Aurinkorannikon matkaopaskoulu

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[1]

Aurinkorannikon Matkaopaskoulu on Espanjan Aurinkorannikolla toimiva yksityinen oppilaitos, joka valmistaa ulkomaan matkaoppaita Suomessa toimivien valmismatkanjärjestäjien lomakohteisiin. Koulua käyttävät Apollomatkat, Aurinkomatkat, Tjäreborg ja TUI.

Oppilaitos on rekisteröity Espanjaan. Koulutusta valvova viranomainen on Málagan maakuntahallinto, käytännössä Fuengirolan kaupunki.

Matkaopaskoulu toimii aidossa ulkomaan lomakohteessa, jotta opiskelijat voidaan opettaa ammattiin käytännössä; opiskelijat tuottavat elämyksiä ja kokemuksia, eli he vetävät retkiä Aurinkorannikolla lomaileville ja asuville suomalaisille. Lisäksi opiskelijat tapaavat lomalaisia hotellipalveluilla ja aina autetaan vieraita mahdollisissa lomalla esiin tulevissa pulmissa.

Opetus tapahtuu suomen kielellä. Opiskelijat saavat ulkomaan matkaoppaan, aktiviteettioppaan sekä lasten oppaan koulutuksen. Koulutus kestää kuukauden ja oppilaitoksesta valmistuvat nimetään ulkomaan matkaoppaaksi. Matkaopaskouluja järjestetään syksyisin ja keväisin. Koulu on ollut toiminnassa vuodesta 2015. Oppilaitos sijaitsee Fuengirolan kaupungissa, Los Bolichen kaupunginosassa osoitteessa Calle Antonio Machado 25.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kotisivut (Arkistoitu – Internet Archive)