Bring You Home

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Bring You Home
Ronan Keating
Studioalbumin Bring You Home kansikuva
Studioalbumin tiedot
 Nauhoitettu  2005-2006
 Julkaistu 5. kesäkuuta, 2006 (UK)
 Tuottaja(t) Mark Taylor
 Tyylilaji Pop
 Kesto 52.54
 Levy-yhtiö Polydor
Ronan Keatingin muut julkaisut
10 Years of Hits
2004
Bring You Home
2006
-
-

Bring You Home on irlantilaisen laulajan, Ronan Keatingin neljäs studioalbumi. Se julkaistiin 5. kesäkuuta, 2006 suuressa osassa maailmaa ja sen tuotti suurimmaksi osaksi Mark Taylor. Albumi sai arvosteluja laidasta laitaan ja saavutti kolmossijan Britannian albumilistalla.

Julkaisut[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ensimmäinen single oli "All Over Again", duetto Kate Rusbyn kanssa, joka julkaistiin vain Britanniassa ja Irlannissa 29. toukokuuta, 2006. Britannian listalla se meni kuudenneksi. Muualla maailmassa julkaistiin Goo Goo Dolls -cover "Iris", johon kuvattiin video Dubaissa. 14. elokuuta, 2006 sama kappale julkaistiin myös Britteinsaarilla, missä se meni sijalle 15 ollen näin Ronan Keatingin heikoimmin menestynyt single. James Masterson kirjoitti uk.launch-sivustolla epäilevänsä laulun olevan kirottu, sillä alkuperäinen versio jäi sijalle 26 heinäkuussa 1999, vaikka kappale olikin suuri radiohitti ympäri maailmaa.[1] Kolmas single "This I Promise You" julkaistiin ainoastaan digitaalisessa muodossa joulukuussa 2006, mutta siihenkin kuvattiin musiikkivideo.

Levytys[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ronan Keating levytti albumia yhteensä 18 kuukauden aikana kotistudiossaan. Joissain kappaleissa onkin vaikutteita tästä ympäristöstä. "Bring You Home" on laulu hänen lapsilleen, "This I Promise You" kertoo naimisiinmenosta ja "Superman" on laulu hänen vaimolleen. Albumilla on myös useita cover-versioita, joita ovat alkuperäisine esittäjineen: "Friends In Time" (Golden Horde), "All Over Again" (Neil McCoy), "Iris" (Goo Goo Dolls), "To Be Loved" (Westlife) ja "Hello Again" (Neil Diamond). Suuren covereiden lukumäärän epäillään johtuvan edellisen albumin, Turn It On (2003), heikosta myynnistä. Ronan sanoikin promootion yhteydessä useaan otteeseen tämän albumin olevan paluu hänen juurilleen ja siihen mitä hän tekee parhaiten. Hieman rokahtavamman edeltäjän sijaan Bring You Home sisältää yhtä poikkeusta, dance-vaikutteista "Back In The Backseat" -kappaletta, lukuun ottamatta pelkkiä ballaadeja ja hidastempoisia pop-biisejä.

Kappaleet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 1. "Friends in Time" – 5:44
 2. "This I Promise You" – 3:55
 3. "All Over Again" (Kate Rusbyn kanssa) – 4:31
 4. "Iris" – 4:08
 5. "To Be Loved" – 3:04
 6. "Superman" – 4:19
 7. "It's So Easy Lovin' You" – 4:08
 8. "Back in the Backseat" – 3:39
 9. "Bring You Home" – 3:16
 10. "Hello Again" – 4:02
 11. "Just When I'd Given Up Dreaming" – 4:17
 12. "We Just Need Time" – 3:56

Bonus-kappale[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 1. "So Far Away" – 3:55 Britannian ja Irlannin versiolla albumista

Italian julkaisu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Italian julkaisulla on erilainen versio kappaleesta "All Over Again", jolla Ronan duetoi italialaisen laulajan, Rita Comisin kanssa.

Portugalin julkaisu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Portugalin julkaisulla kappaleen "All Over Again" laulaa Ronanin kanssa Rita Guerra. Kappale on myös portugalilaisen saippuasarjan Tempo de Viver soundtrackilla.

Listasijoitukset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Maa Korkein
sijoitus
Sveitsi 3
UK 3
Australia 6
Saksa 7
Uusi-Seelanti 7
Itävalta 10
Irlanti 16

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 1. uk-launch 20. elokuuta, 2006 [1]