Wikipedia:Väärinkäyttösuodatin/Virheet

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Arkisto 1
Arkisto 2

Väärinkäyttösuodattimen virheet. Mikäli sait rakentavaa muutosta tehdessäsi ilmoituksen että väärinkäyttösuodatin on estänyt toiminnon, on kyseessä virhe suodattimen säännöllisessä lausekkeessa. Näiden virheiden korjaamiseksi olisi hyvä että kertoisit mitä yritit tehdä ja missä.

Viestin kirjoittaminen estetty[muokkaa wikitekstiä]

Yritin laittaa viestiä URunIConille, mutta väkä esti sen. Viestin sisältö näyttää tältä:

Hei! Huomasin sinun muuttaneen muodon kuoli muotoon menehtyi. Vaihdoin takaisin muodon kuoli, koska se on parempaa kieltä. Ylipäätään kehotan käyttämään täällä Wikipediassa sanaa kuolla ennemmin, koska se on selkeä ja kattaa kaiken kuolemisen. Menehtyä on rajallinen muoto kuolemisesta eikä kata kaikkia kuolemisen muotoja.--85.76.23.86 14. tammikuuta 2016 kello 23.41 (EET)
Kiitän palautteesta. --URunICon 14. tammikuuta 2016 kello 23.53 (EET)

Mikä kohta koski mustaan listaan niin, että väkä esti viestini jättämisen?--85.76.23.86 14. tammikuuta 2016 kello 23.41 (EET)

Sana kuolemisen. Se oli mustalla listalla siksi, että täällä oli ip-muokkaaja joka kirjoitteli toisten keskustelusivulle "tapan sut!!!...", "kuole ...!!!" jne, niin pistin aikoinaan nuo mustalle listalle. --Zache (keskustelu) 15. tammikuuta 2016 kello 12.25 (EET)

Enetroviruksista kertovan sivun päivitys ei onnistunut[muokkaa wikitekstiä]

Yritin päivittää Enteroviruksista kertovaa sivua. Korvasin vain kaksi lausetta käsittävän ensimmäisen kappaleen alla olevilla kolmella kappaleella. Lisäksi poistin vanhan artikkelin viimeisen kappaleen, koska sen sisältämä tieto ei ollut enää kovin ajankohtaista.

Kun ohjelma ei hyväksynyt tätä uudistusta, yritin päivittää artikkelia uudestaan siten, että jätin tällä kertaa ei kovin ajankohtaisen viimeisen kappaleen koskemattomaksi, mutta ohjelma ei siltikään hyväksynyt tekemiäni muutoksia.

'''Enterovirukset''' ovat helposti tarttuva, [[pikornavirukset|pikornaviruksiin]] kuuluvia pieniä, pyöreitä vaipattomia RNA-viruksia. Enterovirukset ovat saaneet nimensä siitä, että ne lisääntyvät pääasiassa suolistossa (kreikan enteron = suoli) ja tartunnan saanut ihminen erittää viruksia yleensä viikkokausia ulosteeseen. Enteroviruksia esiintyy maailmanlaajuisesti ja ne ovat yleisimpiä ihmisille infektioita aiheuttavista viruksista.<ref>Terveyden ja hyvinvoinnin laitos. Enterovirus. https://www.thl.fi/fi/web/infektiotaudit/taudit-ja-mikrobit/virustaudit/enterovirus</ref>

Enterovirusten aiheuttama oirekirjo määräytyy virusten toissijaisen lisääntymispaikan mukaan. Osa enteroviruksista aiheuttaa keskushermoston tulehtumista. Esimerkiksi poliota aiheuttava enterovirus hakeutuu selkäytimeen tuhoten siellä keskushermoston hermosoluja<ref>Enteroviruksen yhteys ­diabetekseen selviämässä. Lääkärilehden uutisia 24.02.2011 http://www.laakarilehti.fi/uutinen.html?opcode=show/news_id=10192/type=1</ref>. Ykköstyypin diabetesta aiheuttavat enterovirukset tunkeutuvat haimaan tuhoten insuliinia tuottavat solut<ref>{{Verkkoviite | Osoite = http://yle.fi/uutiset/ykkostyypin_diabetekseen_loytymassa_rokote/6856494 | Nimeke = Ykköstyypin diabetekseen löytymässä rokote| Julkaisu = Yle| Viitattu = 21.10.2013}}</ref>. Enetrovirukset voivat aiheuttaa myös aivokalvotulehdusta, sydänlihastulehdusta, [[enterorokko]]a ja muita ihottumatauteja sekä yleistyneen infektion vastasyntyneille. Valtaosa enterovirusten aiheuttamista infektioista on kuitenkin oireettomia tai hyvin vähäoireisia. Huolellinen käsihygienia on tärkeää enterovirustartunnan leviämisen estämiseksi.<ref>Terveyden ja hyvinvoinnin laitos. Enterovirus. https://www.thl.fi/fi/web/infektiotaudit/taudit-ja-mikrobit/virustaudit/enterovirus</ref>

