Malese Jow

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Malese Jow

Elizabeth Melise "Malese" Jow (s. 18. helmikuuta 1991) on yhdysvaltalainen näyttelijä ja laulaja-lauluntekijä. Hän on tullut tunnetuksi Geena Fabianon roolista Nickelodeonin televisiosarjassa Unfabulous. Hänet nähdään myös vampyyri Annabellen roolissa The CW:n sarjassa Vampyyripäiväkirjat.

Jow syntyi Tulsassa, Oklahomassa. Hän muutti Kaliforniaan äitinsä ja sisarustensa kanssa, ollessaan 9-vuotias. Hänen isänsä on kiinalais-amerikkalainen. Hänellä on nuorempi sisko ja kaksi nuorempaa veljeä. Jow'lla on vasemmassa ranteessaan tatuointi, jossa lukee "Que sera sera" eng. whatever will be will be.

Kun Jow oli vasta kuuden hän esiintyi Barneyssä ja Dellaventurassa, mutta näyttelijän ura lähti käyntiin, kun Jow esiintyi Geena Fabianon roolissa televisiosarjassa Unfabulous. Geena oli Addie Singerin paras ystävä ja pakkomielle muotiin. Koska sarja päättyi vuonna 2007, Jow on esiintyi Bratz: The Movie ja vieraili sarjassa Waverly Placen Velhot. Vuonna 2008 hän vieraili sarjoissa Tunteita ja tuoksuja ja The Young and Restless. Hän oli 2009 vuonna mukana iCarlyssa ja vieraili Hannah Montanassa. Samana vuonna hän toimi Secret Life of the American Teenager, Gailin roolissa. Hän oli myös vuonna 2009 elokuvassa Ullakkojengi.

Vuonna 2010 Jow ilmestyi Vampyyripäiväkirjojen ensimmäiselle kaudelle. Hän esittää Annaa, vampyyriä, joka näyttää pahoja aikeita, mutta hän vain haluaa saada äitinsä takaisin. Jow oli myös vuonna 2010 elokuvissa You're so Cupid! ja The Social Network. Hän vieraili myös televisiosarjoissa: Leverage, Big Time Rush ja Täydellisissä naisissa. Jow on tällä hetkellä pääosassa Nickelodeon tv-sarjassa The Troop as Cadence Nash. Hän on myös Vampyyripäiväkirjojen toisen kauden viimeisessä jaksossa, ja kolmannella kaudella. Malese on esiintynyt myös yhtyeen All Time Low musiikkivideossa Time Bomb.

Singlet: Caught Up in You, Mista DJ, Where You Belong, Go Go, Left Waiting, Hey Oh, No Better, Red Light, Turn Away, Sound Of Summer, He Said She Said, Live 4 Today, You Had It All ja You Left Me In The Air.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.