Wikipedia:Väärinkäyttösuodatin/Virheet

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tietoa tästä palstasta

Väärinkäyttösuodattimen virheet

Mikäli tehdessäsi rakentavaa muutosta sait ilmoituksen, että väärinkäyttösuodatin on estänyt toiminnon, on kyseessä virhe suodattimen säännöllisessä lausekkeessa. Näiden virheiden korjaamiseksi olisi hyvä, että kertoisit mitä yritit tehdä ja missä.


Tätä edeltävät keskustelut on arkistoitu sivulle Wikipedia:Väärinkäyttösuodatin/Virheet/Historia aikaleimalla 2016-03-25.

91.158.71.27 (keskustelumuokkaukset)
Tämän kommentin on piilottanut käyttäjä Natalilomatarina (historia)
Vastaa aiheeseen ”Lähteiden muokkaaminen ei onnistu”
Tämän kommentin on piilottanut käyttäjä 91.158.71.27 (historia)
Vastaa aiheeseen ”Sivun päivittäminen ei onnistu”
91.159.125.238 (keskustelumuokkaukset)

Väärinkäyttösuodatin esti talletuksen jostain syystä suvusta Ditylus tekemäni asiallisen artikkelin. Miksi ???

Anr (keskustelumuokkaukset)

Kuvan nimeen taitaa osua. Jätä se vaikka pois, joku lisää sen sitten, ja sehän on wikidatassakin joten tullee sitäkin kautta automaattisesti.

91.159.125.238 (keskustelumuokkaukset)

Sain talletettua artikkelin, kun jätin taxoboksista kuvan pois. Olisi kuitenkin varsin toivottavaa, että suomessakin esiintyvän Uppokeijun (Ditylus laevis) kuva saataisiin artikkeliin.

Vastaa aiheeseen ”Ditylus”
85.194.208.161 (keskustelumuokkaukset)

Yritin vaihtaa Kuninkaallis-mallineen.

Vyörykkä (keskustelumuokkaukset)

Tehty, itse asiassa jo ennen kuin huomasin tämän täältä. Kuten sanottua, kannattaa luoda käyttäjätunnus tällaisten välttämiseksi.

Vastaa aiheeseen ”Didius Julianus”
Homoatrox (keskustelumuokkaukset)

Hi! There's an anonymous user who made mischievous edits on different wikis (). I tried to revert his edit here (Belneftehim), but some filter forbids me to make any type of manual revert. Thanks. ~~~~

Minilammas (keskustelumuokkaukset)
What is the number of the abuse filter?
Homoatrox (keskustelumuokkaukset)

Oh, I didn't noticed the number, but the text (probably related to that filter) was: "Laukaisemasi väärinkäyttösuodattimen säännön lyhyt kuvaus on: Wikipediaa ei pitäisi häiriköidä".

Thanks for your edit.

Minilammas (keskustelumuokkaukset)

"Laukausemasi väärinkäyttösuodattimen säännön lyhyt kuvaus on: Wikipediaa ei pitäisi häiriköidä". Roughly means: "The short description of the rule of the abuse filter you triggered is: You shouldn't harass Wikipedia". I don't know what caused the abuse filter to think that you "were harassing". I'm not a sysop, but I think one of the abuse filter developers might know. Hope they'll see this. Edit: the guy below me thinks the abuse filter triggered because "Homo means gay in Finnish".

Homoatrox (keskustelumuokkaukset)

Interesting :)

By the way, I've made a few edits on fi-wiki, including 2020, and everything was fine.

Minilammas (keskustelumuokkaukset)

Yeah, that's why I don't think it's because of your username. Unless they've made a new abuse filter after your 2020 edit. We'll have to wait for the abuse filter devs for possible explanation and fix.

Homoatrox (keskustelumuokkaukset)

I tried to edit another article (Belaruskaja tšyhunka) with a simple description in English, and saw the same two messages: at first, "Tervetuloa Wikipediaan. Muokkauksesi aktivoi automaattisen suodattimen, jonka kuvauksena on ”Wikipediaa ei pitäisi häiriköidä”. Jos muokkauksesi on mielestäsi asiallinen, kerro yhteenvetokentässä, mitä muokkauksesi koskee ja napsauta Tallenna-painiketta uudelleen. Mikäli suodatin esti muokkauksesi virheellisesti, pyydämme sinua raportoimaan virheestä.", and after second attempt: "Tämä toiminto on automaattisesti tunnistettu haitalliseksi ja siksi sen suorittamista ei ole sallittu. Jos olet sitä mieltä, että toimenpiteesi on asiallinen, ota yhteyttä ylläpitäjään ja kerro, mitä yritit tehdä. Voit myös raportoida virheestä. Laukaisemasi väärinkäyttösuodattimen säännön lyhyt kuvaus on: Wikipediaa ei pitäisi häiriköidä "

Vyörykkä (keskustelumuokkaukset)

(Sorry for bad English): "Homo" means "gay" in Finnish. (Taito loppuu, joku muu englannintakoon: Se lienee syy väärinkäyttösuodattimen laukeamiselle.)

