Wikipedia:Väärinkäyttösuodatin/Virheet

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Arkisto 1
Arkisto 2

Väärinkäyttösuodattimen virheet. Mikäli sait rakentavaa muutosta tehdessäsi ilmoituksen että väärinkäyttösuodatin on estänyt toiminnon, on kyseessä virhe suodattimen säännöllisessä lausekkeessa. Näiden virheiden korjaamiseksi olisi hyvä että kertoisit mitä yritit tehdä ja missä.

Homoseksuaalisuus-virhe jälleen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Yritin palauttaa mainintoja henkilöiden homoseksuaalisuudesta luetteloon tunnetuista homo- ja biseksuaaleista ([1]), kun mielipideäänestyksen näyttää voittaneen se, että jokaisen henkilön kohdalle laitetaan jotain, mutta jälleen tulee ilmoitus ettei artikkelia pitäisi sotkea. Voisiko joku palauttaa tiedot puolestani? --87.95.4.123 15. huhtikuuta 2015 kello 18.16 (EEST)

Libertaaripuolue[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Yritin tehdä päivitystä seuraavalla sivulla:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Libertaaripuolue_(Yhdysvallat)

Tämä alkoi herjaamaan oletettavasti siitä että mainitsin tekstissä John Hospersin olleen ensimmäinen avoimesti homoseksuaali henkilö joka on tavoitellut Yhdysvaltain presidentin virkaa, asettuessaan ehdolle 1972. Tai sitten siitä että mainitsin hänen varapresidenttiehdokkaansa olleen ensimmäinen juutalainen joka oli saanut valitsijamiesääniä.

???

 –Kommentin jätti 213.174.85.9 (keskustelu) 5. toukokuuta 2015 kello 10.55 (EEST)

Jep, se oli homoseksuaalisuus sanasta. Suodatin toimii siten, että se laukeaa jos lisääjä on sisäänkirjautumaton tai tunnus on juuri luotu, jos lisäyksessä on teksti "homo" eikä sitä löydy entuudestaan eikä muokkauksessa ole yhteenvetoa annettuna. Syy siihen, että suodatin on olemassa on se, että vähintään 9/10:stä sanaa homo lisätään haukkumasanana eikä se, että mainintaa homoseksuaalisuudesta ei saisi lisätä. Lisäsin muokkauksesi artikkeliin. --Zache (keskustelu) 5. toukokuuta 2015 kello 11.20 (EEST)

Wikiprojekti Check Wikipedia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Hi, I was trying to update the "Wikiprojekti Check Wikipedia" like I did in other wikis (see my global contributions), but it triggers the abuse filter (väärinkäyttösuodattimen). I've saved the new text in my sandbox.
Please, an admin should copy the new text from Käyttäjä:Vittorioo/Sandbox and paste it in Wikipedia:Wikiprojekti Check Wikipedia/Translation. The reason is that the web interface for fi.wiki displays old errors instead of the new ones. The update will be effective when the web interface will refresh tonight at 00:00 UTC.
I've already copyed a part of the old description that is still valid and pasted it in Wikipedia:Wikiprojekti Check Wikipedia (translation to be finished).
Käyttäjä:Crt knows the project, ask him for details or contact me on it.wiki. Thanks! --Vittorioo (keskustelu) 24. toukokuuta 2015 kello 11.30 (EEST)

Hi, i disabled the filter and thanks for the notifying the problem. i am sorry for the inconvenience. --Zache (keskustelu) 24. toukokuuta 2015 kello 11.51 (EEST)
Thank you, that was fast. I'll check again if everything works properly. I've saved the original fi.wiki text whenever possible. I didn't change the priorities of errors except to activate the new ones. Finishing the translation can be done at a later time (not mandatory but it'll be appreciated). Thanks. --Vittorioo (keskustelu) 24. toukokuuta 2015 kello 12.03 (EEST)

Ongelma, "Pitkiä artikkeleita ei pitäisi keskustelematta muuttaa uudelleenohjaukseksi"[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Hei. Kokeilin muuttaa artikkelia Jari Malinen uudelleenohjaussivuksi artikkeliin Leevi and the Leavings merkittävyyskeskustelun tuloksen mukaisesti, mutta väärinkäyttösuodatin herjaa "Pitkiä artikkeleita ei pitäisi keskustelematta muuttaa uudelleenohjaukseksi". Ongelmana on siinä, että artikkelin merkittävyydestä on keskusteltu, eli väärinkäyttösuodattimen toiminnassa on joku virhe. Voisiko joku korjata virheen? --37.33.125.164 29. kesäkuuta 2015 kello 22.11 (EEST)

Churchilliin viittaus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Väite on osoitettuu huuhaaksi. Sen tarkennuksekset on asiattomasti poistettu ja lähteisiin prustuvat korjaukset poistettu.

Ennenkuin mainittua voidaan julkaista, on siihen saatava tarkennukset, jotkja osoittavat alkuperäisen huuhaaksi.

 –Kommentin jätti 2001:999:10:275d:ed70:56a3:f3b8:e847 (keskustelu) 7. heinäkuuta 2015 kello 00.17‎ (EEST)