Luettelo televisiosarjan Pieni moskeija preerialla jaksoista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo televisiosarjan Pieni moskeija preerialla jaksoista. Sarjan ensimmäinen jakso esitettiin CBC Television- kanavalla 9. tammikuuta 2007. 17. maaliskuuta 2010 mennessä jaksoja on esitetty yhteensä 66 yhteensä neljällä kaudella.

Tuotantokaudet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kausi Jaksot Alun perin esitetty
Kauden alku Kauden loppu
1 8 9. tammikuuta 2007 7. maaliskuuta 2007
2 20 3. lokakuuta 2007 5. marraskuuta 2008
3 20 1. lokakuuta 2008 23. maaliskuuta 2009
4 18 28. syyskuuta 2009 15. maaliskuuta 2010

Ensimmäinen tuotantokausi (2007)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Nimi Ensiesitys Suomen ensiesitys Tuotantokoodi
1 "Uusi imaami" (engl. Little Mosque) 9. tammikuuta 2007 101
Moskeija saa uuden johtajan, jolla on erikoinen tausta ja avaria mielipiteitä.
2 "Et voi tulla rajan taa" (engl. The Barrier) 17. tammikuuta 2007 102
Moskeijaan halutaan pystyttää seinä, jonka toiselle puolelle naisilla ei ole asiaa. Tästäkös yhteisön naisväki hermostuu. Kenen puolelle imaami kallistuu?
3 "Avoimien ovien päivä" (engl. The Open House) 31. tammikuuta 2007 103
Moskeijassa pidetään avoimien ovien päivä, jotta kaupunkilaiset voisivat tutustua yhteisöön. Kaunis ajatus lähentymisestä paikallisten kanssa menee pieleen, ja ennen pitkää vetää kaikista ovista.
4 "Vastavirtaan" (engl. Swimming upstream) 6. helmikuuta 2007 104
Mitenkäs uima-altaalla toimitaan? Voivatko naiset ja miehet uida yhdessä, vai jaetaanko allas kahtia? Kiista menee henkilökohtaisuuksiin, ja jopa perheenjäsenet joutuvat vastakkaisille puolille.
5 "Käännynnäinen" (engl. The Convert) 14. helmikuuta 2007 105
Kääntyminen uuteen uskontokuntaan on jokaisen omantunnonkysymys. Ehkäpä niinkin, mutta moskeijan uusi tulokas aiheuttaa hämminkiä niin entisessä kuin uudessakin uskonyhteisössä.
6 "Arkkidiakonin tarkastus" (engl. The Archdeacon Cometh) 21. helmikuuta 2007 106
Anglikaanisen seurakunnan arkkidiakoni on tulossa tarkastuskierrokselle, ja seurakunta pelkää joutuvansa häpeään surkean taloustilanteen vuoksi. Onneksi apu on lähellä Mercyssä!
7 "Uusi anoppi" (engl. Mother-in-Law) 28. helmikuuta 2007 107
Yasirin tiukkaotteinen äiti vierailee Libanonista käsin. Naisella on uusia ajatuksia, jotka hän aikoo ajaa läpi liikoja kyselemättä. Mutta kuinkahan moniavioisuus istuu modernin imaamin pirtaan?
8 "Leikkiä tulella" (engl. Playing with Fire) 7. maaliskuuta 2007 108
Kuinka sujuu seurustelu eri uskontokuntien jäsenten välillä? Kun Rayya, tunnollinen ja kunnollinen musliminainen, ihastuu toisuskoiseen palomieheen, voiko suhde onnistua vai polttaako hän näppinsä?

