Wikipedia:Väärinkäyttösuodatin/Virheet

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tietoa tästä palstasta

Muokkaa kuvausta

Väärinkäyttösuodattimen virheet

Mikäli sait rakentavaa muutosta tehdessäsi ilmoituksen, että väärinkäyttösuodatin on estänyt toiminnon, on kyseessä virhe suodattimen säännöllisessä lausekkeessa. Näiden virheiden korjaamiseksi olisi hyvä, että kertoisit mitä yritit tehdä ja missä.


Tätä edeltävät keskustelut on arkistoitu sivulle Wikipedia:Väärinkäyttösuodatin/Virheet/Historia aikaleimalla 2016-03-25.

By clicking "Lisää aihe", you agree to our Terms of Use and agree to irrevocably release your text under the CC BY-SA 3.0 License and GFDL
Veijo Porkola (keskustelumuokkaukset)

Korjasin sivun tekstiä ja poistin tekstiä ja tein siitä muiden neuvojen mukaisesti enemmän tietokirjamaiseksi ja lisäsin lähteet. Tallennuksessa tuli ilmoitus väärinkäyttösuodattimen virheestä.

Zache (keskustelumuokkaukset)

Siirsin sivun muokattavaksi sinun käyttäjäsivusi alle Käyttäjä:Veijo Porkola/hiekkalaatikko . Luulisin kuitenkin, että sivun nykyisen sisällön perusteella, että se ei säilyisi merkittävyysarvioinnissa ainakaan muusikkona, koska rajana ollaan pidetty pitkäsoiton julkaisijan kautta levyttäneitä artisteja tai yhtyeitä (ks. Wikipedia:Bändiopas) ja muutenkin artikkelissa pitäisi olla lähteet merkittynä.

Vastaa aiheeseen "Veijo Porkola"
Australian Labradoodle tietoa (keskustelumuokkaukset)

Hei yritin korjata artikkelia "Labradoodle" , mutta tulee esille vain virheilmoitus?

Labradoodleja ei kuitenkaan pidä sekoittaa Australian labradoodleihin jotka ovat eri asia, ja joiden jalostus- ja kasvatustyö on rotujärjestöjen MDBA:n ja ALAEU:n valvomaa. 

Zache (keskustelumuokkaukset)

Tutkin syytä, mutta kopioin nyt näin aluksi muokkauksesi sisällön artikkeliin jotta voit jatkaa muokkaamista.

Vastaa aiheeseen "Labradoodle"
84.251.202.226 (keskustelumuokkaukset)

Hei

Yritin täydentää artikkelia, mutta sain virheilmoituksen "Toistuvat merkit 4". Ensimmäinen lisäys onnistui, mutta artikkeli jäi nyt vaillinaiseksi ja muun muassa lähdeviitteitä jäi puuttumaan.

Vastaa aiheeseen "Jori Sjöroos"
109.240.39.230 (keskustelumuokkaukset)

Silver oli televisiokanava joka loppu 15.7.15.

Vastaa aiheeseen "Silver on lopettanut lähetykset 15.7.2015."

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA

4
Yhteenveto käyttäjältä 103.26.247.134

B1AUBy1.0B

Misaukkola (keskustelumuokkaukset)

Yritin muuttaa Elinkeinoelämän valtuuskunta EVAn mallinetta yrityksestä yhdistyksestä, mutta parametritarkistus laukesi.

Zache (keskustelumuokkaukset)

Se laukesi, koska jostain syystä suodatin katsoi, että jonkin parametrin tila muuttui kunnossa olevasta virheelliseksi. En kuitenkaan suoraan näe minkä takia se ei toiminut joten otin suodattimen väliaikaisesti pois päältä ja tutkin tuota tarkemmin kun pääsen tietokoneen äärelle. Jos sinulla ei ole muokkaustasi tallessa, niin voin kopioida sen samalla väärinkäyttösuodattimen logista artikkeliin.

Zache (keskustelumuokkaukset)

Eli suodatin laukesi siksi, että kun vaihdoit tietolaatikon niin uudessa tietolaatikossa ei ollut yhtä niistä testeistä joka siinä vanhassa oli ja suodatin katsoi testin katoamisen virhetulokseksi ja laukesi siksi. Muutan tuota suodatinta siten, että se jatkossa ymmärtää tietolaatikon vaihtamisen myös.

Tämän kommentin on piilottanut käyttäjä O2081 (historia)
Vastaa aiheeseen "Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA"
137.163.19.128 (keskustelumuokkaukset)

katsoin monia sivuja ja siellä luki 15

Zache (keskustelumuokkaukset)

Kiitos tiedosta. Tutkimme asiaa ja korjaamme.

Anr (keskustelumuokkaukset)

Ei tarvetta korjaukselle. Kun kyseessä on Kavin asettama ikäraja ja lähteenä Kavin sivu niin ei silloin tarvitse vilkuilla mitään muita sivuja. Kavilla ei edes ole ikärajaa 15 (https://kavi.fi/fi/meku/ikarajat).

