Aurinkorannikon matkaopaskoulu

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Aurinkorannikon Matkaopaskoulu on Espanjan Aurinkorannikolla toimiva yksityinen oppilaitos, joka valmistaa ulkomaan matkaoppaita Suomessa toimivien valmismatkanjärjestäjien Apollomatkat, Aurinkomatkat, Matka-Vekka, Tjäreborg ja TUI palvelukseen ulkomaan lomakohteisiin.

Oppilaitos on rekisteröity Espanjaan. Toiminimi Espanjan yritysrekisterissä on Aurinkorannikon Matkaopaskoulu, Y-tunnus ESY4166727-S. Koulutusta valvova viranomainen on Málagan maakuntahallinto, käytännössä Fuengirolan kaupunki.

Oppilaitoksen vastaava Operation Manager on Mikka Aitto-Oja, puhelin +34 616 349 943, mikka.aitto-oja@matkaopaskoulu.fi

Matkaopaskoulun kaikki kouluttajat ovat toimineet matkaoppaan ammatissa valmismatkanjärjestäjillä.

Matkaopaskoulu toimii aidossa ulkomaan lomakohteessa, jotta opiskelijat voidaan opettaa ammattiin käytännössä; opiskelijat tuottavat elämyksiä ja kokemuksia, eli he vetävät retkiä Aurinkorannikolla lomaileville ja asuville suomalaisille. Lisäksi opiskelijat tapaavat lomalaisia hotellipalveluilla ja aina autetaan vieraita mahdollisissa lomalla esiin tulevissa pulmissa.

Opetus tapahtuu suomen kielellä. Opiskelijat saavat ulkomaan matkaoppaan, aktiviteettioppaan sekä lasten oppaan koulutuksen. Koulutus kestää kaksi kuukautta ja oppilaitoksesta valmistuvat nimetään ulkomaan matkaoppaaksi. Matkaopaskouluja järjestetään syksyisin ja keväisin. Koulu on ollut toiminnassa vuodesta 2015. Oppilaitos sijaitsee Fuengirolan kaupungissa, Los Bolichen kaupunginosassa osoitteessa Calle Antonio Machado 25.

Oppilaitos ja ulkomaan matkaoppaan koulutus esillä laajemmin nettisivuilla www.matkaopaskoulu.fi