on yhdysvaltalainen nyrkkeilyyn perustuva tosi-tv -ohjelma. Sarjan juontajana toimi entinen nyrkkeilyn maailmanmestari Sugar Ray Leonard. Ensimmäisessä Contenderissa toisena juontajana toiminut Sylvester Stallone ei ollut mukana tällä tuotantokaudella, sillä hän oli kuvaamassa elokuvaansa Rocky Balboa, joka tuli ensi-iltaan joulukuussa 2006.

Nyrkkeilijät[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sininen joukkue Kultainen joukkue
Nick Acevedo Gary "Tiger" Balletto
Norberto "El Gallito" Bravo Vinroy "Slick" Barrett
Grady "Bad Boy" Brewer Rudy Cisneros
Cornelius "K-9" Bundrage Michael "Cold Blood" Clark
Freddy "Furious Freddy" Curiel Ebo "The X-treme Machine" Elder
Andre "Daredevil" Eason Steve "2 Pound" Forbes
Michael "No Joke" Stewart Jeff "Hell Raza" Fraza
Aaron Torres Walter "2 Guns" Wright

Valmentajat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jeremy Williams - Päävalmentaja - Toimi Clarkin,Bravon,Garyn,Andren,Vinroyn,Stewartin,Nickin,Jeffin,K9:n ja Freddyn huoltajana

Tommy Gallagher - Päävalmentaja - Toimi K9:n,Rudyn,Aaronin,Garyn,Walterin,Gradyn,Ebon,Nickin ja Steven huoltajana

Viikko 1[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

16 uutta nyrkkeilijää saapuu kuusinkertaisen maailmanmestarin Sugar Ray Leonardin valmennettavaksi ja kilpailemaan 500 000 dollarista ja Haastaja tittelistä. Ensimmäisellä viikolla kilpailijat jakautuivat siniseen ja keltaiseen joukkueeseen. Keltaisten kapteeni on Michael Clark ja sinisten kapteeni on Nick Acevedo. Keltaiseen joukkueen Clark valitsee Steve Forbesin, Walter Wrightin, Vinroy Barrettin, Ebo Elderin, Rudy Cisnerosin, Gary Balletton ja Jeff Frazan. Siniten joukkueeseen Nick valitsee Freddy Curielin, Michael Stewartin, Andre Easonin, Norberto Bravon, Grady Brewerin, Aaron Torresin ja Cornelius Bundragen. Nähtyään K9:n taidot kehässä, keltaisten Clark halua kohdata tämän. Hänen toiveensa toteutuu ja illan ottelussa vastakkain ovat Cornelius "K9" Bundrage ja Michael "Cold Blood" Clark. K9:n voima vie voiton kahdesta ensimmäisestä erästä. Clark voittaa kolmannen ja neljännen erän liukkautensa avulla. Ottelun viidennessä erässä K9 lyö Michaelin kanveesille ja voittaa ottelun tuomarien enemmistöpäätöksellä.

Viikko 2[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sugar Ray ja Alfonso Gomez vievät sinisen joukkueen voiton kunniaksi syömään. Ray esittelee ottelijoille turnauksen ottelutaulukon, joka päättää tulevat ottelut toisella ja kolmannella kierroksella. K9 päättää asettaa nimensä taulukossa toiseen otteluun toisella kierroksella. Saatuaan päätösvallan ottelusta, siniset alkavat tähyillä salilla helppoja vastuksia. Rudy Cisneros päätyy sinisten maalitauluksi ylipainonsa takia. Nito Bravo astuu viivalle haastaen Rudyn. Rudy onnistuu pudottamaan painoaan ja ottelusta tulee odotettua tasaisempi. Viisi-eräisen iskujenvaihdon jälkeen Bravo voittaa ottelun ei-yksimielisellä päätöksellä pistein 48-47, 47-48 ja 48-47.

Viikko 3[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sinisten päätösvalta jatkuu. Heti toisen ottelun jälkeen Gary asettaa sinisten Aaronille haasteen. Samalla istumalla syntyy riita Gradyn ja Vinroyn välille. Sekä Aaron, että Grady haluavat otella, joten arvonta ratkaisee. Aaron astuu viivalle ja haastaa Garyn. Ottelu on todella tasainen. Päätös onkin ei-yksimielinen. 48-47, 47-48, 48-47 pistein ottelun voittaa Gary "Tiger" Balletto

Viikko 4[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nyt kun keltaisilla on viimein päätösvalta otteluiden suhteen, Vinroy haluaa haastaa Gradyn. Mutta salilla Walter tarkkailee sinisten vähiten kokenutta Andre Easonia. Huippu kunnossa oleva Walter haastaa Andren, ajatelle saavansa helpon vastuksen. Ottelun ensimmäisessä erässä Andre käy kanveesissa, mutta nousee ylös jatkaakseen. Andre osoittaa todellista sydäntä, mutta kokeneempi Walter voittaa ottelun pistein 50-44.