Toinen tuotantokausi (2007-2008)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Nimi Ensiesitys Suomen ensiesitys Tuotantokoodi
9 "Haudan partaalla" (engl. Grave Consern) 3. lokakuuta 2007 201
Mercyn hautausmaan talous on kuralla. Baber ja Yasir näkevät tässä sauman ostaa siitä maatilkku, jonne perustaa viimeinen leposija moskeijan omalle väelle. Onkohan asia ihan näin yksinkertainen?
10 "Julkisuuden valokeilassa" (engl. Public Access) 10. lokakuuta 2007 202
Mercyn paikallis-tv pyytää Amaaria juontamaan islam-aiheisen tv-ohjelman. Vieraaksi kutsutaan Rayyan, joka tulkitsee show'n idean hieman pieleen. Laylan tukanvärjäys menee poskelleen.
11 "Burka pannassa" (engl. Ban the Burka) 17. lokakuuta 2007 203
Seurakunta saa uuden uskonsisaren, jonka syvä kunnioitus perinteitä kohtaan aiheuttaa joillekin ahdistusoireita. Pitäisikö burkankäyttö kieltää kokonaan? Baber rakastuu, mutta kuinka nainen hurmataan?
12 "Onnenpäivä" (engl. Lucky Day) 24. lokakuuta 2007 204
Sarahilla on tapana ostaa arpoja, ja päivänä muutamana häntä onnestaa. Paha vain, ettei uskonto sellaista salli. Amaar miettii kuinka saada uutta potkua seurakunnan nuorisoon. Olisiko hiphopista apua?
13 "Punajuuripääkaupunki" (engl. Mercy Beet) 7. marraskuuta 2007 205
Mercyssa valmistettavasta punajuurimehusta tulee hittituote, mikä nostaa osakekurssit pilviin, ja kaupunki saa mainetta ja kunniaa. Mutta onko juurikasjuissilla sittenkin tympeä jälkimaku?
14 "Imaamit kohtaavat" (engl. Rival Imam) 14. marraskuuta 2007 206
Amaarin vanha kilpakumppani Ali saapuu Mercyyn, ja Amaar joutuu kissanhännänvetoon, jossa mikään ei ole niin varmaa kuin epävarma. Joskus vesipulalla on hyviäkin seurauksia. Vai onko?
15 "Epäilyttävä tyyppi" (engl. Spy Something or Get Out) 20. marraskuuta 2007 207
Naispuolinen valtion virkamies liikuskelee moskeijan nurkilla. Naisella on varmasti pahat mielessä. Amaar perustaa moskeijaan pikku puodin ja jättää sen toisten hoitoon. Olikohan tämä vikatikki?
16 "Paha silmä" (engl. Best Intentions) 28. marraskuuta 2007 208
Baber pelkää joutuneensa pahan silmän kohteeksi, sillä kaikki mihin hän tarttuu, menee pieleen. Rayyanin omatunto taas alkaa naputtaa kauppareissulla. Onko tämän kanssa vain elettävä, ja miten?
21 "Oon pihkassa" (engl. The Crush) 16. tammikuuta 2008 213
Amaarin koraanitunnit saavat sateenkaaren sävyjä, kun eräs teinityttö pihkaantuu imaamiin. Mitä tekee kunnollinen opettaja? Fatima kaipaa kipeästi neuvoja saadakseen maan kansalaisuuden.

Kolmas tuotantokausi (2008-2009)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Nimi Ensiesitys Suomen ensiesitys Tuotantokoodi
29 "Amaar pallottelee" (engl. Amaar at the Bat) 1. marraskuuta 2008 301
Rayyan suostuu JJ:n kosintaan. Yasir möhlii pahoin ja yrittää parhaansa korjata asiaa. Amaar ei kestä Rayyanin ja JJ:n onnea ja tekee jotain järkyttävää.
30 "Sormuksen herra" (engl. Lord of the Ring) 8. marraskuuta 2008 302
Yhteisö yllättyy kuullessaan Amaarin lähdöstä ja kauhistuvat Baberin korvatessa hänet. Yasir lentää Torontoon huokutellakseen Amaarin takaisin. JJ:n antama kihlasormus aiheuttaa kitkaa hänen ja Rayyanin välille.
31 "Matkalla Mercyyn" (engl. A Funny Thing Happened on the Way to Mercy) 15. marraskuuta 2008 303
Amaar palaa Mercyyn suoritettuaan umrahin, mutta häntä pakotetaan hakemaan uudestaan työnsä. Rayyan näyttää tunteensa Amaarille.

Neljäs tuotantokausi (2009-2010)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Nimi Ensiesitys Suomen ensiesitys Tuotantokoodi
49 "Rakasta naapuriasi" (engl. Love thy neighbor) 28. syyskuuta 2009 401
Pastori Mageen tilalle tullut Thorne haluaa muslimit pois kirkosta, kunnes huomaa, että hänen jäsenensä pitävät muslimeista.