Luettelo vuoden 1978 miehittämättömistä avaruuslennoista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Vuonna 1978 laukaistiin avaruuteen 174 avaruusalusta, joista neljän laukaisu epäonnistui. Pääosa onnistuneista ja kaikki epäonnistumiset olivat miehittämättömien alusten laukaisuja.

Onnistuneet laukaisut[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Laukaisuajankohta Aluksen nimi Aluksen tyyppi Aluksen operaattori Kantoraketti, laukaisupaikka
Tammikuu
6. Kosmos 974 (Zenit-4MKM #8, Gerakl #8) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
7. Intelsat-4A 3 Tietoliikennesatelliitti, GEO-rata Intelsat Atlas-SLV3D Centaur-D1AR, Cape Canaveral
10. Kosmos 975 (Tselina-D #14) Vostok-2M, Plesetskin kosmodromi
10. Kosmos 976 (Strela-1M #137) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M Plesetskin kosmodromi
10. Kosmos 977 (Strela-1M #138) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M Plesetskin kosmodromi
10. Kosmos 978 (Strela-1M #139) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M Plesetskin kosmodromi
10. Kosmos 979 (Strela-1M #140) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M Plesetskin kosmodromi
10. Kosmos 980 (Strela-1M #141) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M Plesetskin kosmodromi
10. Kosmos 981 (Strela-1M #142) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M Plesetskin kosmodromi
10. Kosmos 982 (Strela-1M #143) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M Plesetskin kosmodromi
10. Kosmos 983 (Strela-1M #144) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M Plesetskin kosmodromi
13. Kosmos 984 (Zenit-2M #91, Gektor #91) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
17. Kosmos 985 (Parus #12) Sotilaallinen paikannussatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
20.01.78 Progress 1 Rahtialus, LEO-rata Neuvostoliitto Sojuz-U, Baikonurin kosmodromi
24. Molnija-3 20L Tietoliikennesatelliitti, Molnija-rata Neuvostoliitto Molnija-M (Blok-ML), Plesetskin kosmodromi
24. Kosmos 986 (Zenit-4MKM #9, Gerakl #9) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Baikonurin kosmodromi
26. FSW-0 3 (China 8) Kiinan kansantasavalta Pitkä marssi CZ-2C Jq
26. IUE (Explorer 57) Tiedesatelliitti (UV-säteily) NASA Delta-2914, Cape Canaveral
31. Kosmos 987 (Zenit-4MKM #10, Gerakl #10) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
Helmikuu
4. Exos A (Kyokko) [KM-?] ISAS, Japani M-3H Ka
8. Kosmos 988 (Zenit-4MT #13, Orion #13) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
8. Nauka Tiedesatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
9. FLTSATCOM 1 Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti, GEO-rata Yhdysvaltojen laivasto Atlas-SLV3D Centaur-D1AR, Cape Canaveral
14. Kosmos 989 (Zenit-4MKM #11, Gerakl #11) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Baikonurin kosmodromi
16. ISS b (Ume 2) ISAS, Japani N-1, Tanegashima
17. Kosmos 990 (Strela-2M #17) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M Plesetskin kosmodromil
22. Navstar 1 (GPS 1) Sotilaallinen paikannussatelliitti, MEO-rata Yhdysvaltain ilmavoimat Atlas-F SGS-1, Vandenbergin lentotukikohta
25. Jumpseat 5 Titan-3(34)B Agena-D, Vandenbergin lentotukikohta
28. Kosmos 991 (Parus #13) Sotilaallinen paikannussatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
Maaliskuu
2. Molnija-1 39 Tietoliikennesatelliitti, Molnija-rata Neuvostoliitto Molnija-M (Blok-ML), Plesetskin kosmodromi
4. Kosmos 992 (Zenit-2M #92, Gektor #92) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
5. Landsat 3 (ERTS 3) Kaukokartoitussatelliitti NASA Delta-2910, Vandenbergin lentotukikohta (yhteislaukaisu)
5. Amsat P2D (Oscar 8) Amatöörisatelliitti AMSAT Delta-2910, Vandenbergin lentotukikohta (yhteislaukaisu)
5. PIX 1 Delta-2910, Vandenbergin lentotukikohta (yhteislaukaisu)
10. Kosmos 993 (Zenit-4MKM #12, Gerakl #12) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