Viikko 5[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Walterin voiton kunniaksi keltaiset palkitaan nahkatakein ja ottelijat pääsevät tapaamaan Sugar Shane Mosleyn. Valmennussalilla Walter ja K9 riitaantuvat ja päättävät kohdata kehässä toisella kierroksella. Vinroy ja Grady pääsevät viimein selvittämään välinsä kehässä. Grady onnistuu dominoimaan ottelua alusta lähtien, mutta vahingollinen pääpusku haavoittaa häntä. Grady kuitenkin ottelee sisulla tiensä voittoon.

Viikko 6[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Super Bowl-mestari Will McGinnis vierailee harjoitusleirillä toivottamassa ottelijoille onnea matkaan ja palkitsee voittajat 2000 dollarin arvoisilla rannekelloilla. Päätösvallan palattua sinisille Michael Stewart päättää haastaa ystävänsä Ebo Elderin. Vasenkätinen Elder dominoi ottelun alkupäätä, mutta Stewart osuu napakympin neljännessä erässä. Stewart voittaa ottelun, mutta tuntee katumusta tyrmättyään ystävänsä.

Viikko 7[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Michaelin voiton jälkeen on aika käydä kaksoisottelu. Freddy haluaa osoittaa olevansa paras,joten hän haastaa Steve Forbesin,entisen maailmanmestarin. Jäljelle jäävät siis Jeff Fraza ja Nick Acevedo,jotka ottelevat ensin. Ottelu päättyy tuomarien yksimielisellä päätöksellä Nickin voittoon. Jeff poistuu sanoen,että hävisi kuin sankari. Kun Steve "Two Pound" Forbes ja Freddy "Furious Freddy" Curiel kohtaavat,syntyy todellinen sota. Freddy aloittaa todellisella paukkeella ensimmäisen erän,johon Steve vastaa seuraavissa erissä voittaen ottelun tuomarien yksimieliselä päätöksellä.

Viikko 8[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Toisen kierroksen kunniaksi Ray vie kahdeksikon pukuostoksille ja syömään. Pojat äänestävät kaikista sisukkaimman ottelijan. Tasoihin pääsevät Michael Stewart ja Norberto Bravo. Sugar Rayn äänellä auton voittaa Bravo. Illan ottelussa ovat tuplaottelun Steve Forbes ja Nick Acevedo. Täpärän ottelun voittaa Steve Forbes.

Viikko 9[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Palattuaan Haastaja-kuntosalille, Steve palkitaan kärkinelikon kaulakorulla,Polaroid DVD-soittimella ja DVD-levyillä hänen otteluistaan Nickiä ja Freddyä vastaan. Walterin ja K9:n välit huononevat entisestään. Tommy puhuttelee ja rauhoittelee Walteria. Lopulta Walter ja K9 kohtaavat Haastaja-kehässä. K9 ottelee ensimmäiset kaksi erää likaisesti. Walter voittaa seuraavat kaksi erää selvästi. Viimeisen tasaisen erän jälkeen tuomarit päättävät voittajaksi Cornelius "K9" Bundragen.

Viikko 10[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Haastajan toinen tuplaottelu käynnistyy kun Grady ja Michael kohtaavat.Grady voittaa joka erän,Michaelin epäonnistuneiden tyrmäysyritysten takia. Toisessa ottelussa Bravo kohtaa Garyn. Tasaisen ottelun lopuksi Bravo voittaa ottelun. Garyn poistuessa Haastajan salilta,hän sanoo lopettavansa uransa tähän.

Viikko 11[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Toisen kauden toiseksi viimeisessä jaksossa,jäljellä olevat kilpailijat saavat nähdä pienen videon aiemmin pudonneiden kilpailijoiden neuvoista ja mielipiteistä. Lisäksi Ray lupaa jokaiselle kärkinelikon miehelle Polaroidin taulu-TV:n. Ensimmäisessä ottelussa vastakkain ovat K9 ja Steve. Steve näyttää taitonsa voittamalla ottelun. Bravon ja Gradyn ottelun alussa,Grady päätyy maihin,mutta nousee ylös,voittaen ottelun ja jatkaen Steven kanssa finaaleihin.

Lopputulos[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Finaaliin taistelivat tiensä Grady "Bad Boy" Brewer sekä Steve "2 Pound" Forbes. Voittajaksi selviytyi tuomariäänin Grady Brewer. Hänet palkittiin 500 000 dollarilla ja Contender-mestaruusvyöllä.