Aihe sivulla Wikipedia:Väärinkäyttösuodatin/Virheet

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
92.32.120.11 (keskustelumuokkaukset)

Minä yritin kirjoittaa pari uutta muutokset mutta minä ei voi vastava siihen siksi yksi virheet: "pyydämme sinua raportoimaan virheestä". Moldovan demokraattinen tasavalta (ensimmäinen) kirjoittaa uutta muutokset # + ohjaus = Moldavian demokraattinen tasavalta (toinen).

Siis tätä tekstiä yritin:

Republica Democratică Moldovenească
Moldavian demokraattinen tasavalta
lippu vaakuna

Valtiomuoto tasavalta
Presidentti Ion Inculeț (1917–1918)
Pääkaupunki Chișinău
Historia
 perustettu 15. joulukuuta (J: 2. joulukuuta) 1917
 itsenäisyys 6. helmikuuta (J: 24. tammikuuta) 1918
 yhdistyivät Romania 9. huhtikuuta (J: 27. maaliskuuta) 1918
Viralliset kielet moldavia (romania)
Edeltäjä(t) Bessarabian kuvernementti
Seuraaja(t) Romanian kuningaskunta

Moldavian demokraattinen tasavalta (romaniaksi Republica Democratică Moldovenească) tunnetaan myös nimellä Moldavian tasavalta oli lyhytikäinen valtio Mustanmeren rannalla Romanian ja Ukrainan välissä.

Historia

Moldavian demokraattinen tasavalta syntyi ensimmäisen maailmansodan ja bolsevikkivallankumouksen aikana, kun Bessarabian poliittiset johtajat muodostivat Kansallisen neuvoston, joka julisti Bessarabian itsenäiseksi nimellä Moldavian demokraattinen tasavalta. Helmikuussa 1918 valtio julistautui täisin itsenäiseksi Venäjän vallasta. Kaksi kuukautta myöhemmin se liittyi Romaniaan.[1]

Maantiede

Moldavian demokraattinen tasavalta ulottui Prut-joelta lännessä Dnestr-joelle idässä ja etelässä Mustanmeren rannikolle asti.

Kätso myös

Lähteet

  1. Beginning of the Soviet Period Moldova: A Country Study. 1995. GPO for the Library of Congress. Viitattu 11.7.2013.

    Aiheesta muualla

    Zache (keskustelumuokkaukset)

    Mjoh, et pysty muuttamaan sitä ohjaukseksi sisäänkirjautumattomana tai uutena käyttäjänä, koska jokin noista tarkistuksista varmaan laukeaa aina.


    Ehkä syvälllisempi kysymys on, että en osaa suoraan sanoa onko sivun nimen siirto mielekäs, koska muokkaushistorian perusteella sitä on yritetty vaihtaa aikaisemmin ja päädytty tuolle nimelle.


    Neuvoisin, että käyt kirjoittamassa artikkelin keskustelusivulle perustelut siitä miksi artikkelin nimi pitäisi vaihtaa. Tämän jälkeen vinkataan asiasta vaikka kielenhuoltokahvihuoneeseen ja joku kuka tietää historiallisten valtioiden nimistä Euroopassa jotain voi katsoa perustelut. (Itse en tiedä)

    Vastaa aiheeseen ”Moldavian demokraattinen tasavalta”