15. Kosmos 994 (Zaliv #13) Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
16. SSF-D 2 Titan-3D, Vandenbergin lentotukikohta (yhteislaukaisu)
16. KH-9 14 Vakoilusatelliitti NRO, Yhdysvallat Titan-3D, Vandenbergin lentotukikohta (yhteislaukaisu)
17. Kosmos 995 (Zenit-2M #93, Hektor #93) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
28. Kosmos 996 (Parus #14) Sotilaallinen paikannussatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
30. Kosmos 998 (TKS-VA #6) Proton-K, Baikonurin kosmodromi
30. Kosmos 997 (TKS-VA #5) Proton-K, Baikonurin kosmodromi
30. Kosmos 999 (Zenit-4MKM #13, Gerakl #13) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
31. Intelsat-4A 6 Tietoliikennesatelliitti, GEO-rata Intelsat Atlas-SLV3D Centaur-D1AR, Cape Canaveral
31. Kosmos 1000 (Tsikada #4) Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
Huhtikuu
4. Kosmos 1001 (Sojuz-T #1) Miehitetty alus (tyhjä) Neuovstoliitto Sojuz-U, Baikonurin kosmodromi
6. Kosmos 1002 (Zenit-2M #, Gektor #) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Baikonurin kosmodromi
7. BSE 1 (Yuri 1) Delta-2914, Cape Canaveral
8. Rhyolite 4 -> Aquacade 4 ELINT NRO, Yhdysvallat Atlas-SLV3A Agena-D, Cape Canaveral
20. Kosmos 1003 (Zenit-4MKM #14, Gerakl #14) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
26. HCMM (AEM 1, Explorer 58) Tiedesatelliitti NASA Scout-D1, Vandenbergin lentotukikohta
Toukokuu
1. DMSP-5D1 F3 Sotilaallinen sääsatelliitti Yhdysvaltain puolustusministeriö Thor-LV2F, Vandenbergin lentotukikohta
5. Kosmos 1004 (Zenit-2M #94, Gektor #94) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
11. OTS 2 Delta-3914, Cape Canaveral
12. Kosmos 1006 (Taifun-1 #9, Vektor #9) Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
12. Kosmos 1005 (Tselina-D #15) Vostok-2M, Plesetskin kosmodromi
13. Navstar 2 (GPS 2) Sotillaallinen paikannussatelliitti, MEO-rata Yhdysvaltain ilmavoimat Atlas-F SGS-1, Vandenbergin lentotukikohta
16. Kosmos 1007 (Zenit-4MKM #15, Gerakl #15) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
17. Kosmos 1008 (Tselina-O #37) Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
19. Kosmos 1009 (IS-A #9) Tsiklon-2 TB, Baikonurin kosmodromi
20. Pioneer Venus Orbiter (Pioneer 12) Atlas-SLV3D Centaur-D1AR, Cape Canaveral
23. Kosmos 1011 (Parus #15) Sotilaallinen paikannussatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M Pl
23. Kosmos 1010 (Zenit-4MKT #6, Fram #6) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
23. Nauka Tiedesatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
25. Kosmos 1012 (Zenit-2M #95, Gektor #95) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
Kesäkuu
2. Molnija-1 40 Tietoliikennesatelliitti, Molnija-rata Neuvostoliitto Molnija-M (Blok-ML, Plesetskin kosmodromi
7. Kosmos 1013 (Strela-1M #145) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
7. Kosmos 1014 (Strela-1M #146) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
7. Kosmos 1015 (Strela-1M #147) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
7. Kosmos 1016 (Strela-1M #148) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
7. Kosmos 1017 (Strela-1M #149) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
7. Kosmos 1018 (Strela-1M #150) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
7. Kosmos 1019 (Strela-1M #151) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
7. Kosmos 1020 (Strela-1M #152) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
10. Chalet 1 (Vortex 1) Titan-3(23)C, Cape Canaveral
10. Kosmos 1021 (Zenit-4MKM #16, Gerakl #16) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Baikonurin kosmodromi
12. Kosmos 1022 (Zenit-4MKM #17, Gerakl #17) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
14. KH-11 2 Vakoilusatelliitti NRO,Yhdysvallat Titan-3D, Vandenbergin lentotukikohta
16. GOES 3 NASA Delta-2914 CC LC-17B
21. Kosmos 1023 (Strela-2M #18) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M Plesetskin kosmodromi
