Wikipedia:Väärinkäyttösuodatin/Virheet

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tietoa tästä palstasta

Väärinkäyttösuodattimen virheet

Mikäli sait rakentavaa muutosta tehdessäsi ilmoituksen, että väärinkäyttösuodatin on estänyt toiminnon, on kyseessä virhe suodattimen säännöllisessä lausekkeessa. Näiden virheiden korjaamiseksi olisi hyvä, että kertoisit mitä yritit tehdä ja missä.


Tätä edeltävät keskustelut on arkistoitu sivulle Wikipedia:Väärinkäyttösuodatin/Virheet/Historia aikaleimalla 2016-03-25.

84.248.218.254 (keskustelumuokkaukset)

Olisin kertonut käyttäjälle että tämä on kirjoittanut HOKin. Nyt en voinut tehdä sitä koska päällä on kuristin ettei saa lähettää liian monelle käyttäjälle viestiä. No toivottavasti henkilö saa tieddon sitten muuta kautta. Mutta HOKille pitäisi kai antaa lisää aikaa kun ei ole saanut tiedonantoa että se on merkattu.

Vastaa aiheeseen ”Hok ilmoitus”
Ye95 (keskustelumuokkaukset)

"Tämä toiminto on automaattisesti tunnistettu haitalliseksi ja siksi sen suorittamista ei ole sallittu. Jos olet sitä mieltä, että toimenpiteesi on asiallinen, ota yhteyttä ylläpitäjään ja kerro, mitä yritit tehdä. Voit myös raportoida virheestä. Laukaisemasi väärinkäyttösuodattimen säännön lyhyt kuvaus on: Parametritarkistus"


Yritin päivittää luomaani artikkeliin Yasar Elbeller jalkapalloilija2-mallin mukaiset tiedot urasta jne, mutta ei suostu julkaisemaan. yllä olevaa tekstiä pukkaa.

Zache (keskustelumuokkaukset)

Kiitos ilmoituksesta. Tuo johtui siitä, että vaihdoit tietolaatikon, mutta periaatteessa sen olisi pitänyt tunnistaa se että tietolaatikko vaihdettiin uuteen toimivaan tietolaatikkoon. Tutkin asiaa.


Kopioin muokkauksesi artikkeliin ja sinänsä sinun pitäisi päästä noin 10 muokkauksen jälkeen automaattisesti väärinkäyttösuodattimen ohi.

Vastaa aiheeseen ”Parametrin tarkistus”
131.228.2.20 (keskustelumuokkaukset)

IP loi heikkolaatuiset lähteettömät artikkelit (4), joiden muuttaminen ohjauksiksi ei ole mahdollista. Suodattimessa rikotaan Wikipedian konsensusta (keskusteltu usein tynkien ja lähteetön, viitteetön mallien yhteydessä) määrittelemällä muutaman virkkeen artikkeli pitkäksi.--~~~~

Zache (keskustelumuokkaukset)

kiitos ilmoituksesta, korjasin suodatinta ja nyt sen ei pitäisi enää laueta yhtä helposti.

Vastaa aiheeseen ”Helsinki-luokan ohjusveneet”
131.228.2.21 (keskustelumuokkaukset)

Tein (pitkään) artikkeliin lukuisia muutoksia, jotka vapaan Wikipedian sensuuri esti. Toiminnot kohdistuivat tekstissä olevaan toistoon, kuvien koko määrittelyihin, kirjaviitemallineen tunniste-->isbn parametriin sekä päivämäärälinkityksiin. Lisäksi muutama wikitys. Listassa ei ole mitään sellaista, johon minkään automaattitarkistuksen tulisi puuttua eli tämä oli puhdasta mielivaltaa tai silkkaa taitamattomuutta.--~~~~

01miki10 (keskustelumuokkaukset)

Väärinkäyttölokin perusteella ongelma on ollut tietolaatikossa, jossa ollut virheellinen linkki on rikkonut tietolaatikon ja suodatin on estänyt tämän.

131.228.2.21 (keskustelumuokkaukset)

eli mikä tahansa normaali virhe aiheuttaa tehdyn työn hukkaamisen. Ilmoitus ei kerro mitään virheestä eikä anna edes osviittaa, jonka perusteella sen voisi korjata. Tällainen toiminta ei voi olla avoimuutta vaan sitä kutsutaan normaalisti sensuuriksi.

01miki10 (keskustelumuokkaukset)
131.228.2.20 (keskustelumuokkaukset)

vaan itse en niitä voi artikkeliin toimittaa....

Vastaa aiheeseen ”HMS Ark Royal”
213.171.148.22 (keskustelumuokkaukset)

Muokkauksesi aktivoi automaattisen suodattimen, jonka kuvauksena on ”Parametritarkistus”. Jos muokkauksesi on mielestäsi asiallinen, kerro yhteenvetokentässä, mitä muokkauksesi koskee ja napsauta Tallenna-painiketta uudelleen. Mikäli suodatin esti muokkauksesi virheellisesti, pyydämme sinua raportoimaan virheestä.

