Wikipedia:Väärinkäyttösuodatin/Virheet

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tietoa tästä palstasta

Muokkaa kuvausta

Väärinkäyttösuodattimen virheet

Mikäli sait rakentavaa muutosta tehdessäsi ilmoituksen, että väärinkäyttösuodatin on estänyt toiminnon, on kyseessä virhe suodattimen säännöllisessä lausekkeessa. Näiden virheiden korjaamiseksi olisi hyvä, että kertoisit mitä yritit tehdä ja missä.


Tätä edeltävät keskustelut on arkistoitu sivulle Wikipedia:Väärinkäyttösuodatin/Virheet/Historia aikaleimalla 2016-03-25.

By clicking "Lisää aihe", you agree to our Terms of Use and agree to irrevocably release your text under the CC BY-SA 3.0 License and GFDL
Misaukkola (keskustelumuokkaukset)

Yritin muuttaa Elinkeinoelämän valtuuskunta EVAn mallinetta yrityksestä yhdistyksestä, mutta parametritarkistus laukesi.

Zache (keskustelumuokkaukset)

Se laukesi, koska jostain syystä suodatin katsoi, että jonkin parametrin tila muuttui kunnossa olevasta virheelliseksi. En kuitenkaan suoraan näe minkä takia se ei toiminut joten otin suodattimen väliaikaisesti pois päältä ja tutkin tuota tarkemmin kun pääsen tietokoneen äärelle. Jos sinulla ei ole muokkaustasi tallessa, niin voin kopioida sen samalla väärinkäyttösuodattimen logista artikkeliin.

Zache (keskustelumuokkaukset)

Eli suodatin laukesi siksi, että kun vaihdoit tietolaatikon niin uudessa tietolaatikossa ei ollut yhtä niistä testeistä joka siinä vanhassa oli ja suodatin katsoi testin katoamisen virhetulokseksi ja laukesi siksi. Muutan tuota suodatinta siten, että se jatkossa ymmärtää tietolaatikon vaihtamisen myös.

Vastaa aiheeseen "Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA"
Lahtaaja (keskustelumuokkaukset)

Lisäsin hopealle ja pronssille sijoittuneet sekä vaihdoin lähteet uutisista järjestäjien omille sivuille. Nyt ei anna tallentaa. Ongelmana "Osiotarkistus". Mitä tämä käytännössä tarkoittaa?

Zache (keskustelumuokkaukset)

Osiotarkistuksen pitäisi tarkistaa jos artikkelissa tapahtuu useita erityyppisiä epäilyttäviä asioita eri osissa artikkelissa. Esimerkiksi jos artikkeliin lisätään kirosanoja JA samassa muokkauksessa poistetaan lähteet-osio, niin se estää muokkauksen.

En osaa sanoa miksi miksi se tässä tapauksessa esti muokkauksen, koska logiin ei ollut jäänyt tarvittavia tietoja. Joka tapauksessa poimin muokkauksen logista ja kopioin sen artikkeliin.

Vastaa aiheeseen "Rap SM"
87.100.217.51 (keskustelumuokkaukset)

/* Mykeneläisen kulttuurin tuho, pimeän kauden alku */ Muokkaus on asiallinen! Tekstin siirtoa toiseen artikkeliin. Poistettu teksti on joka tapauksessa artikkelissa Mykeneläisen kulttuurin tuho

Zache (keskustelumuokkaukset)

Hei, kiitos ilmoituksesta. Tein yrittämäsi muutoksen artikkeliin. Tuosta miksi väärinkäyttösuodatin laukesi virheellisesti, niin on hyvin vaikea ohjelmallisesti tunnistaa sitä milloin joku asiallisesti poistaa artikkelista suuren määrän tekstiä ja milloin ei joten suodattimet perustuvat tuossa tapauksessa siihen, että katsotaan onko käyttäjällä ennestään muokkauksia joita IP-muokkaajalla ei ole JA sitä onko wikikoodissa virheitä joita tuossa oli myös liittyen keskeneräiseen tekstin siirtoon.

Käytännössä helppoja tapoja kiertää suodatin tuollaisissa tapauksissa on luoda tunnus ja muokata sillä. Käytännössä suodattimet reagoivat ainoastaan IP-muokkaajien ja aisan tuoreiden tunnusten muokkauksiin. Aivan tuore tarkoittaa tässä tunnusta jonka ikä on alle tunnin tai sillä on noin alle 10 muokkausta tai sitten pyytää jotakuta muuta tekemään tuon kaltaiset muutokset esim tällä sivulla.

Vastaa aiheeseen "Kreikan pimeät vuosisadat"
Jeanfeller (keskustelumuokkaukset)

tein sivun jean feller mutta wiki ei anna julkaista ilmoitti että liian monta merkkiä...tumpelo kun olen en ymmärrä mistä merkeistä on kyse...neuvoja? kiitos:)

t:jfeller

Outilein (keskustelumuokkaukset)

Kyseisen väärinkäyttösuodattimen on tarkoitus estää uusia käyttäjiä luomasta artikkeleita itsestään ja se tutkii, paljonko yhtäläisyyksiä käyttäjänimessä ja artikkelin nimessä on.

Pxos (keskustelumuokkaukset)

Outilein vastaus on väärä. Tuo suodatin ei estä yhtään mitään vaan ainoastaan merkkaa asioita. Käyttäjä on tarttunut johonkin toiseen suodattimeen, joka siis kuvauksen mukaan on ilmoittanut liian monesta merkistä. Lokista näkee oikeat vastaukset, jos vastata haluaa. Lisäys: Kyseessä on suodatin nro 132, jonka tarkoituksena on hankaloittaa artikkelien tekemistä. Suodatin nro 82 tekee vain lokimerkinnän.

