Wikipedia:Väärinkäyttösuodatin/Virheet

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tietoa tästä palstasta

Väärinkäyttösuodattimen virheet

Mikäli sait rakentavaa muutosta tehdessäsi ilmoituksen, että väärinkäyttösuodatin on estänyt toiminnon, on kyseessä virhe suodattimen säännöllisessä lausekkeessa. Näiden virheiden korjaamiseksi olisi hyvä, että kertoisit mitä yritit tehdä ja missä.


Tätä edeltävät keskustelut on arkistoitu sivulle Wikipedia:Väärinkäyttösuodatin/Virheet/Historia aikaleimalla 2016-03-25.

By clicking "Lisää aihe", you agree to our Terms of Use and agree to irrevocably release your text under the CC BY-SA 3.0 License and GFDL
TeroV (keskustelumuokkaukset)

Leo Pusan syntymäpäivä oli väärin. Media käytti tätä väärää tietoa lähteenään ja nyt käyttäjä Anr käyttää taas tätä väärää tietoa lähteenä kun syntymäpäivää yrittää muuttaa. Kaikki tämä vain kertoo kuinka paljon väärää tietoa täällä on! Hankkikaa nyt ihmiset kunnon lähteet!!!!

Lax (keskustelumuokkaukset)

Ja sellainen kunnon lähde on?

TeroV (keskustelumuokkaukset)

Leo Pusa!

TeroV (keskustelumuokkaukset)

Nyt se päivämäärä on siellä taas väärin. Sekö on wikipedian tarkoitus?

Vastaa aiheeseen "Leo Pusan syntymäpäivä"

Nelosen uutiset oli ohjattu HS-uutiselle: HS-uutiset (Ohjattu sivulta Nelosen Uutiset)

1
Yhteenveto käyttäjältä Pyscowicz

Ei järkevää sisältöä. Asia loppuunkäsitelty.

109.240.89.221 (keskustelumuokkaukset)

HS-uutiset

(Ohjattu sivulta Nelosen uutiset)

HS-uutiset on esitetty Nelosella 9.1.2014 alkaen oleva uutistoimisto. Nelosen uutiset, Ruutu+ Uutiset, ja Sanomauutinen yhdistyi ehkä ja nimeksi tuli HS-uutiset.

Tälläinen sivu löytyy: rikkipedia.fi/HS-uutiset

MTV3 peruba 1991-2013. Menneet.MTV3 Urheilun nimi on MTV Sport.

4
109.240.66.57 (keskustelumuokkaukset)

mtv3 urheilu 1991-2013. r.i.p.

Zache (keskustelumuokkaukset)

En oikein ymmärtänyt mikä noissa artikkeleissa oli vikana tai miten niitä olisi pitänyt muuttaa.

212.146.4.50 (keskustelumuokkaukset)

hyvä aihe

Pyscowicz (keskustelumuokkaukset)

Jotain ihme sekoilua ollut aiemminkin MTV3:en liittyen IP-käyttäjien osalta.

Pessimistipasta (keskustelumuokkaukset)

Hei! Automaattinen parametritarkistus laukesi, kun yritin lisätä uutta internetsivua Yritys-palkkiin. Kyseinen sivusto on "inter.ikea.com", löytyy myös englanninkielisestä sisarartikkelista.

Zache (keskustelumuokkaukset)

Se laukesi siksi, että kirjoitit rikkinäistä wikikoodia ja rikoit tietolaatikon. Esikatselu olisi auttanut.

Pessimistipasta (keskustelumuokkaukset)

Jees, kiitos.

Tämän kommentin on piilottanut käyttäjä 84.248.173.78 (historia)
Tämän kommentin on piilottanut käyttäjä 84.248.173.78 (historia)
Vastaa aiheeseen "Ikea"
Lahtaaja (keskustelumuokkaukset)

Lisäsin hopealle ja pronssille sijoittuneet sekä vaihdoin lähteet uutisista järjestäjien omille sivuille. Nyt ei anna tallentaa. Ongelmana "Osiotarkistus". Mitä tämä käytännössä tarkoittaa?

