Ari Kettukangas

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Ari Kettukangas
Henkilötiedot
Syntynyt13. toukokuuta 1977 (ikä 46)
Raahe
Ammatti imitaattori, juontaja, toimittaja
Aiheesta muualla
Kotisivu

Ari Kettukangas (s. 13. toukokuuta 1977 Raahe lähde?) on suomalainen imitaattori, juontaja ja radiotoimittaja.

Hän työskentelee radiotoimittajana Radio Pookissa ja esiintyy viihdetaiteilijana eri puolilla Suomea. 

Hänen kiinnostuksensa äänien matkimiseen ja erilaisiin vitseihin heräsi jo lapsuudessa. Ennen kouluikää hän kuunteli uteliaana mm. narisevaäänisen radiotoimittaja Esko Riihelän liikenneraportteja ja artisti M. A. Nummisen hauskoja laulukiekaisuja. Arin ensimmäinen imitaatiohahmo oli Allu Tuppuraisen luoma lasten suosikki Rölli-peikko 1980-luvun lopulla. Hänen ensiesiintyminensä oli SF-Caravan Raahentienoon 20-vuotisjuhlassa Raahessa vuonna 1995. lähde? Nykyisin hänellä on hallussaan yli sadan julkkiksen äänet ja valikoimaan sisältyy runsaat kaksikymmentä suosikkilaulajaa lauluimitaatioiden muodossa.

Ari Kettukangas on toiminut Radio Pookissa Bauer Media Oy:n palveluksessa [1] vuodesta 2008 alkaen. Hän muun muassa juontaa kanavalla perjantaisin klo 18-22 Pookin Perjantai-iltaa ja lisäksi toimittaa Rasvamonttu -nimistä koneohjelmaa.

Kettukangas on palkittu vuoden paikallisradiojuontajana RadioMedia ry:n järjestämässä RadioGaalassa peräkkäisinä vuosina 2019 ja 2020. Voittaja valittiin valtakunnallisen yleisöäänestyksen perusteella ja kategoriaa edusti kaikki Suomessa toimivat kaupalliset radioasemat.[2]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Ari Kettukangas www.arikettukangas.com. Viitattu 2.10.2017.
  2. Voittajat radiogaala.fi. Viitattu 23.3.2019.


Tämä henkilöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.