Yhteenveto: kertomerkki, ei kirjain x

Nitraus (keskustelumuokkaukset)

Muokkauksesi rikkoi linkin mallineen kohdissa aloitettu ja vesille. Suodatin toimii oikein.

131.228.2.20 (keskustelumuokkaukset)

Suodatin nimenomaan ei toimi, kun se ei mahdollista muutosta missään muodossa eli ei kerro missä on vika. "Linkin rikkominen" ei voi olla niin vakava virhe, että Wikipedian vapaa muokkaaminen täytyy estää.

Vastaa aiheeseen ”HMS Acheron (P411)”
92.32.123.109 (keskustelumuokkaukset)

Minä yritin kirjoittaa pari uutta muutokset toinen sivun. Vladimir Denisov (venäjäksi) kirjoittaa uutta muutokset # + ohjaus = Uladzimir Dzjanisau (valkovenäjäksi).


#OHJAUS [[Vladimir Denisov]]


Vastaa aiheeseen ”Uladzimir Dzjanisau”
92.32.123.109 (keskustelumuokkaukset)

Minä yritin kirjoittaa pari uutta muutokset ensimmäinen sivun. Vladimir Denisov (venäjäksi) kirjoittaa uutta muutokset # + ohjaus = Uladzimir Dzjanisau (valkovenäjäksi).


Vladimir Denisov (ven. Влади́мир Дени́сов) tai Uladzimir Dzjanisau (valkoven. Уладзі́мір Дзяні́саў) -nimisiä henkilöitä ovat:

Vastaa aiheeseen ”Vladimir Denisov”
Yhteenveto käyttäjältä Nitraus

Ei liity väärinkäyttösuodatimeen

Risto123456 (keskustelumuokkaukset)

Teidän ylläpidossanne on virhe! Eivät hyväksy edes kuvatodisteita. Pitävät mieluummin virheellisen sivun pystyssä!

Nitraus (keskustelumuokkaukset)

Ei liity väärinkäyttösuodattimeen.

Piiwwe (keskustelumuokkaukset)

Toinen käyttäjä oli tehnyt virheellisen artikkelin ohjauksen uudesta yrityksen nimestä vanhaan yrityksen nimeen. Pyrin korjaamaan ohjauksen oikein: Protacon-artikkelista Pinja (yritys)-artikkeliin. Yrityksen vanha nimi on siis Protacon Group Oy ja yrityksen uusi virallinen nimi Pinja Group Oy, jolle loin artikkelin Pinja (yritys), johon Protacon-artikkelin pitäisi mennä.

Zache (keskustelumuokkaukset)

tein tuon siirron nyt siten, että koska kummankin artikkelin sisältö oli sama, niin poistin Pinjan pois tieltä ja siirsin Protacon artikkelin Pinja -nimelle. Sano jos tuossa katosi jotain tärkeää.

Vastaa aiheeseen ”Vanhan artikkelin ohjaus uuden nimiseen artikkeliin”
PäiviT64 (keskustelumuokkaukset)

Korjasin ja päivitin työnantajani, Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy:n Wikipedia-sivulle/artikkeliin jonkun tai joidenkin käyttäjien kirjoittamia tekstejä oikeelliseksi (yhtiön nimen virallinen, rekisteröity muoto ja nimilyhenteen kirjoitusasu kapiteelein kirjaimin) sekä päivitin yhtiömme rahoittajakuntia, toiminta-aluetta, henkilöstömäärää ja liikevaihtoa sekä toiminnan tarkoitusta / tehtäviä koskevat tiedot ajan tasalle ja oikeellisiksi.

Vastaan LADECin markkinoinnista ja viestinnästä, joten voinette hyväksyä korjaukseni ja päivitykseni, koska korjaamani tiedot ovat oikeellisia sekä tarkistettavissa.

Ystävällisin terveisin

Päivi Tirkkola, markkinointikoordinaattori, LADEC

Zache (keskustelumuokkaukset)

Kopioin uusimmasta logimerkinnästä väärinkäyttösuodattimeen jääneen sisällön artikkeliin.


Yrityksen nimen kirjoitusasusta sen verran, että Wikipedissa linjauksena on, että nimet kirjoitetaan suomen vakiintuneiden kirjoitussääntöjen mukaisesti. Tässä tapauksessa nimi ei ymmärtääkseni ole lyhenne jolloin se kirjoitetaan muodossa Ladec.

http://www.kielitoimistonohjepankki.fi/haku/yritysnimet/ohje/167

Vastaa aiheeseen ”Parametritarkastus”