Outilein (keskustelumuokkaukset)

Aa, no sitten se on varmaan se suodatin, jonka sisältöä en näe. Pahoittelen väärästä tiedosta.

Jeanfeller (keskustelumuokkaukset)

kiitos kaikille vastauksista...ehkä opin aikaa myöden :)

kiittäen

jf

Vastaa aiheeseen "ei saa julkaistua.."
TeroV (keskustelumuokkaukset)

Leo Pusan syntymäpäivä oli väärin. Media käytti tätä väärää tietoa lähteenään ja nyt käyttäjä Anr käyttää taas tätä väärää tietoa lähteenä kun syntymäpäivää yrittää muuttaa. Kaikki tämä vain kertoo kuinka paljon väärää tietoa täällä on! Hankkikaa nyt ihmiset kunnon lähteet!!!!

Lax (keskustelumuokkaukset)

Ja sellainen kunnon lähde on?

TeroV (keskustelumuokkaukset)

Leo Pusa!

TeroV (keskustelumuokkaukset)

Nyt se päivämäärä on siellä taas väärin. Sekö on wikipedian tarkoitus?

Tämän kommentin on piilottanut käyttäjä 176.93.244.64 (historia)
Vastaa aiheeseen "Leo Pusan syntymäpäivä"
Yhteenveto käyttäjältä Zache

ongelma ratkaistu

Keystroke (keskustelumuokkaukset)

I am trying to edit https://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=Kultakala as it incorrectly links to nootropic (with an s).com which has now switched to nootropic.com. Unfortunately I trigger a filter. Can someone help? Thanks!

Zache (keskustelumuokkaukset)

I fixed the link, but the filter triggered because the change on the infobox Android not by the change on the link.

Nelosen uutiset oli ohjattu HS-uutiselle: HS-uutiset (Ohjattu sivulta Nelosen Uutiset)

1
Yhteenveto käyttäjältä Pyscowicz

Asia loppuunkäsitelty.

109.240.89.221 (keskustelumuokkaukset)

HS-uutiset

(Ohjattu sivulta Nelosen uutiset)

HS-uutiset on esitetty Nelosella 9.1.2014 alkaen oleva uutistoimisto. Nelosen uutiset, Ruutu+ Uutiset, ja Sanomauutinen yhdistyi ehkä ja nimeksi tuli HS-uutiset.

Tälläinen sivu löytyy: rikkipedia.fi/HS-uutiset

MTV3 peruba 1991-2013. Menneet.MTV3 Urheilun nimi on MTV Sport.

4
109.240.66.57 (keskustelumuokkaukset)

mtv3 urheilu 1991-2013. r.i.p.

Zache (keskustelumuokkaukset)

En oikein ymmärtänyt mikä noissa artikkeleissa oli vikana tai miten niitä olisi pitänyt muuttaa.

212.146.4.50 (keskustelumuokkaukset)

hyvä aihe

Pyscowicz (keskustelumuokkaukset)

Jotain ihme sekoilua ollut aiemminkin MTV3:en liittyen IP-käyttäjien osalta.

Pessimistipasta (keskustelumuokkaukset)

Hei! Automaattinen parametritarkistus laukesi, kun yritin lisätä uutta internetsivua Yritys-palkkiin. Kyseinen sivusto on "inter.ikea.com", löytyy myös englanninkielisestä sisarartikkelista.

Zache (keskustelumuokkaukset)

Se laukesi siksi, että kirjoitit rikkinäistä wikikoodia ja rikoit tietolaatikon. Esikatselu olisi auttanut.

Pessimistipasta (keskustelumuokkaukset)

Jees, kiitos.

Tämän kommentin on piilottanut käyttäjä 84.248.173.78 (historia)
Tämän kommentin on piilottanut käyttäjä 84.248.173.78 (historia)
Vastaa aiheeseen "Ikea"
188.67.163.154 (keskustelumuokkaukset)

Herjaa huutamisesta, vaikka artikkelissa ei ole yhtään sanaa isoilla kirjaimilla. Suodattimeen jäävät varmaan tekstin "A-osa" -tyyliset sanat?

Zache (keskustelumuokkaukset)

En ole ihan varma mikä siinä täsmällisesti aiheutti tuon laukeamisen, mutta sillä on tekemistä sen kanssa, että muutos tapahtui isoon osaan artikkelitekstiä ja jostain syystä säännöt joiden tarkoitus on tarkistaa ettei suodattimen laukaisevia asioita ollut jo aikaisemmin artikkelissa ei toiminut.

Kopioin tekemäsi muokkauksen suodattimen logista artikkeliin ja sellainen vinkki, että suurimmasta osasta suodattimia pääsee ohi kirjoittamalla yhteenvetoon jotain. Toinen vinkki on, että suodattimet pääsääntöisesti tsekkaavat muokkauksia jotka on tehnyt muokkaaja jolla on alle 5-10 muokkausta tai tunnuksen ikä on alle 2 tuntia, niin tunnuksen luomalla pääset väärinkäyttösuodattimesta ohi myös.

Tämän kommentin on piilottanut käyttäjä 84.250.112.246 (historia)
Vastaa aiheeseen "Black Mesa (videopeli)"