Luettelo televisiosarjan Futurama jaksoista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo Yhdysvaltalaisen animaatiosarjan Futuraman jaksoista. Jaksot ovat tuotantokausikohtaisessa luettelossa alkuperäisessä Yhdysvaltain esitysjärjestyksessä.

Sarjaa tehtiin yhteensä neljän tuotantokauden verran, mutta nämä jaksot jaettiin Yhdysvalloissa viiteen eri esityskauteen esitystaukojen mukaan. Suomessa nämä esityskausien tauot eivät osuneet samoille paikoille kuin Yhdysvalloissa. Suomessa sarja on myös julkaistu neljänä DVD-julkaisuna tuotantokausien mukaan jaettuna.

Luettelossa jaksot ovat lajiteltu esityskausien mukaisesti. Jakson tuotantokauden saat selville tuotantokoodin ensimmäisestä numerosta.

Suomessa MTV3 esitti ensiesityksinä kaudet 1-3, Subtv kaudet 4 ja 5.

Sarjan 6.kauden ensimmäinen jakso tehtiin 12.6.2010 ja yhdeksäs jakso 12.7.2010.

1. Kausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Suomenkielinen nimi Alkuperäinen nimi Esityspäivä Suomessa Esityspäivä USA:ssa Tuotantokoodi
1. - 101 Työtön avaruudessa Space Pilot 3000 3. maaliskuuta 2000 28. maaliskuuta 1999 1ACV01
2. - 102 Kuun kamaralla Episode Two: The Series Has Landed 19. maaliskuuta 2000 4. huhtikuuta 1999 1ACV02
3. - 103 Parittomat kaverukset I, Roommate 2. huhtikuuta 2000 6. huhtikuuta 1999 1ACV03
4. - 104 Poikamiesboksi Love's Labors Lost in Space 16. huhtikuuta 2000 13. huhtikuuta 1999 1ACV04
5. - 105 Ihmisjahti Fear of a Bot Planet 30. huhtikuuta 2000 20. huhtikuuta 1999 1ACV05
6. - 106 Kourallinen dollareita A Fishful of Dollars 7. toukokuuta 2000 27. huhtikuuta 1999 1ACV06
7. - 107 Kolme aurinkoa My Three Suns 14. toukokuuta 2000 4. toukokuuta 1999 1ACV07
8. - 108 Jätettä, iso kasa jätettä A Big Piece of Garbage 21. toukokuuta 2000 11. toukokuuta 1999 1ACV08
9. - 109 Robottien paholainen Hell is Other Robots 28. toukokuuta 2000 18. huhtikuuta 1999 1ACV09
10. - 201 Ikimuistoinen lento A Flight to Remember 6. kesäkuuta 2000 26. syyskuuta 1999 1ACV10
11. - 202 Marsin yliopisto Mars University 17. syyskuuta 2000 3. lokakuuta 1999 1ACV11
12. - 203 Suuri hyökkäys When Aliens Attack 24. syyskuuta 2000 7. marraskuuta 1999 1ACV12
13. - 204 Vihreä makujuoma Fry and the Slurm Factory 1. lokakuuta 2000 14. marraskuuta 1999 1ACV13

2. Kausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Suomenkielinen nimi Alkuperäinen nimi Esityspäivä Suomessa Esityspäivä USA:ssa Tuotantokoodi
14. - 205 Tunteen siru I Second that Emotion 8. lokakuuta 2000 21. marraskuuta 1999 2ACV01
15. - 206 Syyllinen, syytön? Brannigan Begin Again 15. lokakuuta 2000 28. marraskuuta 1999 2ACV02
16. - 207 Ääniharava A Head in the Polls 22. lokakuuta 2000 12. joulukuuta 1999 2ACV03
17. - 208 Joulutarina Xmas Story 29. lokakuuta 2000 19. joulukuuta 1999 2ACV04
18. - 209 Rakastuneet ravut Why Must I Be A Crustacean in Love? 5. marraskuuta 2000 6. helmikuuta 2000 2ACV05
19. - 210 Pääni olallasi Put Your Head on My Shoulder 12. marraskuuta 2000 13. helmikuuta 2000 2ACV07
20. - 211 Ilkeä versio Lesser of Two Evils 19. marraskuuta 2000 20. helmikuuta 2000 2ACV06
21. - 212 Raivoisa Bender Raging Bender 26. marraskuuta 2000 27. helmikuuta 2000 2ACV08
22. - 213 Komea kyklooppi A Bicyclops Built for Two 3. joulukuuta 2000 19. maaliskuuta 2000 2ACV09
23. - 214 Hermisin uraputki How Hermes Requisitioned His Groove Back 10. joulukuuta 2000 2. huhtikuuta 2000 2ACV11
24. - 215 Oma kloonini A Clone of My Own 17. joulukuuta 2000 9. huhtikuuta 2000 2ACV10
25. - 216 Meren syvyyksissä The Deep South 24. joulukuuta 2000 16. huhtikuuta 2000 2ACV12
26. - 217 Houkutteleva tarjous Bender Gets Made 31. joulukuuta 2000 30. huhtikuuta 2000 2ACV13
27. - 218 Popsittavat The Problem With Popplers 9. syyskuuta 2001 7. toukokuuta 2000 2ACV15
28. - 219 Äitienpäivä Mother's Day 16. syyskuuta 2001 14. toukokuuta 2000 2ACV14
29. - 220 Iso robotti Anthology of Interest I 23. syyskuuta 2001 21. toukokuuta 2000 2ACV16
30. - 301 Törähtelyjä The Honking 30. syyskuuta 2001 5. marraskuuta 2000 2ACV18
31. - 302 Sota on ruma sana War is the H-Word 7. lokakuuta 2001 26. marraskuuta 2000 2ACV17
32. - 303 Pakastettu nainen The Cryonic Woman 14. lokakuuta 2001 3. joulukuuta 2000 2ACV19

3. Kausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Suomenkielinen nimi Alkuperäinen nimi Esityspäivä Suomessa Esityspäivä USA:ssa Tuotantokoodi
33. - 304 Loisia liikkellä Parasites Lost 21. lokakuuta 2001 21. tammikuuta 2001 3ACV02
34. - 305 Amatsoni-naiset Amazon Women in the Mood 28. lokakuuta 2001 4. helmikuuta 2001 3ACV01
35. - 306 Taipumatonta rakkautta Bendless Love 4. marraskuuta 2001 11. helmikuuta 2001 3ACV06
36. - 307 Päivä, jolloin Maasta katosi äly The Day the Earth Stood Stupid 11. marraskuuta 2001 18. helmikuuta 2001 3ACV07
37. - 308 Hummeriviihdettä That's Lobstertainment! 18. marraskuuta 2001 25. helmikuuta 2001 3ACV08
38. - 309 Pingviinit pulassa Birdbot of Ice-Catraz 25. marraskuuta 2001 4. maaliskuuta 2001 3ACV05
39. - 310 Seitsenapila Luck of the Fryish 2. joulukuuta 2001 11. maaliskuuta 2001 3ACV04
40. - 311 Leelan leikkaus The Cyber House Rules 9. joulukuuta 2001 1. huhtikuuta 2001 3ACV09
41. - 312 Robotit pöpilässä Insane in the Mainframe 16. joulukuuta 2001 8. huhtikuuta 2001 3ACV11
42. - 313 Romurobotti Bendin' in the Wind 23. joulukuuta 2001 22. huhtikuuta 2001 3ACV13
43. - 314 31. vuosisadalla Time Keeps on Slippin' 30. joulukuuta 2001 6. toukokuuta 2001 3ACV14
44. - 315 Robottirakastaja I Dated a Robot 6. tammikuuta 2002 13. toukokuuta 2001 3ACV15
45. - 401 Roswell Roswell that Ends Well 13. helmikuuta 2005 9. joulukuuta 2001 3ACV19
46. - 402 Kaksi joulupukkia A Tale of Two Santas 20. helmikuuta 2005 23. joulukuuta 2001 3ACV03
47. - 403 Iso robotti 2 Anthology of Interest, part II 27. helmikuuta 2005 6. tammikuuta 2002 3ACV18
48. - 404 Rakettirakkaus Love and Rocket 6. maaliskuuta 2005 10. helmikuuta 2002 4ACV03
49. - 405 Leelan kotimaailma Leela's Homeworld 13. maaliskuuta 2005 17. helmikuuta 2002 4ACV02
50. - 406 Lännen mailla Where the Buggalo Roam 20. maaliskuuta 2005 3. maaliskuuta 2002 3ACV10
51. - 407 Unohtumaton faarao A Pharaoh To Remember 27. maaliskuuta 2005 10. maaliskuuta 2002 3ACV17
52. - 408 Maailmankaikkeus sisälläni Godfellas 3. huhtikuuta 2005 17. maaliskuuta 2002 3ACV20
53. - 409 Monopolipeli Future Stock 10. huhtikuuta 2005 31. maaliskuuta 2002 3ACV21
54. - 410 Kaltaisensa Leela A Leela Of Her Own 17. huhtikuuta 2005 7. huhtikuuta 2002 3ACV16
55. - 411 Kokkisota The 30% Iron Chef 24. huhtikuuta 2005 14. huhtikuuta 2002 3ACV22

4. Kausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Suomenkielinen nimi Alkuperäinen nimi Esityspäivä Suomessa Esityspäivä USA:ssa Tuotantokoodi
56. - 412 Minne fani ei ole ennen astunut Where No Fan Has Gone Before 1. toukokuuta 2005 21. huhtikuuta 2002 4ACV11
57. - 501 Ilmastorikos Crimes of the Hot 8. toukokuuta 2005 10. marraskuuta 2002 4ACV08
58. - 502 Jurassic pizza Jurassic Bark 15. toukokuuta 2005 17. marraskuuta 2002 4ACV07
59. - 503 Kaiken pahan alku The Route Of All Evil 22. toukokuuta 2005 8. joulukuuta 2002 3ACV12
60. - 504 Vapauden maku A Taste Of Freedom 29. toukokuuta 2005 22. joulukuuta 2002 4ACV05
61. - 505 Syntymäsuo Kif Gets Knocked Up A Notch 4. syyskuuta 2005 12. tammikuuta 2003 4ACV01
62. - 506 Ei ihan sankareita Less Than Hero 11. syyskuuta 2005 2. maaliskuuta 2003 4ACV04
63. - 507 Teinimutantit Teenage Mutant Leela's Hurdles 18. syyskuuta 2005 9. maaliskuuta 2003 4ACV09
64. - 508 Fryn missio The Why of Fry 25. syyskuuta 2005 16. maaliskuuta 2003 4ACV10
65. - 509 Pistos The Sting 2. lokakuuta 2005 23. maaliskuuta 2003 4ACV12
66. - 510 Salainen laatikko The Fransworth Parabox 9. lokakuuta 2005 30. maaliskuuta 2003 4ACV15
67. - 511 Palkkio Three Hundred Big Boys 16. lokakuuta 2005 6. huhtikuuta 2003 4ACV16
68. - 512 Nenä Spanish Fry 23. lokakuuta 2005 13. huhtikuuta 2003 4ACV17
69. - 513 Olympiasankari Bend Her 30. lokakuuta 2005 20. huhtikuuta 2003 4ACV13
70. - 514 Todella apeeta Obsolotely Fabulus 6. marraskuuta 2005 27. huhtikuuta 2003 4ACV14
71. - 515 Ei televisioon Bender Should not be Alloved on TV 13. marraskuuta 2005 4. toukokuuta 2003 4ACV06
72. - 516 Kaupat paholaisen kanssa The Devil's Hands are Idle Playthings 20. marraskuuta 2005 12. toukokuuta 2003 4ACV18

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]