Wikipedia:Väärinkäyttösuodatin/Virheet

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Arkisto 1
Arkisto 2

Väärinkäyttösuodattimen virheet. Mikäli sait rakentavaa muutosta tehdessäsi ilmoituksen että väärinkäyttösuodatin on estänyt toiminnon, on kyseessä virhe suodattimen säännöllisessä lausekkeessa. Näiden virheiden korjaamiseksi olisi hyvä että kertoisit mitä yritit tehdä ja missä.

Homoseksuaalisuus-virhe jälleen[muokkaa]

Yritin palauttaa mainintoja henkilöiden homoseksuaalisuudesta luetteloon tunnetuista homo- ja biseksuaaleista ([1]), kun mielipideäänestyksen näyttää voittaneen se, että jokaisen henkilön kohdalle laitetaan jotain, mutta jälleen tulee ilmoitus ettei artikkelia pitäisi sotkea. Voisiko joku palauttaa tiedot puolestani? --87.95.4.123 15. huhtikuuta 2015 kello 18.16 (EEST)

Libertaaripuolue[muokkaa]

Yritin tehdä päivitystä seuraavalla sivulla:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Libertaaripuolue_(Yhdysvallat)

Tämä alkoi herjaamaan oletettavasti siitä että mainitsin tekstissä John Hospersin olleen ensimmäinen avoimesti homoseksuaali henkilö joka on tavoitellut Yhdysvaltain presidentin virkaa, asettuessaan ehdolle 1972. Tai sitten siitä että mainitsin hänen varapresidenttiehdokkaansa olleen ensimmäinen juutalainen joka oli saanut valitsijamiesääniä.

???

 –Kommentin jätti 213.174.85.9 (keskustelu) 5. toukokuuta 2015 kello 10.55 (EEST)

Jep, se oli homoseksuaalisuus sanasta. Suodatin toimii siten, että se laukeaa jos lisääjä on sisäänkirjautumaton tai tunnus on juuri luotu, jos lisäyksessä on teksti "homo" eikä sitä löydy entuudestaan eikä muokkauksessa ole yhteenvetoa annettuna. Syy siihen, että suodatin on olemassa on se, että vähintään 9/10:stä sanaa homo lisätään haukkumasanana eikä se, että mainintaa homoseksuaalisuudesta ei saisi lisätä. Lisäsin muokkauksesi artikkeliin. --Zache (keskustelu) 5. toukokuuta 2015 kello 11.20 (EEST)

Wikiprojekti Check Wikipedia[muokkaa]

Hi, I was trying to update the "Wikiprojekti Check Wikipedia" like I did in other wikis (see my global contributions), but it triggers the abuse filter (väärinkäyttösuodattimen). I've saved the new text in my sandbox.
Please, an admin should copy the new text from Käyttäjä:Vittorioo/Sandbox and paste it in Wikipedia:Wikiprojekti Check Wikipedia/Translation. The reason is that the web interface for fi.wiki displays old errors instead of the new ones. The update will be effective when the web interface will refresh tonight at 00:00 UTC.
I've already copyed a part of the old description that is still valid and pasted it in Wikipedia:Wikiprojekti Check Wikipedia (translation to be finished).
Käyttäjä:Crt knows the project, ask him for details or contact me on it.wiki. Thanks! --Vittorioo (keskustelu) 24. toukokuuta 2015 kello 11.30 (EEST)

Hi, i disabled the filter and thanks for the notifying the problem. i am sorry for the inconvenience. --Zache (keskustelu) 24. toukokuuta 2015 kello 11.51 (EEST)
Thank you, that was fast. I'll check again if everything works properly. I've saved the original fi.wiki text whenever possible. I didn't change the priorities of errors except to activate the new ones. Finishing the translation can be done at a later time (not mandatory but it'll be appreciated). Thanks. --Vittorioo (keskustelu) 24. toukokuuta 2015 kello 12.03 (EEST)

Ongelma, "Pitkiä artikkeleita ei pitäisi keskustelematta muuttaa uudelleenohjaukseksi"[muokkaa]

Hei. Kokeilin muuttaa artikkelia Jari Malinen uudelleenohjaussivuksi artikkeliin Leevi and the Leavings merkittävyyskeskustelun tuloksen mukaisesti, mutta väärinkäyttösuodatin herjaa "Pitkiä artikkeleita ei pitäisi keskustelematta muuttaa uudelleenohjaukseksi". Ongelmana on siinä, että artikkelin merkittävyydestä on keskusteltu, eli väärinkäyttösuodattimen toiminnassa on joku virhe. Voisiko joku korjata virheen? --37.33.125.164 29. kesäkuuta 2015 kello 22.11 (EEST)

Churchilliin viittaus[muokkaa]

Väite on osoitettuu huuhaaksi. Sen tarkennuksekset on asiattomasti poistettu ja lähteisiin prustuvat korjaukset poistettu.

