The Tower of Cabin

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
The Tower of Cabin
Kehittäjä MicroCabin
Julkaisija MicroCabin
Pelisarja Xak
Julkaistu 1992
Lajityyppi seikkailupeli
Pelimuoto yksinpeli
Alusta MSX 2, NEC PC-9801
Jakelumuoto levyke
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

The Tower of Cabin on MicroCabin Corporationin MSX:lle ja NEC PC-9801:lle kehittämä seikkailupeli, joka on yksi kolmesta Xak-roolipelisarjan spin-off-pelistä. The Tower of Cabiniä ei julkaistu Japanin ulkopuolella. Pelistä ei ole myöskään olemassa mitään yleisesti tunnettua englanninkielistä fanikäännöstä.

Spin-offiksi The Tower of Cabin on siinä mielessä epätavallinen, ettei se sijoitu Xak-peleissä esiteltyyn maailmaan, vaan kehittäjänsä MicroCabinin päämajaan. Pelaajan tehtävänäkään ei ole kukistaa maailmaa riuduttavia demoneja vaan parantaa MicroCabinin tuotantoa. Yhteys Xakiin ilmenee kuitenkin siinä, että Tower of Cabinissä esiintyy kameo-roolissa joitakin pelisarjan hahmoja.

Hahmot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaajan ohjaaman anonyymin päähenkilön lisäksi The Tower of Cabinissä on monia NPC-hahmoja, joiden kanssa on pelin etenemisen tähden keskusteltava. Läsnä on myös muutama Xak-sarjan hahmo:

Pelaaminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelin ympäristönä toimivat MicroCabinin toimistotilat. Tavoitteena on taata yhtiön menestys suorittamalla liikeasioihin liittyviä tehtäviä. Toimenkuvaan kuuluu myös kerroksesta toiseen ravaaminen sekä tiedon välittäminen muille MicroCabinin työntekijöille. Pelaajalla on myös mahdollisuus avata kaksi The Tower of Cabiniin sisällytettyä minipeliä, joista toinen on nimeä Crusader kantava tekstiseikkailu, toinen taas Frayn ja Pixie-keijun välinen tappelupeli.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]