Aihe sivulla Wikipedia:Väärinkäyttösuodatin/Virheet

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Yhteenveto käyttäjältä Pxos

Asian käsittely on päättynyt.

137.163.19.9 (keskustelumuokkaukset)

Yritin tehdä pieniä lisäyksiä Don Rosan sarjakuvatarinoita koskeviin artikkeleihin. Muokkaukset artikkeleissa Kirje kotoa ja Temppeliherrojen kätketty kruunu onnistuivat ihan normaalisti, mutta suodatin estää jostain syystä muokkaamasta artikkelia Musta Ritari slurppaa jälleen. Virheilmoituksena on "Osiotarkistus 2".

Muokkausyhteenvedon lisääminen/käyttäminen ei auta. Mikähän tuossa nyt mättää?

Zache (keskustelumuokkaukset)

Siinä on typo kiellettyjen sanojen tunnistuksessa. Täsmällisesti säännössä luki "kull" "kullin" sijaan jolloin se osuin kullankaivajaan. Alla se tekstinpätkä jota yritit lisätä. Korjasin kommenttisi ja poistin samalla tästä välistä sen korjauspyynnön.

"Tarinan kuvituksesta on joissain yhteyksissä (kuten kirjassa Pako Kielletystä laaksosta ja muita Don Rosan parhaita) julkaistu vaihtoehtoinen versio, jossa Roopen keräämä taulusarja on itse asiassa kopioita Carl Barksin vanhoilla päivillään tekemistä öljymaalauksista, jotka esittävät nuorta Roopea kullankaivajana Klondikessa."

Zache (keskustelumuokkaukset)

Sopiiko muuten kysyä mistä muokkaat? Lähinnä kysyn siksi, että mietin onko tarvetta pitää 137.163.19.0/24 ip-blokkia tiukemmalla suodatuksella vai ei. Osa Helsingin kaupungin IP-blokeista on selkeästi lukio/yläaste/peruskouluja, mutta tästä en ole varma.

137.163.19.9 (keskustelumuokkaukset)

Muokkaan helsinkiläisessä kirjastossa. Läheskään kaikki tämän IP:n muokkaukset eivät kyllä ole minun.

137.163.19.9 (keskustelumuokkaukset)

Itse muuten ajattelin ensin, että se olisi tarttunut sanaan "kuvituksesta", jossa esiintyy "-vitu-", mutta sanan poistaminen ei auttanut. Ongelmana olikin eri kirosana.