And the Hits Just Keep on Comin’

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
And the Hits Just Keep on Comin'
Michael Nesmith
Studioalbumin And the Hits Just Keep on Comin' kansikuva
Studioalbumin tiedot
 Julkaistu 1972
 Formaatti LP
 Tuottaja(t) Michael Nesmith
 Tyylilaji country rock
 Kesto 32.26
 Levy-yhtiö RCA Records, Island Records
Michael Nesmithin muut studioalbumit
Tantamount to Treason Vol. 1
1972
And the Hits Just Keep on Comin'
1972
Pretty Much Your Standard Ranch Stash
1973

And the Hits Just Keep on Comin' on yhdysvaltalaisen laulaja-lauluntekijä Michael Nesmithin vuonna 1972 julkaistu studioalbumi. Nesmith tuli tunnetuksi vuonna 1966 The Monkees -televisiosarjan myötä.

Nesmith on itse tuottanut tämän albuminsa omalle[1] yhtiölleen The Pacific Arts Corporation Inc. Äänityksestä ja miksauksesta on vastannut Lehan Kent Tunks.

Euroopassa LP-levyjä on valmistanut ja jaellut vuonna 1977 Island Records Ltd., jonka osoite on ollut 22 St. Peter's Square, Lontoo. Julkaisuluvan on myöntänyt neworkilainen RCA Records, jonka luettelossa albumi oli alun perin tunnuksella RCA LSP-4695.[2] Suomeen levyjä on tuonut Scandia.

LP-levyssä on avautuvat kannet. Sisäpuolella on kuva nojatuolissa istuvasta Nesmithistä neljän naisen seurassa. Nesmithillä on lukemisinaan Dee Brownin kirja Bury My Heart at Wounded Knee. Huoneentaulussa on sama teksti kuin tämän albumin nimessä. Kyseessä on vitsi, sillä tähän mennessä Nesmithillä oli ollut vain kaksi listoille päässyttä (mutta sitäkin tasokkaampaa) singleä: Joanne ja Silver Moon.

Albumi on omistettu Annalee Huffakerille.

Albuminsa saatetekstissä 'Papa Nes' kertoo, että artistina olemisen etuja on se, että hän voi aina silloin tällöin käyttää ammattitaitoaan hyväkseen kirjoittamalla itselleen tämän albumin kaltaisia viestejä. Nesmith kertoo yrittäneensä käyttää taitojaan niin, että kuulija ei tuntisi itseään ulkopuoliseksi, vaan että musiikki vaikuttaisi kuulijan tietoisuuteen. Nesmith on tehnyt musiikkiaan rehellisesti ja niin kauniiksi ja harmoniseksi kuin mahdollista.

Arvioita[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Soundi-lehden Mikko Montonen piti albumia yhtenä kauneimmista, mitä hän on kuullut. Samalla hän hämmästeli sitä, että tätä mestariteosta myytiin alun perin vain 400 kappaletta.[3]

Zig Zag -lehden Nesmith-asiantuntija John Tobler piti albumia miehen siihen mennessä (1975) parhaana.[2]

Kappaleet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kaikki kappaleet ovat Michael Nesmithin tekemiä ja sovittamia. Julkaisija on Screen Gems-Columbia. Kappaleiden sanat on painettu LP-levyn takakanteen.

Albumin tunnetuimpia kappaleita on "Different Drum", jonka on levyttänyt myös Linda Ronstadt The Stone Poneys -yhtyeen riveissä jo vuonna 1967.[1]

A-puoli
 1. Tomorrow & Me – 3.45
 2. The Upside of Good-Bye – 2.50
 3. Lady Love – 2.50
 4. Listening – 2.23
 5. Two Different Roads – 2.39

B-puoli
 1. The Candidate – 2.35
 2. Different Drum – 2.58
 3. Harmony Constant – 3.48
 4. Keep on – 3.30
 5. Roll with the Flow – 5.08

Kokoonpano[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Michael Nesmith LP And the Hits Just Keep on Comin' (Island Records ILPS 9439)

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 1. a b Jake NymanRocktieto 3. Osa 3 N-Z / Michael Nesmith, Linda Ronstadt. Pirkkala: Fanzine Oy, 1982. ISBN 951-99372-4-2.
 2. a b Jussi Niemi: No More Monkey-business. (Michael Nesmith) Soundi, 1975, 1. vsk, nro 9, s. 15, 30. Tampere: T:mi Soundi.
 3. Mikko Montonen: Albumit. Soundi, 1977, 3. vsk, nro 4, s. 22. Tampere: T:mi Soundi.