Aihe sivulla Wikipedia:Väärinkäyttösuodatin/Virheet

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
92.32.127.56 (keskustelumuokkaukset)

Minä yritin kirjoittaa pari uutta muutokset mutta minä ei voi siksi yksi virheet taas: "pyydämme sinua raportoimaan virheestä". Uladzimir Prakopavitš Njakljajeu kirjoittaa uutta muutokset # + ohjaus = Uladzimir Njakljajeu.

Siis tätä tekstiä yritin:

[Poistettu artikkelin cut-and-paste kopio. --jni (k) 1. joulukuuta 2020 kello 12.28 (EET)]

Jni (keskustelumuokkaukset)

Yritit siirtää artikkelin leikkaa ja liimaa -menetelmällä, mikä ei ole hyväksyttävää. Mikäli jokin väärinkäyttösuodatin on sellaisen estänyt (en ole tosin suodattimen toimintaa muokkauslogeista huomannut vaan muokkauksesi on kumottu toisten toimesta) niin suodatin on toiminut oikein. Tee sivujen siirto niin kuin se kuuluukin tehdä niin mitään ongelmaa ei ole.

Jni (keskustelumuokkaukset)

Vielä lisää: suomenkielisessä Wikipediassa pyritään artikkelin nimessä käyttämään täyttä nimeä joten siirto Uladzimir Prakopavitš Njakljajeu -> Uladzimir Njakljajeu ei ole suositeltavaa, vaikka se tehtäisiin teknisesti oikealla tavalla. Lisää neuvoja voit kysyä myös muokkauksesi kumonneilta käyttäjiltä. Asia ei näytä liittyvän väärinkäyttösuodattimiin.

Zache (keskustelumuokkaukset)

Sisäänkirjautumattomat ja alle neljäpäivää vanhat tunnukset ei pysty käyttämään siirrä-toimintoa. Ehdin jo teemään siirron samalla kun katsoin väärinkäyttölogista mistä oli kyse. Siirsin, koska ilmeistä sekoittamisvaaraa johonkin toiseen henkilöön ei ollut ja toisissa wikeissä näytti myös olevan pelkällä etu- ja sukunimellä samoin kuin googlessa, mutta olisin kysynyt ensin sopiiko siirtää jos olisin nähnyt viestisi ensin.

Jni (keskustelumuokkaukset)

No eipä tuosta varsinaista haittaakaan ole jos se on lyhyemmällä ja yleisemmin käytetyllä otsikolla. Merkitsin muuten tämän vahingossa loppuunkäsitellyksi kun ilmeisesti dialogin valinta "Ohita" ei toimikaan kuten Cancel, vaan luullakseni ohittaa vain yhteenvedon antamisen.

Tämän viestin on piilottanut käyttäjä Vyörykkä (historia)
Vastaa aiheeseen ”Uladzimir Njakljajeu”