27. Seasat 1 Atlas-F Agena-D, Vandenberg
28. Kosmos 1024 (US-K #9) Molnija-M (Blok-2BL), Plesetskin kosmodromi
28. Kosmos 1025 (Tselina-D GVM #1) Tsiklon-3, Plesetskin kosmodromi
29. Comstar 1C Atlas-SLV3D Centaur-D1AR, Cape Canaveral
Heinäkuu
2. Kosmos 1026 (Energiya #1) Sojuz-U, Baikonurin kosmodromi
7. Progress 2 Rahtialus Neuvostoliitto Sojuz-U, Baikonurin kosmodromi
14. GEOS 2 Tiedesatelliitti ESA Delta-2914, Cape Canaveral
14. Molnija-1 41 Tietoliikennesatelliitti, Molnija-rata Neuvostoliitto Molnija-M (Blok-ML) Plesetskin kosmodromi
18. Raduga 4 (Gran 14L) Tietoliikennesatelliitti Proton-K Blok-DM, Baikonurin kosmodromi
27. Kosmos 1027 (Zaliv #14) Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
Elokuu
5. SDS 3 Titan-3(34)B Agena-D, Vandenbergin lentotukikohta
5. Kosmos 1028 (Yantar-2K #8, Feniks #8) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
7. Progress 3 Rahtialus, LEO-rata Neuvostoliitto Sojuz-U, Baikonurin kosmodromi
8. Pioneer Venus Multiprobe (Pioneer 13) Venus-luotain NASA Atlas-SLV3D Centaur-D1AR CC LC-36A
12. ISEE 3 (Explorer 59) -> ICE Tiedesatelliitti NASA Delta-2914, Cape Canaveral
22. Molnija-1 42 Tietoliikennesatelliitti, Molnija-rata Neuvostoliitto Molnija-M (Blok-ML) Plesetskin kosmodromi
29. Kosmos 1029 (Zenit-4MKM #18, Gerakl #18) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
Syyskuu
6. Kosmos 1030 (US-K #10) Molnija-M (Blok-2BL)Plesetskin kosmodromi
9. Venera 11 (4V1 #3) Venus-luotain Neuvostoliitto Proton-K Blok-D-1, Baikonurin kosmodromi
9.09.78 Kosmos 1031 (Zenit-4MKM #19, Gerakl #19) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
14. Venera 12 (4V1 #4) Venus-luotain Neuvostoliitto Proton-K Blok-D-1, Baikonurin kosmodromi
16. Exos B (Jikiken) [KM-?] Tiedesatelliitti ISAS, Japani M-3H Ka
19. Kosmos 1032 (Zenit-2M #96, Hektor #96) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
19. Nauka Tiedesatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
Lokakuu
3. Kosmos 1033 (Zenit-4MKT #7, Fram #7) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
3. Nauka Tiedesatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
4. Kosmos 1034 (Strela-1M #153) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
4. Kosmos 1035 (Strela-1M #154) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
4. Kosmos 1036 (Strela-1M #155) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
4. Kosmos 1037 (Strela-1M #156) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
4. Kosmos 1038 (Strela-1M #157) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
4. Kosmos 1039 (Strela-1M #158) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
4. Kosmos 1040 (Strela-1M #159) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
4. Kosmos 1041 (Strela-1M #160) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
4. Progress 4 Rahtialus, LEO-rata Neuvostoliitto Sojuz-U, Baikonurin kosmodromi
6. Kosmos 1042 (Zenit-4MKM #20, Gerakl #20) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
7. Navstar 3 (GPS 3) Sotilaallinen paikannussatelliitti USAF Atlas-F SGS-1, Vandenbergin lentotukikohta
10. Kosmos 1043 (Tselina-D #16) Vostok-2M, Plesetskin kosmodromi
13. Molnija-3 22L Tietoliikennesatelliitti, Molnija-rata Neuvostoliitto Molnija-M (Blok-ML), Plesetskin kosmodromi
13. Tiros N Sääsatelliitti NOAA Atlas-F Star-37S-ISS, Vandenbergin lentotukikohta
17. Kosmos 1044 (Zenit-2M #97, Hektor #97) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
24. Nimbus 7 Sääsatelliitti Delta-2910 Vandenberg (yhteislaukaisu)
24. CAMEO Delta-2910 Vandenberg (yhteislaukaisu)
24. Interkosmos 18 (AUOS-Z-M-IK #1, Magik) Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
24. Magion 1 Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
26. Kosmos 1045 (Meteor-2 GVM) Tsiklon-3 Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
26. RS 1 Tsiklon-3 Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
26. RS 2 Tsiklon-3 Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
