The Hills

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
The Hills
Tyyli Reality
Kestoaika 20–22 minuuttia
Tekijä Adam DiVello
Pääosissa Lauren Conrad (2006–2009)
Heidi Montag
Audrina Patridge
Whitney Port (2006–2008)
Kristin Cavallari (2009–)
Alkuperämaa Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat
Verkko Flag of the United States.svg MTV
Flag of Finland.svg MTV
Jaksoja 70

The Hills on yhdysvaltalainen televisiosarja, joka käsittelee kalifornialaisten nuorten aikuisten elämää. Sarjan päähenkilö on Lauren Conrad, joka esiintyi myös Laguna Beach: The Real Orange County -sarjassa.

Päähenkilöt[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lauren Conrad[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Laurenin elämää dokumentoitiin jo ennen The Hillsiä sarjassa Laguna Beach: The Real Orange County. Sarjan alussa Lauren muutti Los Angelesiin ja sai siellä harjoittelupaikan Teen Voguelta. Työpaikallaan hän tapasi Whitneyn, josta tuli myöhemmin yksi Laurenin parhaista ystävistä. Lauren sai Teen Voguelta mahdollisuuden lähteä Pariisiin työmatkalle, mutta torjui tilaisuuden viettääkseen aikaa silloisen poikaystävänsä Jasonin kanssa. Lauren sai katua päätöstään, kun suhde päättyi. Myöhemmin Lauren on seurustellut muun muassa Brodyn ja Dougin kanssa. Teen Voguen jälkeen Lauren siirtyi työskentelemään People's Revolutionille. Lauren muutti Los Angelesiin parhaan ystävänsä Heidi Montagin kanssa. Ystävysten tiet kuitenkin erosivat, sillä heille tuli riitaa Heidin poikaystävän Spencer Prattin takia.

Audrina Patridge[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Audrina esiintyi sarjassa ensimmäistä kertaa, kun Heidi Montag esitteli hänet Laurenille. Audrina työskenteli vastaanottovirkailijana Quixote Studios -studiolla. Myöhemmin Audrina vaihtoi työpaikkaa Epic Recordsille. Laurenista ja Audrinasta tuli ystäviä, ja Audrina muutti Laurenin luo asumaan. Myöhemmin he hankkivat uuden asunnon, johon myös Laurenin ystävä Lo Bosworth muutti. Audrina ja Lo eivät kuitenkaan tulleet toimeen keskenään, joten Audrina muutti omaan asuntoonsa. Audrina seurusteli Justin Brescian kanssa. Heidän suhteensa oli mutkikas, sillä Audrina ei ollut varma voiko Justiniin luottaa.

Heidi Montag[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Heidi tapasi Lauren Conradin, kun he opiskelivat yhdessä San Francisco Art Institutessa. Heidi ja Lauren muuttivat yhdessä Los Angelesiin. Heidi pääsi töihin Bolthouse Productionsiin. Hän alkoi seurustella Spencer Prattin kanssa. Heidi asui Laurenin kanssa, mutta heille syntyi riitaa, kun Lauren väitti Heidin viettävän liikaa aikaan Spencerin kanssa. Spencer ehdotti, että Heidi muuttaisi hänen luokseen, mutta Heidi epäröi. Heidi muutti kuitenkin mielensä ja pari muutti asumaan yhteen. Heidin ja Spencerin suhde on aiheuttanut hankaluuksia sekä Heidin ystävä- että perhepiirissä. Heidi ja Spencer pitivät pienet epäviralliset häät Meksikossa, mikä tuli yllätyksenä perheelle ja ystäville. Heidi ja Spencer päättivät myöhemmin pitää viralliset häät, jonne perheenjäsenet ja ystävätkin olivat kutsuttu. Heidi sai otsikoissa talvella 2010 paljon tilaa, kun hän kävi 10 kauneusleikkausta yhden päivän aikana.

Whitney Port[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Whitney Port on sarjan päähenkilöistä vähiten esillä oleva. Hän esiintyi sarjassa ensimmäistä kertaa Laurenin sai työharjoittelupaikan Teen Voguelta. Myös Whitney työskenteli Teen Voguella ja heistä tuli hyviä ystäviä. Kun Lauren kieltäytyi työpaikasta Pariisissa, lähti Whitney Laurenin sijasta. Teen Voguelta Whitney siirtyi työskentelemään People's Revolutionille. Whitney poistui sarjasta kun sai työpaikan New Yorkista ja muutti sinne. Whitneyn elämästä New Yorkissa kertoo The City.

Kristin Cavallari[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kristin Cavallari on 6. tuotantokaudella päähenkilö. Kristin ja Lauren ovat olleet vihamiehiä Laguna Beach-ajoita lähtien yhteisen rakkautensa vuoksi. Kristin tuli sarjaan Heidin ja Spencerin häissä 5.tuotantokauden lopussa. Krisitn on tehnyt tosi-TV uransa lisäksi muutamia pikkurooleja TV:ssä ja elokuvissa. Sarjassa Lo, Stephanie ja Audrina epäilevät Kristiniä huumeiden käyttäjäksi, mutta Kristin kiisti väitteet sarjassa, eikä julkisuudessa asiaa ole paljoa käsitelty, joten väite lienee olleen perätön. The Hillsissä Kristen seurustelee jonkin aikaa Justin Brescian (Aurdinan ex-poikaystävän) kanssa, mutta nykyään hän on kihloissa amerikkalaisen jalkapallon pelaajan Jay Cutlerin kanssa

Sivuhenkilöitä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Kaudet Tiedot
Stephanie Pratt 3- Spencerin sisko ja Laurenin ystävä.
Lo Bosworth 2- Laurenin ystävä.
Spencer Pratt 2- Heidin sulhanen.
Brody Jenner 2- Laurenin ex-poikaystävä, nykyinen ystävä.
Justin Brescia 3- Audrinan ex-poikaystävä. Tunnettu myös "Justin Bobbyna"

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]