Enteroviruksiin kuuluvat myös coxsackievirukset ja ECHO-virukset.

 –Kommentin jätti 109.240.86.184 (keskustelu – muokkaukset) 25. tammikuuta 2016 kello 03.05‎ (EET)

Jep suodatin toimi väärin ja otin sen pois käytöstä. Palautin artikkeliin sen tuoreimman väärinkäyttösuodattimeen jääneen muokkauksen jossa on jonkun verran enemmän tekstiä kuin tuossa yllä olevassa pätkässä. Jos ehdit niin voisit halutessasi katsoa tuon palauttamani pätkän läpi ja poistaa siitä ylimääräisen osan. Sellainen vinkki, että mikäli muokkaat käyttäjätunnuksella niin pääset yleensä noista väärinkäyttösuodattimista automaattisesti ohi. --Zache (keskustelu) 25. tammikuuta 2016 kello 09.31 (EET)

Error[muokkaa wikitekstiä]

I recently created this article, but I had to remove most of the content because it gave me an error. Can anyone add this content to the article? Thanks :)--Rapsar (keskustelu) 2. helmikuuta 2016 kello 20.49 (EET)

It is there now, I still don't understand, why the abuse filter was launched. --Höyhens (keskustelu) 2. helmikuuta 2016 kello 21.25 (EET)

ei hyväksy uuden yrityksensivua[muokkaa wikitekstiä]

yrtitin kuoda sivua mehuyrityksestä mutta ei sitä hyväksy

Raikastamo[muokkaa wikitekstiä]

Lisäsin artikkeliin Raikastamo merkittävyysmallineen, ja sitten yritin lisätä tästä huomautuksen sivulle Keskustelu_käyttäjästä:Rooran. Ensimmäistä tehdessä väärinkäyttösuodatin valitti alatyylisestä ilmaisusta, vaikka lisäyksessäni ei ole mitään alatyylistä, mutta antoi toisella yrityksellä jatkaa, ja jälkimmäistä suodatin ei antanut minun tehdä ollenkaan, koska "Alatyylinen kielenkäyttö ei sovi käyttäjä- tai keskustelusivuille", vaikka huomautus oli täysin standardimuotoa. Ilmeisesti juomia valmistavan yrityksen nimi Raikastamo tulkitaan tarpeettomasti alatyyliseksi?--188.238.207.163 4. helmikuuta 2016 kello 14.45 (EET)

Nämä suodatinlokin merkinnät ovat siis kaikki tulleet tästä muutoksesta kun lisäsin artikkeliin tavallisen merkittävyysmallineen, kenen mukaan -mallineen, mainosmallineen tarkennuksen 'Kaikki on "herkullista" ja "hurmaavaa"' ja poistin tyhjiä rivejä, ja siitä kun yritin laittaa käyttäjän keskustelusivulle huomautuksen '{{subst:Merkittävyys kyseenalaistettu|Raikastamo|Keskustelu:Raikastamo}}--~~~~' --188.238.207.163 4. helmikuuta 2016 kello 14.58 (EET)

Sannin uuden singlen lisäys ei onnistu[muokkaa wikitekstiä]

Biisin nimessä esiintyy vittu, joten Wikipedia ei anna lisätä sitä. :|||  –Kommentin jätti 85.29.68.36 (keskustelu – muokkaukset)

Lisäsin sinkun listaan. Tunnuksella ja yhteenvedolla tallennus olisi varmaankin onnistunut. --Zache (keskustelu) 10. helmikuuta 2016 kello 12.18 (EET)