30. Prognoz 7 Molnija-M (Blok-SO-L), Baikonurin kosmodromi
Marraskuu
1. Kosmos 1046 (Zenit-4MT #14, Orion #14) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
1. Nauka Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
13. HEAO 2 (Einstein) Tiedesatelliitti NASA Atlas-SLV3D Centaur-D1AR, Cape Canaveral
15. Kosmos 1047 (Zenit-4MKM #21, Gerakl #21) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
16. Kosmos 1048 (Strela-2M #19) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M Plesetskin kosmodromi
19. NATO 3C Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti, GEO-rata NATO Delta-2914, Cape Canaveral
21. Kosmos 1049 (Zenit-4MKM #22, Gerakl #22) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
28. Kosmos 1050 (Zenit-6 #5, Argon #5) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
Joulukuu
5. Kosmos 1051 (Strela-1M #161) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
5. Kosmos 1052 (Strela-1M #162) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
5. Kosmos 1053 (Strela-1M #163) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
5. Kosmos 1054 (Strela-1M #164) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
5. Kosmos 1055 (Strela-1M #165) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
5. Kosmos 1056 (Strela-1M #166) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
5. Kosmos 1057 (Strela-1M #167) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
5. Kosmos 1058 (Strela-1M #168) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
7. Kosmos 1059 (Zenit-4MKM #23, Gerakl #23) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
8. Kosmos 1060 (Zenit-2M #, Hektor #) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Baikonurin kosmodromi
11. Navstar 4 (GPS 4) Sotilaallinen paikannussatelliitti Yhdysvaltain ilmavoimat Atlas-F SGS-1, Vandenbergin lentotukikohta
14. DSCS-2 C11 Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti. GEO-rata Yhdysvaltain ilmavoimat Titan-3(23)C, Cape Canaveral (yhteislaukaisu)
14. DSCS-2 C12 Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti. GEO-rata Yhdysvaltain ilmavoimat Titan-3(23)C, Cape Canaveral (yhteislaukaisu)
14. Kosmos 1061 (Zenit-2M #, Hektor #) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
14. Nauka Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
15. Kosmos 1062 (Tselina-O #38) Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
16. Anik B1 Tietoliikennesatelliitti, GEO-rata Kanada Delta-3914, Cape Canaveral (yhteislaukaisu)
16. DRIMS Delta-3914, Cape Canaveral (yhteislaukaisu)
19. Kosmos 1063 (Tselina-D #17) Vostok-2M, Plesetskin kosmodromi
19. Horizont 1 (Horizont 11L) Tietoliikennesatelliitti, GEO-rata Neuvostoliitto Proton-K Blok-DM, Baikonurin kosmodromi, osittainen epäonnistuminen=?
20. Kosmos 1064 (Parus #16) Sotilaallinen paikannussatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodrom, osittainen epäonnistuminen=?
22. Kosmos 1065 (Taifun-2 #5) / 6 Romb Tutkakalibrointisatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Kapustin Jar
23. Kosmos 1066 (Astrofizika) Tiedesatelliitti Neuvostoliitto Vostok-2M, Plesetskin kosmodromi
26. Kosmos 1067 (Sfera #18) Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
26. Kosmos 1068 (Zenit-4MKM #24, Gerakl #24) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
28. Kosmos 1069 (Zenit-4MT #15, Orion #15) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
28. Nauka Tiedesatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)

Epäonnistuneet laukaisut[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • 25.03.78 DSCS-2 C9 ja DSCS-2 C10, Titan-3(23)C, Cape Canaveral
  • 27.5.1978 Ekran (3a) (Ekran 13L), Proton-K Blok-DM, Baikonur
  • 17.8.1978, Ekran (3b) (Ekran 15L), Proton-K Blok-DM, Baikonur
  • 17.10.78 Ekran (3c) (Ekran 14L), Proton-K Blok-DM, Baikonur

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Q space.svg Edeltäjä:
Vuosi 1977
Miehittämätön avaruustoiminta Seuraaja:
Vuosi 1979