Miguel Espino

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Miguel Angel Espino (s. 16. helmikuuta 1980, Hollywood, Kalifornia) on yhdysvaltalainen ammattilaisnyrkkeilijä. Hän on esiintynyt myös televisiosarjassa Contender – Haastaja.

Nyrkkeily-ura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pavlik aloitti lupaavasti ammattilaisuransa voittamalla ensimmäiset kahdeksan otteluaan. Uran ensimmäinen tappio tuli täpärästi tuolloin voittamattomalle Daniel Eduardille.

Espino pääsi mukaan Contender-Haastaja tosi-tv sarjaan. Hän lähti kilpailuun tilastolla 9-1-1. Ensimmäisessä ottelussaan hän kohtasi Peter Manfredon, joka oli juuri palannut kilpailuun takaisin ensimmäisen tappionsa jälkeen. Tasainen ottelu ratkesi viimeisessä erässä ja Manfredo voitti ottelu pistein 48-47. Espino poistui pettyneenä turnauksesta. Turnauksen finaaleissa Espino otteli lämmittelyottelussa Jonathan Reidiä vastaan. Reid oli maailmanmestaruusottelussa käynyt kokenut ottelija tilastolla 33-2-0. Espino otti lukua ottelun avauserässä, mutta onnistui tyrmäämään vastustajansa ottelun viimeisessä erässä.

Haastajan jälkeen Espino voitti 10 ottelua putkeen, joista viisi tyrmäyksellä. Espinon onnistui myös voittamaan itselleen WBC:n Karibianmeren alueen mestaruus.

Miguel kohtasi 19.12.2009 Kelly Pavlikin WBC: keskisarjan titteliottelussa. Pavlik dominoi ottelua ja tyrmäsi Espinon viidennessä erässä. Ottelun jälkeen Espino astui sivuun nyrkkeilystä.

Vuoden 2010 elokuvassa Taistelija Espino esitti Micky Wardin vastustajaa, Alfonso Sanchezia.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä urheilijaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.