Aihe sivulla Wikipedia:Väärinkäyttösuodatin/Virheet

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Yhteenveto käyttäjältä Pxos

Ongelma on ratkaistu kysyjää tyydyttävästi.

Spacedout apollo (keskustelumuokkaukset)

Onko tietoa, miksi sivusto valittaa muokkaukseni jälkeen Hanko-vandaalia ja ei anna tallentaa muokkauksia? Olen luonut sisältöä Panaman paperit -artikkeliin onnistuneesti useaan otteeseen, mutta nyt kun yritin lisätä sisältöä artikkeliin sivusto heittää virheilmoituksen, sanoen "säännön lyhyt kuvaus on: Hanko-vandaali".

Loin nyt nimimerkin ja yritin tehdä samoja muutoksia samaan artikkeliin, mutta silti sivusto heittää saman virheilmoituksen. Miten pääsen muokkaamaan artikkelia?

EDIT: Kyseessä siis tämä virheilmoitus:

https://fi.wikipedia.org/wiki/J%C3%A4rjestelm%C3%A4viesti:Abusefilter-disallowed

Pxos (keskustelumuokkaukset)

Kiitos ilmoituksesta. Kyseessä on väärinkäyttösuodatin nro 105, joka on niin monimutkainen, että en osaa itse korjata varsinaista virhettä. Muutin kuitenkin suodattimen toimintaa sellaiseksi, että se sallii muokkaukset rekisteröityneen tunnuksen (eli "nimimerkin") tekeminä. Tästä lähtien sinun pitäisi pystyä muokkaamaan artikkelia, kun olet kirjautunut sisään luomallasi tunnuksella.

Zache voisi katsoa, mitä suodattimen säännöissä pitää korjata.

Lisäys: Valitettavasti huomasin tunnuksesi lokeista, että tuo muokkauksesi tarttuu myös suodattimiin nro 87 ja 98, joiden tarkoituksena on yhtä lailla torjua vandalismia ja sotkuja. Ilmeisesti muokkaus sisältää jotain sellaista, joka laukaisee sprinklerijärjestelmän virheellisesti. Katson, mitä voin tehdä.

Spacedout apollo (keskustelumuokkaukset)

Kiitos avusta. Nyt ei enää tule tuota "Hanko-vandaali" -ilmoitusta, mutta sen sijaan tulee seuraava ilmoitus, Sivuja ei pitäisi sotkea:

"Tämä toiminto on automaattisesti tunnistettu haitalliseksi ja siksi sen suorittamista ei ole sallittu. Jos olet sitä mieltä, että toimenpiteesi on asiallinen, ota yhteyttä ylläpitäjään ja kerro, mitä yritit tehdä. Voit myös raportoida virheestä. Laukaisemasi väärinkäyttösuodattimen säännön lyhyt kuvaus on: Sivuja ei pitäisi sotkea"

Olen lisäämässä normaalisti muutamaa kappaletta uutta tekstiä ja lähteitä. En ole sotkemassa artikkelia millään tapaa.

Voiko johtua siitä, että olen ilman tunnusta luonut ja tehnyt artikkeliin niin paljon sisältöjä ja muutoksia lyhyen ajan sisällä, että järjestelmä tunnistaa minut "sotkijana"?

Lisäys: Hmm, asia selvä. Olisi mukavaa, jos pääsisin muokkaamaan artikkelia! Tosiaankin en mitään sotkua ole tekemässä (tai ole tehnyt).

Pxos (keskustelumuokkaukset)

Tuo uusi stop-merkki tuli suodattimesta nro 87, joka on nyt poistettu käytöstä, joten se ei enää estä muokkaamista. Suodatin nro 98 sen sijaan ei ole tarkoitettu estämään tallentamista vaan se ainoastaan kirjaa havaitsemansa muutokset lokiin. Valitettavasti en osaa sanoa, mikä konepellin alla on vialla, koska en ymmärrä suodattimien käyttämää monimutkaista koodia, mutta osaan vedellä töpseleitä seinästä kyllä, joten toivotaan, että kolmas kerta onnistuu.

Suodattimet on laatinut ylläpitäjä Zache, joka osaa korjata ongelman, mutta hän on valitettavasti nykyään kovin kiireinen eikä ehdi juuri täällä käydä. Toivotaan, että kirveellä tehty hampaan poistaminen auttoi ensi alkuun akuutissa tilanteessa.

Spacedout apollo (keskustelumuokkaukset)

Kiitoksia! Nyt muokkaukset meni läpi. Toivotaan, että suodattimet saadaan kuntoon tulevaisuudessa.

Kiitoksia nopeasta avusta.