Campfire Stories

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Campfire Stories
Ohjaaja Bob Cea
Pääosat
Valmistustiedot
Valmistusmaa Yhdysvallat
Tuotantoyhtiö FS Film
Ensi-ilta 2002
Kesto 94 min
Alkuperäiskieli englanti
Aiheesta muualla
IMDb
Elonet
AllMovie

Campfire Stories on vuonna 2002 ensi-iltansa saanut kauhuelokuva, joka sisältää kolme tarinaa. Elokuva perustuu samannimiseen sarjakuvaan. Elokuvan on ohjannut Bob Cea.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Teddy ja Joe ovat ajamassa juhliin, kun tienvarresta löytyy tyttö, jonka päälle he melkein ajavat. Samassa rytäkässä pojilta puhkeaa rengas ja päättävät lähteä etsimään metsästä apua, josta näkivät valoa. Metsästä he löytävät oudon metsänvartija Billin. Hinausautoa odotellessa Bill päättää kertoa nuorille kunnon kauhutarinoita.

Ensimmäisessä tarinassa kerrottaan mielisairaalasta karanneesta miehestä, joka on nykyään outo talonmies. Talonmies joutuu usein oppilaiden pilkan kohteeksi ja kerran hänet hakataan, ja siinä nujakassa talonmies vahingoittaa oppilasta ja vie tämän laukun mukanaan. Oppilas päättää kostaa tälle, mutta onko se hyvä ajatus...?

Toisessa tarinassa kolme nuorta tappaa intiaanin ja polttelevat hänen piippujaan luullen sitä ruohoksi. Lopulta nuorten luuleman "ruohon" salaisuudet alkavat paljastua pelottavina harhoina ja lopulta todellisena.

Kolmannessa tarinassa kaksi nuorta tyttöä päättää kostaa perverteille poikaystävilleen tempuistaan, mutta kesken juhlimisen ja alkaa talossa tapahtua murhia...

Juonipaljastukset päättyvät tähän.

Näyttelijät[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 Jamie-Lynn Sigler  Natalie  
 John Hensley  Donny  
 Joshua Harto  Teddy  
 David Johansen  Ranger Bill  
Tämä elokuviin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.