Wikipedia:Väärinkäyttösuodatin/Virheet

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Arkisto 1
Arkisto 2

Väärinkäyttösuodattimen virheet. Mikäli sait rakentavaa muutosta tehdessäsi ilmoituksen että väärinkäyttösuodatin on estänyt toiminnon, on kyseessä virhe suodattimen säännöllisessä lausekkeessa. Näiden virheiden korjaamiseksi olisi hyvä että kertoisit mitä yritit tehdä ja missä.

Esther (Leander)????[muokkaa wikitekstiä]

Hei!

Hänen oikea nimi on Mutuvi, Hänet valittiin pakolaiseksi, aviomies ja hänen poikansa saatu Mutuvi nimellä, ei mitään tekemistä Leander-nimen kanssa. Ollut vain Leanderin kanssa naimisissa ja tästä ei mitään mainintaa. Muutenkin virheitä ja historia väärin- Hän on tämän itse kirjoittanut, ei merkittävä ainoastaan valinta pakolaisnaiseksi.

 –Kommentin jätti 37.136.128.67 (keskustelu) 13. syyskuuta 2015 kello 18.03‎ (EEST)

Käsikirjoittajien Killan sivu[muokkaa wikitekstiä]

Yritin muokata Käsikirjoittajien Killalle Wikipedia-sivua onnistumatta siinä. Virheilmoitus: sivuja ei saa sotkea. En ymmärrä. Ehkä joku muokkaisi sivut puolestani? Lähteeksi käyvät ainakin Killan viralliset nettisivut.  –Kommentin jätti 93.106.41.157 (keskustelu) 7. lokakuuta 2015 kello 01.03‎ (EEST)

Kyseisen väärinkäyttösuodattimen toimintaan en nyt perehdy sen tarkemmin, mutta lisäyksesi olisi ollut tekijänoikeusrikkomus, kun näytti olevan suoraan kopioitu Killan nettisivuilta, ja olisi siten poistettu samantien. --Anr (keskustelu) 7. lokakuuta 2015 kello 18.20 (EEST)

mitä ihmettä[muokkaa wikitekstiä]

wikipediassa on artikkeli Jyväskylä-Pieksämäki radan rakentamisesta.

n. 1915-1917 radanrakenjat lauloivat laulua joka ennnakoi kansalaissotaa. Yritin laittaa laulutekstin sivulle, jokin Disney suodatin ei sallinut sitä.

Jos oikeaa historiaa ei voi tallentaa wikipediaan miksi se on olemassa ??

tipi

 –Kommentin jätti 91.155.83.170‎ (keskustelu) 24. lokakuuta 2015 kello 02.42‎ (EEST)‎

Laulussa oli useaan kertaan esimerkiksi sana "paska", johon suodatin tarttui. Suodatin toimii aivan oikein ja olisit päässyt tallentamaan kirjoittamalla yhteenvedon. Suodattimeen sinänsä liittymätöntä, mutta lisääthän myös lähteet kirjoittamallesi sisällölle. --MiPe (wikinät) 24. lokakuuta 2015 kello 12.39 (EEST)

Merkittävyys on subjektiivinen kokemus[muokkaa wikitekstiä]

Jos artisti laittaa tietonsa wikipediaan ja tiedot ovat luotettavia, tarkistettavissa ja tosiasioita, niin sivua ei saa poistaa. Se, joka poisti sivun tekee vain kiusaa.

 –Kommentin jätti 37.136.66.28 (keskustelu) 24. lokakuuta 2015 kello 18.43‎ (EEST)

Kysymys ei liity mitenkään väärinkäyttösuodattimiin, mutta koska IP-osoitteesta on todellakin tartuttu suodattimiin, kun on yritetty tehdä vahingollisia muokkauksia, suodattimet ovat toimineet oikein. --Pxos (keskustelu) 24. lokakuuta 2015 kello 19.09 (EEST)

Maantietteellisten paikkojen lisääminen Inga nimelle[muokkaa wikitekstiä]

Lisäsin englanninkielisiltä wiki-sivuilta löytämäni linkit inga-sivulle, Inga nimisiin paikkoihin maailmalla, koska olisin ne halunnut tietää itsekkin jos olisin tyttäreni Inga enkä vielä osaa englantia. Paikat on taatusti olemassa eivätkä sisällä oletettua tietoa. Lisäsin viitteenkin. Miksi suodatin sanoo, että haluan sotkea sivun? Ja mikä on Hanko-vandaali? En kyllä itseäni sellaiseksi tunnista. Meni kyllä Wikiin vähän maku. Pitänee kertoa tytölle itse, että sillä on kaimana hienoja paikkoja maailmalla.

Hankovandaali on häirikkö joka sotkee suuria määriä artikkeleita kerralla ja siksi sotkemista on pyritty rajoittamaan teknisin keinoin. Tässä nimenomaisessa tapauksessa suodattimessa oli sellainen virhe, että se teki numeerisen vertailun sijaan vertailun tekstijonona jolloin numero (artikkelin tunniste) "752" löytyi virheellisesti tekstijonosta "683752, kun oli suodattimen oli tarkoitus laueta vain silloin kun ollaan muokkaamassa artikkelia numero 752. Korjasin nyt suodatinehtoa ja sen ei pitäisi toimia virheellisesti enää samalla tavalla. --Zache (keskustelu) 26. lokakuuta 2015 kello 11.14 (EET)

Jasu Kokkola -artikkeli[muokkaa wikitekstiä]

Jasu Kokkola artikkeli pitäisi poistaa. Turhia tietoja ja kyseinen henkilö ei ole julkisuuden henkilö. Sekä selvä turha artikkeli kyseessä. Toivoisin YPltä poistoa.

Poistettu jo, älä luo uudelleen. --Stryn (keskustelu) 27. lokakuuta 2015 kello 21.08 (EET)

Albumiin malline[muokkaa wikitekstiä]

Yritän lisätä albumin mallinnetta

Lisää vain koodi, äläkä kopioi koko mallineen sisältöä. --Stryn (keskustelu) 27. lokakuuta 2015 kello 21.07 (EET)

linkitys[muokkaa wikitekstiä]

Yritin linkinttää lehtipisteen wikisivuille varastohotelliin luomani wikisivun, mutta herjaa virheestä koska pitkiä artikkeleita ei saisi muuttaa. apua!  –Kommentin jätti Hunajapupu83 (keskustelu – muokkaukset)

Tätä ilmeisesti yritit tehdä(?). Varastohotelli-artikkelista sen verran, että vaikka artikkeli on kyseenalaistettu, niin käsite itsessään lienee merkittävä, mutta jatkot sen sivun keskustelusivulle --Zache (keskustelu) 31. lokakuuta 2015 kello 14.21 (EET)

Yritin kumota vandalismia[muokkaa wikitekstiä]

Tämä tunnistettiin haitalliseksi. --87.95.110.48 2. marraskuuta 2015 kello 10.27 (EET)

ALKUPER NIMI INTCENT VÄÄRÄ OHJAUS EI ONNISTU UUTEEN EU INTCEN OSOITTESEEN