Wikipedia:Väärinkäyttösuodatin/Virheet

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Arkisto 1
Arkisto 2

Väärinkäyttösuodattimen virheet. Mikäli sait rakentavaa muutosta tehdessäsi ilmoituksen että väärinkäyttösuodatin on estänyt toiminnon, on kyseessä virhe suodattimen säännöllisessä lausekkeessa. Näiden virheiden korjaamiseksi olisi hyvä että kertoisit mitä yritit tehdä ja missä.

Väitös verkko-osoitteen virheellisyydestä[muokkaa wikitekstiä]

Väärinkäytös suodatin esti muokkaukseni väittäen merkitsemäni verkko-osoitteen olevan virheellinen. Väitteessä esitettiin esimerkki muka väärästä osoitteesta ja oikeasta osoitteesta, jotka olivat aivan samanlaiset. Kun siis muka väärä osoite ja oikea osoite ovat samat, on tapahtunut selvä virhe. –Kommentin jätti Chapter (keskustelu – muokkaukset)

Ei ollut, koska linkki, jota yritit lisätä, oli virheellinen. Linkkisi [1] ei johda minnekään, kun oikea linkki olisi [2]. --MiPe (wikinät) 12. elokuuta 2015 kello 20.34 (EEST)
Virheellisiin linkkeihin on järjestelmällisesti kirjoitettu TNS kun tekstin pitäisi olla TSN eli siinä on kirjaimet vaihtaneet paikkaa. Korostin alle tähän sen eron joka linkeissä on.
  • http://www.itis.gov/servlet/SingleRpt/SingleRpt?search_topic=TNS&search_value=109370 (ei toimi)
  • http://www.itis.gov/servlet/SingleRpt/SingleRpt?search_topic=TSN&search_value=109370 (toimii)
--Zache (keskustelu) 13. elokuuta 2015 kello 09.35 (EEST)

Virhe[muokkaa wikitekstiä]

Artikkeli Nunton on poistoäänestyksessä todettu poistettavaksi. Yritin muuttaa artikkelia uudelleenohjaussivuksi artikkeliin Anton Hammer (joka on sama henkilö), mutta suodatin ei ilmeisesti tunnista poistoäänestyksessä käytyä keskustelua, vaan ilmoittaa ettei pitkää artikkelia tulisi muuttaa ohjaukseski keskustelematta aiheesta. --37.136.84.222 15. elokuuta 2015 kello 00.01 (EEST)

Joo, ei se suodatin ole mitenkään hirveän fiksu. Melkein voisi pistää siihen ilmoitukseen, että jos näet tämän ilmoituksen, niin pyydä muuttamista uudelleenohjaukseksi ylläpitäjien ilmoitustaululla. Joka tapauksessa muutin artikkelin nyt uudelleenohjaukseksi. --Zache (keskustelu) 15. elokuuta 2015 kello 00.16 (EEST)

Editointia ei sallittu. Miksi?[muokkaa wikitekstiä]

Miksi editointiani ei sallitu "Kvenland"-sivulla? --Emma Txxx (keskustelu) 8. syyskuuta 2015 kello 00.35 (EEST)

Väärinkäyttösuodatin oli tehty estämään tietyntyyppistä lähes päivittäistä sotkemista ja se osui sanaan Helsingjabotn suodatinsäännössä olleen virheen takia. Korjasin nyt tuon. Ilmeisesti sait kuitenkin muokkauksen tallennettua kiertoteitse? @AnnikaSeeker: --Zache (keskustelu) 8. syyskuuta 2015 kello 07.50 (EEST)

Homoista kertovan alalajin lyttäys![muokkaa wikitekstiä]

Minun mielestäni sana "homo" ei ole haitallinen ja kertokaa kiitos mikä asiassa oli haitallista/epäsopivaa  –Kommentin jätti 88.113.50.222 (keskustelu) 10. syyskuuta 2015 kello 21.50‎ (EEST)

Wikipedia on tietosanakirja. Ihan hyvä ettet pystynyt tallentamaan muokkauksiasi, koska sivu olisi kuitenkin poistettu. --Stryn (keskustelu) 10. syyskuuta 2015 kello 21.52 (EEST)

raportti virheestä[muokkaa wikitekstiä]

moi. kokeilin muokata wikipedia-hiekkalaatikkoo, mutta joku väärinkäyttösuodatin laukeaa ja sanoo, että sivua ei pitäis sotkee. voisko joku kertoo mitä tein väärin? t. Tatu  –Kommentin jätti 87.93.108.247 (keskustelu) 12. syyskuuta 2015 kello 10.20‎ (EEST)

Suodatin esti muokkauksesi virheellisesti, koska satuit muokkaamaan samasta ip-avaruudesta kuin eräs toinen sivuja sotkenut muokkaaja ja siksi tuo suodatin oli kohdallasi aika herkällä. Toistaiseksi emme siis ole saaneet suodatinta niin fiksuksi, että se onnistuisi tunnistamaan lasten lyömistä ja hiekkalaatikon miinoitusta sopimattomaksi toiminnaksi muuten kuin vahingossa. --Zache (keskustelu) 12. syyskuuta 2015 kello 10.49 (EEST)

Esther (Leander)????[muokkaa wikitekstiä]

Hei!

Hänen oikea nimi on Mutuvi, Hänet valittiin pakolaiseksi, aviomies ja hänen poikansa saatu Mutuvi nimellä, ei mitään tekemistä Leander-nimen kanssa. Ollut vain Leanderin kanssa naimisissa ja tästä ei mitään mainintaa. Muutenkin virheitä ja historia väärin- Hän on tämän itse kirjoittanut, ei merkittävä ainoastaan valinta pakolaisnaiseksi.

 –Kommentin jätti 37.136.128.67 (keskustelu) 13. syyskuuta 2015 kello 18.03‎ (EEST)

Käsikirjoittajien Killan sivu[muokkaa wikitekstiä]

Yritin muokata Käsikirjoittajien Killalle Wikipedia-sivua onnistumatta siinä. Virheilmoitus: sivuja ei saa sotkea. En ymmärrä. Ehkä joku muokkaisi sivut puolestani? Lähteeksi käyvät ainakin Killan viralliset nettisivut.  –Kommentin jätti 93.106.41.157 (keskustelu) 7. lokakuuta 2015 kello 01.03‎ (EEST)

Kyseisen väärinkäyttösuodattimen toimintaan en nyt perehdy sen tarkemmin, mutta lisäyksesi olisi ollut tekijänoikeusrikkomus, kun näytti olevan suoraan kopioitu Killan nettisivuilta, ja olisi siten poistettu samantien. --Anr (keskustelu) 7. lokakuuta 2015 kello 18.20 (EEST)