Wikipedia:Väärinkäyttösuodatin/Virheet

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tietoa tästä palstasta

Väärinkäyttösuodattimen virheet

Mikäli sait rakentavaa muutosta tehdessäsi ilmoituksen, että väärinkäyttösuodatin on estänyt toiminnon, on kyseessä virhe suodattimen säännöllisessä lausekkeessa. Näiden virheiden korjaamiseksi olisi hyvä, että kertoisit mitä yritit tehdä ja missä.


Tätä edeltävät keskustelut on arkistoitu sivulle Wikipedia:Väärinkäyttösuodatin/Virheet/Historia aikaleimalla 2016-03-25.

Lentokonefani (WiR) (keskustelumuokkaukset)

Yritin kirjoittaa käyttäjäsivua tälle vaihtoehtoiselle tunnukselleni, mutta väärinkäyttösuodatin ei anna tehdä sitä, vaan herjaa vain että toisen käyttäjäsivuun ei tulisi koskea. Omani se kuitenkin on. Väkäs varmaan sekoittaa sen jollain tavalla päätunnukseni käyttäjäsivuun.

Zache (keskustelumuokkaukset)

korjattu

Uniuef (keskustelumuokkaukset)

Hei, yritän päivittää organisaationi sivua (olen virallinen päivittäjä), mutta muutoksia ei anneta tallentaa koska olen poistanut vanhentunutta tekstiä. Pitäisi kuitenkin saada päivitetyt tiedot näkymään.

Zache (keskustelumuokkaukset)

Kopioin tekemäsi muokkauksen artikkeliin. Nuo suodattimet on tehty siten, että ne reagoivat jos tunnuksella ei ole kuin muutama muokkaus joten viimeistää kolmen seuraavan muokkauksen jälkeen pääset niistä automaattisesti ohi. Yritän kuitenkin selvittää miten saisin nuo nimenomaiset suodattimet toimimaan fiksummin.

Vastaa aiheeseen "Käyttäjäsivun muokkausesto"
37.33.35.80 (keskustelumuokkaukset)

Sain viestin lähetettyä, kun lopulta vaihdoin sanan "vittuilu" tilalle "päänaukominen". Yhteenveto oli vielä varmentamassa asian.

Minusta on kohtuutonta, että IP-osoitteella kirjoitettuun viestiin ei saa sisällyttää sanaa "vittuilu" ilman, että väärinkäyttösuodatin torpedoi koko homman. Korjattavaa.--~~~~

Zache (keskustelumuokkaukset)

Suodatin toimi sille tarkoitetulla tavalla eikä ilmoitus aiheuta toimenpiteitä.

Topsade (keskustelumuokkaukset)

Ihme touhua täällä

86.60.249.53 (keskustelumuokkaukset)

ei toimi huono

SzaboEndre (keskustelumuokkaukset)

Hei, yritin luoda uusi suomenklielinen artikkeli kirjailija Vilmos Kondorista kääntämällä unkarinkielisen alkuperäisen. Jätin siitä pois kohdat, jotka eivät kovin kiinnostaisi suomalaisia. Kun käännöksen julkistamisen jälkeen halusin muokata tekstin, koska siinä oli muutamia kaunesvirheitä en voinut tallantaa muutoksia.

Vastaa aiheeseen "Unkarinkielisen artikkelin käännös"
HexaElo (keskustelumuokkaukset)

Olen uusi Wkipedian käyttäjä. Yritin muokata erään televisiosarjan tekijätietoja, mutta minun käskettiin ottaa yhteyttä ylläpitäjään.

Mites tämä nyt sitten oikein menee? Olenko muokannut väärin, vai eikö minulla ole oikeutta korjata puutteellisia tietoja?

Lax (keskustelumuokkaukset)

Moi! Muokkauksesi näköjään olisi rikkonut koodia poistamalla sulkeita, joita koodissa vaaditaan, joten automaattinen suodatin esti muokkaamisen. Kun kirjoitat tai muutat tekstiä, ole tarkkana, ettet poista tekstin lisäksi mitään välttämätöntä.

185.118.232.70 (keskustelumuokkaukset)

olin muokkaamassa tekstiä koska sinne oli kirjotettu eri asioita mitkäeivät liity aiheeseen. Saisinko muokata?

Vastaa aiheeseen "Hei!"
Perhelion (keskustelumuokkaukset)

This change tag seems very buggy!? I don't see any similar tag in other projects. phab:T179859 .

Zache (keskustelumuokkaukset)
Vastaa aiheeseen "virheellinen wikikoodi"
Inkerifi (keskustelumuokkaukset)

Hei, olen yrittänyt luoda sivun, mutta saan tämän viestin:

"Tämä toiminto on automaattisesti tunnistettu haitalliseksi ja siksi sen suorittamista ei ole sallittu. Jos olet sitä mieltä, että toimenpiteesi on asiallinen, ota yhteyttä ylläpitäjään ja kerro, mitä yritit tehdä. Voit myös raportoida virheestä. Laukaisemasi väärinkäyttösuodattimen säännön lyhyt kuvaus on: Toistuvat merkit 4"

Olen ollut Wikipedia-käyttäjä kymmenen vuotta, mutta pääasiassa muokattu englanninkielisessä Wikipediassa.

