Alyssa Edwards

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Alyssa Edwards
Justin Johnson
Edwards esiintymässä Chilessä elokuussa 2016.
Edwards esiintymässä Chilessä elokuussa 2016.
Henkilötiedot
Syntynyt16. tammikuuta 1980 (ikä 44)
Texas, Yhdysvallat
Kansalaisuus yhdysvaltalainen
Ammatti drag queen
Aiheesta muualla
Kotisivu

Justin Dwayne Lee Johnson , taiteilijanimeltään Alyssa Edwards on yhdysvaltalainen drag queen ja koreografi. Hän tuli suurelle yleisölle tutuksi tositelevisiosarjasta Huippu- drag queen haussa, jonka viidennellä kaudella hän sijoittui kuudenneksi. Sen jälkeen hän on ollut ohjelman toisella All Stars-kaudella, sijoittuen tällä kertaa viidenneksi.

Ura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Johnson on osa Edwardsin drag-perhettä, ja toimii "drag-äitinä" Huippu- drag queen haussa-ohjelmassakin esiintyneille Shangela Laquifa Wadleylle, Vivienne Pinaylle, Laganja Estranjalle, Gia Gunnille ja Plastique Tiaralle. Hän on esiintynyt drag-hahmonaan esimerkiksi elokuvassa Hurricane Bianca sekä Netflixin alkuperäissarjassa Dancing Queen. Edwards on myös juontanut omaa nettisarjaansa, nimeltään Alyssa's Secret. Vuonna 2019 hän julkaisi oman meikkipalettinsa yhteistyönä Anastasia Beverly Hillsin kanssa. [1]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Stiefwater, Sarah: Drag Queen Make Up Collections And Collaborations 29. toukokuuta 2019. PureWow. Viitattu 12. joulukuuta 2019. (englanniksi)