Luettelo Formula 1 -kilpailuista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo Formula 1 -kilpailuista (Grand Prix). Lihavoidut kilpailut ovat mukana F1-sarjassa kaudella 2010.

# Kilpailu Kaudet Kilpailuja
1 Arabiemiirikuntien lippu Abu Dhabin Grand Prix 2009–2010 2
2 Argentiinan lippu Argentiinan Grand Prix 1953–1960, 1972–1975, 1977–1981, 1995–1998 21
3 Australian lippu Australian Grand Prix 1985–2010 26
4 Bahrainin lippu Bahrainin Grand Prix 2004–2010 7
5 Belgian lippu Belgian Grand Prix 1950–1956, 1958, 1960–1968, 1970, 1972–2002, 2004–2005, 2007-2010 55
6 Brasilian lippu Brasilian Grand Prix 1973–2010 38
7 Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannian Grand Prix 1950–2013 64
8 Espanjan lippu Espanjan Grand Prix 1951, 1954, 1967–1979, 1981, 1986–2010 41
9 Flag of South Africa 1928-1994.svg Etelä-Afrikan Grand Prix 1962–1980, 1982–1985, 1992–1993 6
10 Euroopan unionin lippu Euroopan Grand Prix 1983–1985, 1993–1997, 1999–2010 19
11 Alankomaiden lippu Hollannin Grand Prix 1952–1953, 1955, 1958–1971, 1973–1985 30
12 Yhdysvaltain lippu Indianapolis 500 1950–1960 11
13 Italian lippu Italian Grand Prix 1950–2013 64
14 Itävallan lippu Itävallan Grand Prix 1964, 1970–1987, 1997–2003 26
15 Yhdysvaltain lippu Itä-Yhdysvaltain Grand Prix 1982–1988 7
16 Japanin lippu Japanin Grand Prix 1976–1977, 1987–2010 26
17 Kanadan lippu Kanadan Grand Prix 1967–1974, 1976–1986, 1988–2008, 2010 41
18 Kiinan lippu Kiinan Grand Prix 2004–2010 7
19 Etelä-Korean lippu Korean Grand Prix 2010 1
20 Yhdysvaltain lippu Las Vegasin Grand Prix 1981–1982 2
21 Luxemburgin lippu Luxemburgin Grand Prix 1997–1998 2
22 Yhdysvaltain lippu Länsi-Yhdysvaltain Grand Prix 1976–1983 8
23 Malesian lippu Malesian Grand Prix 1999–2010 12
24 Marokon lippu Marokon Grand Prix 1958 1
25 Meksikon lippu Meksikon Grand Prix 1963–1970, 1986–1992 15
26 Monacon lippu Monacon Grand Prix 1950, 1955–2010 57
27 Italian lippu Pescaran Grand Prix 1957 1
28 Portugalin lippu Portugalin Grand Prix 1958–1960, 1984–1996 16
29 Ranskan lippu Ranskan Grand Prix 1950–1954, 1956–2008 58
30 Ruotsin lippu Ruotsin Grand Prix 1973–1978 6
31 Saksan lippu Saksan Grand Prix 1951–1954, 1956–1959, 1961–2006, 2008–2010 57
32 San Marinon lippu San Marinon Grand Prix 1981–2006 26
33 Singaporen lippu Singaporen Grand Prix 2008–2010 3
34 Sveitsin lippu Sveitsin Grand Prix 1950–1954, 1982 6
35 Turkin lippu Turkin Grand Prix 2005–2010 6
36 Tyynenmeren lippu Tyynenmeren Grand Prix 1994–1995 2
37 Unkarin lippu Unkarin Grand Prix 1986–2010 25
38 Yhdysvaltain lippu Yhdysvaltain Grand Prix 1959–1980, 1984, 1989–1991, 2000–2007 34