Keskustelu käyttäjästä:Apenttin

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kiitos yrityksestäsi parantaa Wikipedian sisältöä! Valitettavasti tekemäsi lisäys ei ollut riittävän merkittävästä aiheesta, joten se jouduttiin poistamaan tai merkitsemään roskaksi. Mutta älä lannistu – muokkausoppaasta ja tyylioppaasta löytyy hyödyllisiä neuvoja muokkaukseen, ja esimerkkiä voit katsoa muista aihealueen artikkeleista. Joka tapauksessa tervetuloa Wikipediaan!kalamies 22. toukokuuta 2008 kello 21.47 (UTC)

Hei, poistit roskamerkinnän artikkelista, jonka olit luonut. Käytännön mukaan artikkelin luoja ei saa poistaa roskamerkintää. Voit halutessasi yrittää korjata luomaasi artikkelia. --kalamies 22. toukokuuta 2008 kello 21.56 (UTC)

Hei, lisäämäsi aiheen Arto Penttinen merkittävyys on kyseenalaistettu, ja aiheen tekijältä pyydetään lisätietoja poiston tarpeellisuuden arvioimiseksi. Perustelethan näkemyksesi aiheen keskustelusivulla neutraalista näkökulmasta ja huomioithan, että tietojen tulee olla tarkistettavissa. Wikipediaan ei voida kirjoittaa jokaisesta ihmisestä jota maa päällään kantaa, on henkilöillä joista tehdään artikkeli oltava joitain ansioita. Mutta nyt saat vapaasti kertoa keskustelusivulla miksi henkilöstä pitäisi olla täällä artikkeli--kalamies 22. toukokuuta 2008 kello 22.01 (UTC)

Wikipediassa ei tällä hetkellä ole lähdetty kirjoittamaan pastoreista, koska tarkistettavuus on lähes mahdotonta ja suurta osaa uskontojen perusasioistakaan ei ole vielä käsitelty kattavasti. Vastaavasti esim. perus-yliopistotohtoreistakaan artikkeleita ei hyväksytä (niistä, jotka ovat professoreja kyllä). --Ras 23. toukokuuta 2008 kello 17.15 (UTC)