Tiedosto:Map used to illustrate Stahlecker's report to Heydrich on January 31, 1942.jpg

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Map_used_to_illustrate_Stahlecker's_report_to_Heydrich_on_January_31,_1942.jpg(500 × 511 kuvapistettä, 33 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Yhteenveto

Kuvaus

Map used to illustrate Stahlecker's report to Heydrich on January 31, 1942

From the U.S. Holocaust Museum: Map from Stahlecker's report entitled "Jewish Executions Carried Out by Einsatzgruppe A" and stamped "Secret Reich Matter." It shows the number of Jews executed in the Baltic States and Belarus in 1941. The legend at the bottom states that "the estimated number of Jews still on hand is 128,000." Estonia is marked as "judenfrei". Held in the Latvian State Historical Archives, Riga.
Päiväys
Lähde United States Holocaust Memorial Museum. See also: USHMM general disclaimer. (image originally was uploaded on en.wikipedia by en:user:Goodoldpolonius2)
Tekijä Franz Walter Stahlecker (1900–1942)
Käyttöoikeus
(Tämän tiedoston uudelleenkäyttö)
This is public domain material produced by the government of Nazi Germany, 1942, and reproduced in US government archives.
Muut versiot

Lisenssi

Public domain
Tämä teos on ilman tekijänoikeuden suojaa, koska tämä on anonyymisti tai pseudonyymisti julkaistu teos, jonka tekijää ei saatu selvitettyä 70 vuoden kuluessa julkaisuvuodesta ja jonka julkaisuvuodesta on kulunut 70 vuotta.
Tämä koskee Euroopan unionia ja muita hallinnollisia alueita, joissa tekijänoikeuden kesto anonyymeille ja pseudonyymeille teoksille on 70 vuotta ensijulkaisuvuodesta tai vähemmän.
Flag of Europe
Flag of Europe
Warning sign
Warning sign
Lataajalle: Mainitse aina kuvan ensimmäinen julkaisuajankohta ja -paikka. Varmista, että tekijä ei koskaan ilmoittanut siitä, että hän on tekijä. Jos tekijä ilmoitti siitä, että hän on teoksen tekijä, älä käytä tätä mallinetta. Lisätietoja ja vaihtoehtoisia mallineita voit katsoa ohjeesta.

Teoksen tekijänoikeus Saksassa: Saksassa ennen 1. heinäkuuta 1995 julkaistut työt ovat tekijänoikeuden alaisia kunnes tekijän kuolemasta on kulunut 70 vuotta siitäkin huolimatta, että tekijää ei tiedettäisi. Katso Aktuelle Rechtslage in Deutschlandin viimeinen pykälä.
Public domain
Tämä teos ei saa tekijänoikeuden suojaa, koska tämä on Yhdysvaltain liittovaltion viranomaisen tekemä teos. Yhdysvaltain tekijänoikeuslain 105 § mukaisesti tällaisiin teoksiin ei ole tekijänoikeutta.

Tämä koskee vain liittovaltion viranomaisen tekemiä teoksia. Tämä ei koske osavaltion, territorion, piirikunnan, kunnan tai minkään muun pienemmän hallinnollisen alueen viranomaisten tekemiä teoksia. Yhdysvaltain postipalvelu pidättää oikeudet vuoden 1977 jälkeen julkaistuihin postimerkkeihin ([1]), joten tätä mallinetta ei voi käyttää myöskään niille.

Kuvatekstit

Lisää yhden rivin pituinen kuvaus tästä tiedostosta

Kohteet, joita tässä tiedostossa esitetään

esittää

31. tammikuu 1942

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen20. toukokuuta 2006 kello 13.31Pienoiskuva 20. toukokuuta 2006 kello 13.31 tallennetusta versiosta500 × 511 (33 KiB)Honeplus{{Information| |Description= Quote from [http://www.ushmm.org/kovno/mass/coffin.htm]: "''Jewish Executions Carried Out by Einsatzgruppe A...''" |Source= The original image was uploaded on en.wikipedia as en:Image:Image:Coffinmap.jpg, from [http://www

Seuraavat 4 sivua käyttävät tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa:

Näytä lisää tämän tiedoston järjestelmänlaajuista käyttöä.

Metatieto