Tiedosto:Kun ystävyyssuhteet solmitaan.jpg

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(2 112 × 2 816 kuvapistettä, 779 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Yhteenveto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kuvaus

Kuva Wäinö Aaltosen veistoksesta Kun ystävyyssuhteet solmitaan, 1955 Turun Puutorilla. Kuvan teos on kopio alkuperäisestä, vuonna 1955 paljastetusta veistoksesta Göteborgissa.

Lähde Oma teokseni
Päiväys 3.6.2007
Tekijä(t)

veistos: Wäinö Aaltonen, valokuva: Markus Koljonen

Käyttöoikeus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Valokuvan lisensointi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Valokuvan ottaja on lisensoinut valokuvan kaikilla alla mainituilla lisensseillä. Voit valita mieleisesi lisenssin.

Creative Commons -lisenssi
Creative Commons Nimeä Creative Commons Tarttuva
Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 2.5 Yleinen -lisenssillä. Lyhyesti: Saat käyttää teosta niin kauan kun mainitset teoksen käytön yhteydessä teoksen tekijän hyvän tavan mukaisesti ja lisensoit teoksesta tekemäsi johdannaiset, eli muunnellut versiot samalla lisenssillä kuin tämä. Virallinen lisenssi.
CC BY 2.5

Nimeä-JaaSamoin 2.5 Yleinen http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.5/

Creative Commons -lisenssi
Creative Commons Nimeä Creative Commons Tarttuva
Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 2.0 Yleinen -lisenssillä. Lyhyesti: Saat käyttää teosta niin kauan kun mainitset teoksen käytön yhteydessä teoksen tekijän hyvän tavan mukaisesti ja lisensoit teoksesta tekemäsi johdannaiset, eli muunnellut versiot samalla lisenssillä kuin tämä. Virallinen lisenssi.
CC BY 2.0

Nimeä-JaaSamoin 2.0 Yleinen http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/

Creative Commons -lisenssi
Creative Commons Nimeä Creative Commons Tarttuva
Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 1.0 Yleinen -lisenssillä. Lyhyesti: Saat käyttää teosta niin kauan kun mainitset teoksen käytön yhteydessä teoksen tekijän hyvän tavan mukaisesti ja lisensoit teoksesta tekemäsi johdannaiset, eli muunnellut versiot samalla lisenssillä kuin tämä. Virallinen lisenssi.
CC BY 1.0

Nimeä-JaaSamoin 1.0 Yleinen http://creativecommons.org/licenses/by-sa/1.0/

Minä, tämän kuvan tekijänoikeuksien omistaja, annan luvan kopioida, levittää sekä muokata kuvaa GNU Free Documentation Licensen version 1.2 tai uudemman Free Software Foundationin julkaiseman version mukaisesti, ilman muuttumattomuuslauseketta tai kansitekstejä. Tätä koskee vastuuvapaus.
Kopio lisenssistä (englanniksi) löytyy täältä.
Tätä mallinetta käyttävät tiedostot voi siirtää Wikimedia Commonsiin, jossa vastaava malline on {{GFDL-user|kuvan tallentaneen käyttäjän tunnus|fi}}.
GFDL/Oma

GNU Free Documentation License

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen6. kesäkuuta 2007 kello 18.20Pienoiskuva 6. kesäkuuta 2007 kello 18.20 tallennetusta versiosta2 112 × 2 816 (779 KiB)Dilaudid (keskustelu | muokkaukset){{Tiedoston tiedot |Kuvaus=''Kun ystävyyssuhteet solmitaan'' on Wäinö Aaltosen pronssista valmistama patsas Turussa. Se kertoo Turun ja Göteborgin kaupunkien solmimasta ystävyyssuhteesta. Turussa sijaitseva patsas on kopio alkupe

Metatieto