Bluster Kong

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Bluster Kong on alkuperäinen hahmo Donkey Kong Country -animaatiosarjassa

joka perustuu samannimiseen peliin . Hän ei esiinny missään Donkey Kong -sarjan pelissä. Bluster toimii pääasiassa Candyn esimiehenä animaatiosarjassa. Hän ja hänen (näkemätön) äitinsä ovat Barrelworks Factoryn omistajia. Animaatiosarjan englanninkielisessä versiossa Bluster Kongin ääninäyttelijänä oli Donald Burda  .

Bluster kong
Laji Kong
Ensiesiintyminen Donkey Kong Country (televisiosarja)
Ääninäyttelijä
(englanti)
Donald Burda
Henkilötiedot
Sukupuoli Mies
Tunnetut henkilöllisyydet Leo Luster
Tunnetut sukulaiset Kongin perhe
Lisää peliartikkeleitavideopelien teemasivulla

Bluster johtaa Kongo Bongo Islandilla olevaa tynnyritehdasta , jonka omistaa hänen äitinsä (näkemätön hahmo). Joskus hän puhuu äitinsä kanssa matkapuhelimessa ja käyttää henkilökohtaista Barrelcopteriaan liikkuakseen saarella. Bluster on stereotyyppinen rikas, hemmoteltu pelkuri. Hän iskee jatkuvasti Candy Kongia , hänen työntekijäänsä, huolimatta siitä, että hän seurustelee Donkey Kongin kanssa .

Usein Blusterin yritykset tehdä vaikutus Candyyn tai auttaa muita kongeja johtavat enemmän haittaan kuin hyötyyn. Jotkut jaksot itse asiassa keskittyivät tähän kuten " Zero to Hero ", jossa Bluster ajatteli kuolevansa viikon sisällä kuultuaan Donkeyn, Diddyn ja Cranky Kongin puhuvan hänen röntgenkuvistaan ​​( he itse asiassa puhuivat Crankyn röntgenlaitteesta). Toinen esimerkki tästä on jakso " Get a Life, Don't Save One ", jossa Donkey Kong pelastaa Blusterin onnettomuudesta ja DK:lle velkaa oleva Bluster alkaa pelastaa hänet käytännössä kaikesta, jopa kaikesta, mikä ei todellakaan ole uhkaavaa.

Yrittäessään tehdä vaikutuksen Candy Kongiin Hunka Hunka Burnin' Bluster -jakson aikana , Bluster päätyi muuttumaan sydämensyöjäksi nimeltä Leo Luster, koska hän sekoitti kaikki hiusvärinsä  yhteen (hänen mielestä se oli luonnotonta että hänen hiuksensa putoavat). Leo Lusterina Bluster ei pystynyt vain voittamaan Candyn kiintymystä (ja vähäisessä määrin tehdä Diddyyn vaikutuksen), vaan myös huijaa kuningas K. Roolin luopumaan kristallikokokospähkinästä . Vaikutukset olivat kuitenkin väliaikaisia, ja Bluster muuttui pian takaisin normaaliksi itsekseen. Blusterista tuli kuitenkin tilapäisesti Leo Luster ilman seerumia, koska DK:n mukaan "Jossain sisällä hän on Leo Luster; seerumi vain toi sen esiin.

Persoonallisuus

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Omahyväinen, mahtipontinen, turhamainen ja narsistinen Bluster on motivoitunut hänen himonsa Candy Kongiin ja ylpeydestään. Hän yrittää säännöllisesti alentaa ja vähätellä Donkey Kongia, koska hän on laiska ja hänellä on keskinkertainen älykkyys. Bluster käyttäytyy kuninkaallisena ja luottavaisena, mutta kun ongelmat ovat kasaantuneet häntä vastaan, hän napsahtaa kuin oksa ja turvautuu jopa auttamaan hyökkääjiään, kuten pahaa kuningas K. Roolia. Hän kuitenkin osoittaa ystävällistä puolta, mutta hänen sankarillisuusyrityksensä päättyvät yleensä hyvin koskien häntä tai aiheuttavat pahimmillaan enemmän haittaa kuin hyötyä.

Erityisolosuhteissa Bluster on osoittautunut välittäväksi, avuliaaksi ja päteväksi sankariksi, ja hän on jopa osoittanut empatiaa hahmoja kohtaan Candyn lisäksi. Hän osoitti huolta Diddystä, kun tämä oli saanut "Kongo Bongo Gone Wrongo" -taudin ja oli kauhuissaan muiden kongien kanssa, kun näytti siltä, ​​että Cranky olisi menettänyt henkensä lento-onnettomuudessa. Blusterin tiedetään jättäneen syrjään aiemmat riidat Donkey Kongin kanssa, mikä mahdollistaa heidän työskentelynsä harmonisesti ja ystävällisesti toistensa kanssa. Donkey Kong näkee myös Blusterin suuremman potentiaalin, koska hän uskoo, että Bluster ei tarvitse juomaa ollakseen kuin Leo Luster.