Zache (keskustelumuokkaukset)

Osiotarkistuksen pitäisi tarkistaa jos artikkelissa tapahtuu useita erityyppisiä epäilyttäviä asioita eri osissa artikkelissa. Esimerkiksi jos artikkeliin lisätään kirosanoja JA samassa muokkauksessa poistetaan lähteet-osio, niin se estää muokkauksen.

En osaa sanoa miksi miksi se tässä tapauksessa esti muokkauksen, koska logiin ei ollut jäänyt tarvittavia tietoja. Joka tapauksessa poimin muokkauksen logista ja kopioin sen artikkeliin.

Vastaa aiheeseen "Rap SM"
188.67.163.154 (keskustelumuokkaukset)

Herjaa huutamisesta, vaikka artikkelissa ei ole yhtään sanaa isoilla kirjaimilla. Suodattimeen jäävät varmaan tekstin "A-osa" -tyyliset sanat?

Zache (keskustelumuokkaukset)

En ole ihan varma mikä siinä täsmällisesti aiheutti tuon laukeamisen, mutta sillä on tekemistä sen kanssa, että muutos tapahtui isoon osaan artikkelitekstiä ja jostain syystä säännöt joiden tarkoitus on tarkistaa ettei suodattimen laukaisevia asioita ollut jo aikaisemmin artikkelissa ei toiminut.

Kopioin tekemäsi muokkauksen suodattimen logista artikkeliin ja sellainen vinkki, että suurimmasta osasta suodattimia pääsee ohi kirjoittamalla yhteenvetoon jotain. Toinen vinkki on, että suodattimet pääsääntöisesti tsekkaavat muokkauksia jotka on tehnyt muokkaaja jolla on alle 5-10 muokkausta tai tunnuksen ikä on alle 2 tuntia, niin tunnuksen luomalla pääset väärinkäyttösuodattimesta ohi myös.

Tämän kommentin on piilottanut käyttäjä 84.250.112.246 (historia)
Vastaa aiheeseen "Black Mesa (videopeli)"

Rihanna on tehnyt Shakiran kanssa musiikkivideon "Can't Remember To Forget You" laulusta

2
82.181.94.118 (keskustelumuokkaukset)

Ei siis mitään syytä tehdä tästä tälläinen.

Zache (keskustelumuokkaukset)

Väärinkäyttösuodatin laukesi, koska poistit muokkauksessasi tietolaatikon.

Vastaa aiheeseen "Rihanna on tehnyt Shakiran kanssa musiikkivideon "Can't Remember To Forget You" laulusta"
Stora Kogha (keskustelumuokkaukset)

Tämän Kotimaisten kielten keskuksen tekemän listan mukaan Hartolan ruotsinkielinen nimi on vieläkin Gustav Adolfs. Listassa vanhentuneita paikannimiä on merkitty. Nimeä Gustav Adolfs ei ole merkitty. Ruotsinkielinen nimi Gustav Adolfs om vielä voimassa. http://kaino.kotus.fi/svenskaortnamn/?a=abc&b=G&pos=100

Jostakin syystä muutokseni tästä asiasta ei hyväksynyt ja en voi muuttaa tätä uudestaan. Ruotsinkielisen Wikipedia-artikkelin nimi on myös juuri Gustav Adolfs. Voiko joku auttaa minua?

Zache (keskustelumuokkaukset)

Kiitos ilmoituksesta ja pahoittelen virhettä. Tuossa kävi siten, että tuo suodatin tarkistaa aivan uusien käyttäjien ja sisäänkirjautumattomien käyttäjien kohdalla sen, että löytyykö paikannimeä nimeä jo Wikidatasta. Mikäli ei löydy, niin se estää muokkauksen. Tämä on sitä varten, että se vähentää huumorimuokkausten lukumäärää.

