Silver Missiles and Nightingales

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Silver Missiles and Nightingales
The Suicide Twins
Studioalbumin Silver Missiles and Nightingales kansikuva
Studioalbumin tiedot
 Äänitetty  1986
 Julkaistu keväällä 1986
 Tuottaja(t) Andy McCoy ja Alan Scott
 Tyylilaji akustinen rock
 Levy-yhtiö Yahoo Records
The Suicide Twinsin muut julkaisut

Silver Missiles and Nightingales
1986

Silver Missiles and Nightingales on The Suicide Twinsin eli Andy McCoyn ja Nasty Suiciden akustisen duon ainoaksi jäänyt albumi, joka julkaistiin keväällä 1986 Suomessa ja Japanissa. Alun perin levyn nimen piti olla Hanoi Rocksin viimeisen studioalbumin Two Steps from the Moven nimenä, mutta nimi vaihdettiin juuri ennen julkaisua. Albumi julkaistiin vielä silloin, kun Cherry Bombz oli pystyssä.

Albumi ei menestynyt kovin hyvin, koska akustisuus ei ollut tuolloin vielä muotia, mutta myöhemmin albumin arvostus kasvoi. Albumia pidetään hyvänä osoituksena McCoyn säveltämistaidoista ja kahden taitavan kitaristin, McCoyn ja Suiciden, soittotaidoista. Albumin jälkeen Suicide ja McCoy keikkailivat akustisesti Suomessa "The Suicide Twins"-nimellä. Tuona aikana Nasty Suicide käytti taiteilijanimenään Nasty Superstar. Albumin kappaleista tunnetuin lienee "Sweet Pretending", josta tehtiin myös musiikkivideo. Samantha Fox teki cover-version kappaleesta "The Best Is Yet To Come" vuonna 1987. Ruotsalainen Mårten Lärka puolestaan julkaisi kappaleesta käännösversion "Det bästa har vi snart" vuonna 2008.

Albumi julkaistiin CD:nä uudelleen 1991 ja Sanctuary Recordsin Essential julkaisi levyn Isossa-Britanniassa vuonna 1995 CD:nä.

Kappaleet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kaikki kappaleet Andy McCoy tuotoksia paitsi kappaleet 2. ja 9. ovat Andy McCoy/Dave Tregunna ja kappale 3. Andy McCoy/Anita Chellamah.

  1. Dance
  2. Heaven Made you
  3. Declaration
  4. Mainline Service
  5. What A Price To Pay
  6. Silver Missiles and Nightingales
  7. Coming Down Slow
  8. The Best Is yet To Come
  9. Sweet Pretending
  10. Countryfield Inner City Blues

Levyllä soittavat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]