Ennenkuin mainittua voidaan julkaista, on siihen saatava tarkennukset, jotkja osoittavat alkuperäisen huuhaaksi.

 –Kommentin jätti 2001:999:10:275d:ed70:56a3:f3b8:e847 (keskustelu) 7. heinäkuuta 2015 kello 00.17‎ (EEST)

Antti Pulkkinen[muokkaa]

Artikkelin tallentaminen ei onnistunut ilman tunnuksen luomista ja yritin kuulemma huumorimuokkausta. Miksi ?!?!? --N.a.s.aaaa.1. (keskustelu) 5. elokuuta 2015 kello 09.11 (EEST)

Suodatinsäännön kohta joka yrittää tunnistaa tekstinpätkiä tyylii "ha!", " haa ", "AHAHAHAHAA" jne tarttui seuraavaan kohtaan tekstissä: "http://yle.fi/uutiset/ahaa-elamys_ilmatieteen_laitoksella_vei_nasaan/6551114. Korjaampi suodatinsääntöä ja kiitos kun ilmoitit asiasta. --Zache (keskustelu) 5. elokuuta 2015 kello 09.31 (EEST)
Ja kuittaampi, että tuo on nyt korjattu eikä suodatin hajoa ainakaan enää samalla tavalla. --Zache (keskustelu) 5. elokuuta 2015 kello 09.36 (EEST)
Kiitos:) Huumori on vakava laji. --85.76.113.237 5. elokuuta 2015 kello 09.38 (EEST)

:D[muokkaa]

Ei anna tallentaa

Joo, ei tainnut tallentaa ja kyseessä oli suodattimen virhe. Pahoittelen. Tosin tuon korjaaminen on sen verran hankalaa, että en taida ihan juuri nyt korjata sitä, mutta pääset yleensä suodattimista ohi kirjoittamalla yhteenvedon ja sitten kun sinulla on jokunen muokkaus tehtynä niin pääset suodattimista automaattisesti ohi. --Zache (keskustelu) 7. elokuuta 2015 kello 15.54 (EEST)

Väitös verkko-osoitteen virheellisyydestä[muokkaa]

Väärinkäytös suodatin esti muokkaukseni väittäen merkitsemäni verkko-osoitteen olevan virheellinen. Väitteessä esitettiin esimerkki muka väärästä osoitteesta ja oikeasta osoitteesta, jotka olivat aivan samanlaiset. Kun siis muka väärä osoite ja oikea osoite ovat samat, on tapahtunut selvä virhe. –Kommentin jätti Chapter (keskustelu – muokkaukset)

Ei ollut, koska linkki, jota yritit lisätä, oli virheellinen. Linkkisi [2] ei johda minnekään, kun oikea linkki olisi [3]. --MiPe (wikinät) 12. elokuuta 2015 kello 20.34 (EEST)
Virheellisiin linkkeihin on järjestelmällisesti kirjoitettu TNS kun tekstin pitäisi olla TSN eli siinä on kirjaimet vaihtaneet paikkaa. Korostin alle tähän sen eron joka linkeissä on.
  • http://www.itis.gov/servlet/SingleRpt/SingleRpt?search_topic=TNS&search_value=109370 (ei toimi)
  • http://www.itis.gov/servlet/SingleRpt/SingleRpt?search_topic=TSN&search_value=109370 (toimii)
--Zache (keskustelu) 13. elokuuta 2015 kello 09.35 (EEST)

Virhe[muokkaa]

Artikkeli Nunton on poistoäänestyksessä todettu poistettavaksi. Yritin muuttaa artikkelia uudelleenohjaussivuksi artikkeliin Anton Hammer (joka on sama henkilö), mutta suodatin ei ilmeisesti tunnista poistoäänestyksessä käytyä keskustelua, vaan ilmoittaa ettei pitkää artikkelia tulisi muuttaa ohjaukseski keskustelematta aiheesta. --37.136.84.222 15. elokuuta 2015 kello 00.01 (EEST)

Joo, ei se suodatin ole mitenkään hirveän fiksu. Melkein voisi pistää siihen ilmoitukseen, että jos näet tämän ilmoituksen, niin pyydä muuttamista uudelleenohjaukseksi ylläpitäjien ilmoitustaululla. Joka tapauksessa muutin artikkelin nyt uudelleenohjaukseksi. --Zache (keskustelu) 15. elokuuta 2015 kello 00.16 (EEST)