Ainoa vain, että tarkistuskoodissani oli virhe eikä se osannut oikein hakea muunkielisiä nimiä joten vaikka nimi löytyi Wikidasta, niin se esti muokkauksen. Lisäsin nimen artikkeliin ja korjasin tuon bugin.

Vastaa aiheeseen "Hartola"

MTV3 Fakta oli suomalainen maksu-tv-kanava.

1
Yhteenveto käyttäjältä Pyscowicz

Eihän tässä ole mitään järkeä. Asia loppuunkäsitelty.

109.240.60.3 (keskustelumuokkaukset)

MTV3 Fakta oli suomalainen maksu-tv-kanava, jonka lähetystestit eli testikuva alkoi 17. kesäkuuta 2004 ja alkoi 25. lokakuuta 2006. Kanava esitti dokumentteja, viihdettä ja urheilua. Kanavan lähetykset loppui 31.12.2016, koska muuten TV-Ruutu-kanavalla (pääosin korvaa MTV Faktan.) olisi tulevia häiriöpikseliä. MTV Komedian testilähetys vaikutti 23.6.2012 näkymättömän kanavateeman pinnalta. Huumoria riittää vain Komedia-kanavalla. Sub Leffa (useinmiten MTV Leffa, poistunut.) on elokuva-aiheinen kattous, joka lakkautettaan 30.6.2015 alkaen. Samalla Leffa poistui saatana. MTV3 Max on urheilukanava, jolla lauletaan urheilua. Ohjelmaopasta ei ole, sillä urheilun jälkeen esitetään Urheiluvirityskuvaa ja Dokumentti-chattia klo 03:25-08:50. MTV Fakta XL, MTV Komedia ja Sarja päättyyi 31.3.14 kun MTV3 Maxin suosio oli epäselvä myös katsojille. Mitä vähemmän katsojia on, sitä enempi kanavamäärä vähenee. MTV3 Scifi loppui 13.8.2012 ja mtv Fakta Extra meni sitten tilalle.

213.216.217.205 (keskustelumuokkaukset)

Lahden lyseon lukion sekä Lahden Yhteiskoulun lukion oppilaiden välillä on ollut jo vuosikausia henkistä jännitettä, sillä lukioiden sijoitukset lukiovertailuissa ovat olleet hyvin eriävät. Lyseon lukio ei ole tätä ottanut vastaan ikinä myöntyvästi, vaan lukion oppilaat jaksavat väittää olevansa Yhteiskoulun lukiota menestyneempi, sillä <nowiki>''eihän tilastot kerro yhtään mitää''</nowiki>. Tämä toki on lyseolaisen näkökulma asiaan, minkä takia sen autenttisuudesta voi olla montaa mieltä. Tähän päivään saakka Yhteiskoulun lukio on kuitenkin noin 190 sijaa korkeammalla kuin Lyseon lukio. Vuonna 2016 oli Yhteiskoulun lukio Suomen 6. paras lukio, kun taas lyseo oli sijalla 196. [http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/lukiovertailu-2016-etela-tapiolan-lukio-taas-karjessa/5918912]

koitin lisää ton Lahden lyseon lukio sivuille, mutta ei onnistunut. Miksi? Teksti sisältää kuitenkin pelkkää faktaa.

Zache (keskustelumuokkaukset)

Suodatin reagoi noiden nowiki-tagien sisällä oleviin heittomerkkeihin jotka se tulkitsi rikkinäiseksi wikikoodiksi. Ilmeisesti nowiki-tagit tulivat siksi, että muokkasit visuaalisella muokkaimella artikkelia ja se toimi virheellisesti? Joka tapauksessa muutin suodatinta siten, että se ei enää reagoi nowiki-tagien sisällä olevaan sisältöön jonka pitäisi ratkaista tämä ainakin suodattimen osalta.

Vastaa aiheeseen "lyseo"