Kiitän sinua etukäteen neuvoista.

Inkerifi

Zache (keskustelumuokkaukset)

Kiitos ilmoituksesta. Kopioin tekstin suodattimesta sivulle Marcello Ferrada de Noli ‎ja otin suodattimen pois käytöstä siksi aikaa, että selvitän miksi se osui muokkaukseesi.

Joka tapauksessa suodattimen osuma oli virheellinen. Periaatteessa tuo suodatin suoraviivaisesti etsii peräkkäisiä merkkejä eikä sen päällisin puolin olisi pitänyt osua tuohon muokkaukseen .

Inkerifi (keskustelumuokkaukset)

Suuret kiitokset.

Inkerifi.

Vastaa aiheeseen "uusi sivu "ei ole sallittu""
85.76.74.46 (keskustelumuokkaukset)

Suodatin ei ilmeisesti erota toisistaan sanoja "Vitus" ja "vittu", koska ilmoitti alatyylisestä kielenkäytöstä, kun olin lisäämässä Sydenhamin korean historiallista synonyymia "Pyhän Vituksen tanssi" täsmennyssivulle [[Korea (lääketiede). --85.76.74.46 4. helmikuuta 2018 kello 20.52 (EET)

Zache (keskustelumuokkaukset)

Kiitos ilmoituksesta, korjaan suodatinsääntöä

85.76.74.46 (keskustelumuokkaukset)
Zache (keskustelumuokkaukset)

josko nyt

Vastaa aiheeseen "Pyhä Vitus"
81.175.204.66 (keskustelumuokkaukset)

Yritin muokata lopussa olevaa luetteloa tunnetuista seksityöläisistä, mutta tuli joku osiosuodatusvirhe. Tämän olisin lisännyt:

Tunnettuja seksityöläisiä

Zache (keskustelumuokkaukset)
Zache (keskustelumuokkaukset)

Ja muokkauksen estänyt suodatin laukesi, koska tuossa tapahtui kaksi asiaa yhdessä:

1.) muokkauksessa lisättiin harmaalistattuja sanoja (porno)

2.) sivulta löytyi rikkinäinen asia (" Viittausvirhe: Virheellinen <ref> ...."). Teknisistä syistä johtuen tätä ei pysty tarkistamaan siten, että syntyikö vika vasta muokkauksesta niin siitä syystä vanhatkin ongelmat pystyvät laukaisemaan suodattimen.

Vastaa aiheeseen "Seksityö -artikkeli"
88.113.105.7 (keskustelumuokkaukset)
Laukaisemasi väärinkäyttösuodattimen säännön lyhyt kuvaus on: <div class="mw-parser-output"><p>Artikkelista poistettu kaikki luokat

Tuollaista iski näytölle, kun yritin muokata täsmennyssivua Kontinen poistamalla sivulta luokan Sukunimet ja vaihtamallla mallineeksi {{täsmennyssivu/sukunimi}}. Syyn kirjoitin muokkausyhteenvetoon: "{{täsmennyssivu/sukunimi}} + pois luokasta johon täsmennyssivuja ei kuulu luokitella (ks. [[:Luokka:Sukunimet|kyseisen luokan]] kuvaus)"

Zache (keskustelumuokkaukset)

Kiitos ilmoituksesta, kävin tekemässä muutoksen

Yhteenveto käyttäjältä Zache
Rap Studio Levitating Lions (keskustelumuokkaukset)

Wikipediaa varten tehty lähdepankki.

Palauttakaa alkuperäinen Riku "Leija" Matela sivu, mistä maksettiin Wikipedialle. Matelan takana on levytysyhtiö. Rikun koodarit ja työntekijät tekivät töitä neljä vuorokautta tämän artikkelin eteen, että nyt tämä nostetaan perjantai illan kunniaksi ja täällä joku suomalaisjuntti päättää poistaa koko vitun artikkelin.

Tämän sivun eteen perustettiin kaksi yritystä, lavastettiin kaksi kuolemaa, muokattiin Matelasta lippulaiva-artisti ja heitettiin Wikileaksin kanssa kättäpäälle. Wikipedialle maksettiin tästä artikkelista ja täällä joku suomalaistollo poistaa koko sivun.

Hoitakaa asia.

- BOB

Zache (keskustelumuokkaukset)

Artikkeli poistettiin käytäntöjen mukaan, koska siinä ei ollut riippumattomia lähteitä jotka olisivat varmistaneen artikkelista kertovan asian olemassaolon. Lisäksi sen perusteella mitä katsoin, niin se sisälsi lähteettömiä poleemisia väitteitä ja artikkeli olisi poistettu myöskin Wikipedia:Artikkelit elävistä henkilöistä -käytännön mukaan.

Mitä tulee siihen, että olette maksaneet jollekulle, niin varmaan kannattaa olla siihen tahoon yhteydessä jolle olette jotain maksaneet.

185.25.200.190 (keskustelumuokkaukset)

anteeksi

213.143.167.15 (keskustelumuokkaukset)

Poistakaa koko tämä sivu. Vanha juttu ja tuskin Matela edes itse ollut tämän takana. Tämä löytyy googlesta aivan turhaan ja heittää hyödyttämän silmukan niille jotka artistia oikeasti koettavat etsiä.