Lahtaaja (keskustelumuokkaukset)

Lisäsin hopealle ja pronssille sijoittuneet sekä vaihdoin lähteet uutisista järjestäjien omille sivuille. Nyt ei anna tallentaa. Ongelmana "Osiotarkistus". Mitä tämä käytännössä tarkoittaa?

Zache (keskustelumuokkaukset)

Osiotarkistuksen pitäisi tarkistaa jos artikkelissa tapahtuu useita erityyppisiä epäilyttäviä asioita eri osissa artikkelissa. Esimerkiksi jos artikkeliin lisätään kirosanoja JA samassa muokkauksessa poistetaan lähteet-osio, niin se estää muokkauksen.

En osaa sanoa miksi miksi se tässä tapauksessa esti muokkauksen, koska logiin ei ollut jäänyt tarvittavia tietoja. Joka tapauksessa poimin muokkauksen logista ja kopioin sen artikkeliin.

Vastaa aiheeseen "Rap SM"
87.100.217.51 (keskustelumuokkaukset)

/* Mykeneläisen kulttuurin tuho, pimeän kauden alku */ Muokkaus on asiallinen! Tekstin siirtoa toiseen artikkeliin. Poistettu teksti on joka tapauksessa artikkelissa Mykeneläisen kulttuurin tuho

Zache (keskustelumuokkaukset)

Hei, kiitos ilmoituksesta. Tein yrittämäsi muutoksen artikkeliin. Tuosta miksi väärinkäyttösuodatin laukesi virheellisesti, niin on hyvin vaikea ohjelmallisesti tunnistaa sitä milloin joku asiallisesti poistaa artikkelista suuren määrän tekstiä ja milloin ei joten suodattimet perustuvat tuossa tapauksessa siihen, että katsotaan onko käyttäjällä ennestään muokkauksia joita IP-muokkaajalla ei ole JA sitä onko wikikoodissa virheitä joita tuossa oli myös liittyen keskeneräiseen tekstin siirtoon.

Käytännössä helppoja tapoja kiertää suodatin tuollaisissa tapauksissa on luoda tunnus ja muokata sillä. Käytännössä suodattimet reagoivat ainoastaan IP-muokkaajien ja aisan tuoreiden tunnusten muokkauksiin. Aivan tuore tarkoittaa tässä tunnusta jonka ikä on alle tunnin tai sillä on noin alle 10 muokkausta tai sitten pyytää jotakuta muuta tekemään tuon kaltaiset muutokset esim tällä sivulla.

Vastaa aiheeseen "Kreikan pimeät vuosisadat"
Jeanfeller (keskustelumuokkaukset)

tein sivun jean feller mutta wiki ei anna julkaista ilmoitti että liian monta merkkiä...tumpelo kun olen en ymmärrä mistä merkeistä on kyse...neuvoja? kiitos:)

t:jfeller

Outilein (keskustelumuokkaukset)

Kyseisen väärinkäyttösuodattimen on tarkoitus estää uusia käyttäjiä luomasta artikkeleita itsestään ja se tutkii, paljonko yhtäläisyyksiä käyttäjänimessä ja artikkelin nimessä on.

Pxos (keskustelumuokkaukset)

Outilein vastaus on väärä. Tuo suodatin ei estä yhtään mitään vaan ainoastaan merkkaa asioita. Käyttäjä on tarttunut johonkin toiseen suodattimeen, joka siis kuvauksen mukaan on ilmoittanut liian monesta merkistä. Lokista näkee oikeat vastaukset, jos vastata haluaa. Lisäys: Kyseessä on suodatin nro 132, jonka tarkoituksena on hankaloittaa artikkelien tekemistä. Suodatin nro 82 tekee vain lokimerkinnän.

Outilein (keskustelumuokkaukset)

Aa, no sitten se on varmaan se suodatin, jonka sisältöä en näe. Pahoittelen väärästä tiedosta.

Jeanfeller (keskustelumuokkaukset)

kiitos kaikille vastauksista...ehkä opin aikaa myöden :)

kiittäen

jf

Vastaa aiheeseen "ei saa julkaistua.."
TeroV (keskustelumuokkaukset)

Leo Pusan syntymäpäivä oli väärin. Media käytti tätä väärää tietoa lähteenään ja nyt käyttäjä Anr käyttää taas tätä väärää tietoa lähteenä kun syntymäpäivää yrittää muuttaa. Kaikki tämä vain kertoo kuinka paljon väärää tietoa täällä on! Hankkikaa nyt ihmiset kunnon lähteet!!!!

Lax (keskustelumuokkaukset)

Ja sellainen kunnon lähde on?

TeroV (keskustelumuokkaukset)

Leo Pusa!

TeroV (keskustelumuokkaukset)

Nyt se päivämäärä on siellä taas väärin. Sekö on wikipedian tarkoitus?

Tämän kommentin on piilottanut käyttäjä 176.93.244.64 (historia)
Vastaa aiheeseen "Leo Pusan syntymäpäivä"