Buzz!

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Buzz!
Kehittäjä Relentless Software
Julkaisija Sony Computer Entertainment Europe
Lajityyppi partypeli
Alusta PlayStation 2
PlayStation 3
PlayStation Portable
Ensijulkaisu Buzz! Musiikkivisa (2005)
Viimeisin julkaisu Buzz! Suuri Musavisa (2010)
Aiheesta muualla
MobyGames
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Buzz! on Sony Computer Entertainment Europen kehittämä tietokilpailu- ja partypelivideopelisarja PlayStation 2:lle, PlayStation 3:lle ja PlayStation Portablelle.

Pelaaminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelien tarkoituksena on vastata oikein esitettyihin kysymyksiin, jolloin pelaaja saa kasvatettua pistetiliään. Joillain kierroksilla on mahdollista hävittää tai varastaa toisten pelaajien pisteitä. Lopuksi suurimman pistemäärän kerännyt pelaaja voittaa ja saa itselleen sattumanvaraisen, kuvitteellisen palkinnon.

Pelin ohjaamiseen käytetään USB-keskittimellä kytkettäviä Buzz!-vastaussummereita, joissa on neljä värinäppäintä sekä Buzz!-näppäin. Pelit voidaan ostaa erikseen tai summereiden kanssa. Osa peleistä on myös yhteensopivia EyeToy-kameran kanssa. Pelejä on ilmestynyt eri alustoille jo toistakymmentä, joista suurin osa on eri aihealueita käsitteleviä visailuja ja loput Buzz!-summereilla pelattavia pulmapelejä. Peliä voi samanaikaisesti pelata 1–8 henkilöä ja ne ovat saatavina täysin suomenkielisinä. Vuonna 2008 PlayStation 3:lle julkaistiin Buzz TV Visa, joka sisältää langattomat summerit.

Pelit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Junior-pelit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]