Käyttäjä:Naabip

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Babylon
fi Tämän käyttäjän äidinkieli on suomi.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
Etsi käyttäjien kieliä

Pääsääntöisesti käytän lähes kaikkialla - kuten Wikipediassakin - nimimerkkiä "Naabip". Silloin tällöin nimimerkin edessä (tai välissä, yleensä "N" alkukirjaimen jälkeen) on viiva tai muu merkki/symboli korostamassa nimimerkin yksilöllisyyttä. Kyseinen nimimerkki on ollut käytössä Wikipedian ulkopuolella jo vuodesta -05. Wikipediaan nimimerkkini varmistettiin 12. elokuuta 2007.

Tavoitteeni Wikipediassa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tavoitteenani on kirjoittaa hyödyllistä yleistietoa kaiken kansan nähtäville. Pyrin myös korjailemaan ja täyttämään puuttuvia tietoja aiheisiin, joista olen syystä tai toisesta kiinnostunut. Pidän myös jonkinlaisista pitkäaikaisemmista projekteista, ja tämä ilmenee joskus Wikipedian artikkeleita hioessa. Tiedonhaluisena persoonana alan sitten kaivamaan tietoja lukemistani ja muokkaamistani aiheista, tällä tavoin voin laajentaa artikkeleja entisestään. Suurimmalti osin korjailen kuitenkin pieniä vikoja artikkeleissa, kuten kirjoitusvirheet, linkkien ja kuvien lisääminen ja niin edelleen.

Syy Wikipedian käyttöön[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Olen tiedonjanoinen. Pienetkin asiat; tuntemattomat sanat, erikoiset väitteet, urbaanilegendat - kaikki nämä käyn Wikipediahaun kautta läpi. Wikipedia on myös ollut hyödyllinen opiskelussa. Tiedon etsiminen sähköisesti on huomattavasti helpompaa ja miellyttävämpää, kuin vastaavasti hidastempoinen kirjojen sisällysluettelojen siimailu. Monesti asiat selitetään myös perusteellisemmin ja aiheista löytyy oheismateriaalit parin linkin päästä.

Artikkeleita[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Listausta joistain muokkaustöistäni: