Giancarlo Giancovich

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Giancarlo Giancovich
Henkilötiedot
Syntynyt22. joulukuuta 1981
Kansalaisuus  Englanti
Uran tiedot
Lempinimi GC
Laji beachfutis
Seura Englanti Sandown Sociedad

Tietolaatikko päivitetty 5. helmikuuta 2015

Giancarlo Giancovich (s. 22. joulukuuta 1981[1]) on englantilainen jalkapalloilija ja beachfutispelaaja[2], joka edustaa jalkapallossa Englannin yhdeksänneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavaa Brading Townia. Giancovich on pelipaikaltaan hyökkääjä. Hän on kotoisin Wightsaarelta.

Giancovich on pelannut Brading Townissa vuodesta 2010 asti[1]. Vuonna 2011 hän pelasi kaksi ottelua kotipaikkansa Wightsaaren jalkapallomaajoukkueessa Island Gamesissa[1].

Giancovich pelaa myös beachfutista Englannin korkeimmalla sarjatasolla Sandown Sociedadin paidassa. Hänellä on useita maan mestaruuksia. Vuonna 2013 Giancovich pelasi joukkueensa kanssa Euro Winners Cupissa, jossa hän onnistui maalinteossa kahdesti[3]. Giancovich on Englannin ensimmäinen ja ainoa beachfutista ammatikseen pelaava pelaaja, vuonna 2009 hän pelasi Italian pääsarjan Cherviassa[4].

Giancovich on kuulunut pitkään myös Englannin beachfutismaajoukkueeseen. Hän debytoi maajoukkueessa Mundialiton ottelussa Portugalia vastaan vuonna 2003[4]. Giancovich on myös maajoukkueen kaikkien aikojen paras maalintekijä 76 maalillaan 77 maaottelussa ja on myös maajoukkueen kapteeni[5].

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]