Vyörykkä (keskustelumuokkaukset)

Kyse on siis väärinkäyttösuodattimesta 169, jonka pitäisi käsittääkseni tarttua epäasiallisiin tai häiriköiviin käyttäjänimiin, mutta joka tässä tapauksessa estää muokkauksen asialliselta käyttäjältä, jonka nimi sattuu sisältämään suomenkielisen alatyylisen tms. sanan. @Zache:?

Vastaa aiheeseen ”Edit prohibition”
JukkaSall (keskustelumuokkaukset)

Yritin poistaa sivustolta yksittäistä epäolennaista tietoa, mutta ei onnistu.

Tervetuloa Wikipediaan. Muokkauksesi aktivoi automaattisen suodattimen, jonka kuvauksena on ”Osiotarkistus”. Jos muokkauksesi on mielestäsi asiallinen, kerro yhteenvetokentässä, mitä muokkauksesi koskee ja napsauta Tallenna-painiketta uudelleen. Mikäli suodatin esti muokkauksesi virheellisesti, pyydämme sinua raportoimaan virheestä.

Xstoe (keskustelumuokkaukset)

Olet yrittänyt tyhjentää artikkelia Pro Artjärvi sisällöstään Lähteet-otsikkoa lukuun ottamatta yhteenvedolla "Poistanut tietoja, jotka eivät mielestäni kuulu tähän kohtaan". Artikkeleita ei kuitenkaan poisteta tyhjentämällä eikä yhden käyttäjän mielipiteen perusteella vaan poistokäytäntöön perustuen, joten virheellisesti ei väärinkäyttösuodatin ole toiminut.

88.114.248.147 (keskustelumuokkaukset)

Yritin poistaa virheellistä tietoa fonetiikan tutkija Riikka Ylitalosta. Riikka Ylitalo -nimisiä tutkijoita on Suomessa kaksi, joista olen itse toinen. Fonetiikan tutkija Riikka Ylitalo ei ole tehnyt kirjallisuudentutkimusta Jyväskylän yliopistossa eikä tutkinut 60- ja 70-lukujen kirjallisuutta.

Vastaa aiheeseen ”Tiedon poistaminen”
85.194.208.161 (keskustelumuokkaukset)

Yritin vaihtaa Kuninkaallis-mallineen.

Tämän kommentin on piilottanut käyttäjä Vyörykkä (historia)
Vyörykkä (keskustelumuokkaukset)

Tehty. Kannattaa luoda käyttäjätunnus niin pääsee näistä.

Tämän kommentin on piilottanut käyttäjä Vyörykkä (historia)
Tämän kommentin on piilottanut käyttäjä Vyörykkä (historia)
Tämän kommentin on piilottanut käyttäjä Vyörykkä (historia)
Vastaa aiheeseen ”Rikhard Leijonamieli”
Iha ok, mut ootko kattonu simpsonit sarjasta jakson himo läski homer (keskustelumuokkaukset)

En pysty tekemään mitään muokkauksia vaikka ne on asiallisia.

Zache (keskustelumuokkaukset)

väärinkäyttösuodatin varmaankin tarttui pitkään käyttäjänimeen. Suodatin sinänsä nähdäkseni toimi oikein

Vastaa aiheeseen ”Hei”
Raikasta (keskustelumuokkaukset)

Yritin vaihtaa sivun uudelleenohjaamaan sivulle Visma Suomessa osioon #Visma_Enterprise_Oy, kuten sivun keskustelussa on päätetty.

Raikasta (keskustelumuokkaukset)

Korjattu vaihtamalla #OHJAUS -> #REDIRECT

Vastaa aiheeseen ”Visma InCommunity”
87.100.231.220 (keskustelumuokkaukset)

Yritin vaihtaa Kuninkaallis-mallineen Tanskan prinssin sivulle.

Vastaa aiheeseen ”Prinssi Joachim”