Yihwa (hahmo)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Yihwa
Näyttelijä(t) Maengmum Pimnitchakun Bumrungkit
Kesto 2016–2018
Ensi-
esiintyminen
Bad Romance
Viimeinen
esiintyminen
Together With Me
Henkilötiedot
Koko nimi Wanyihwa Trakantapathawi (หวันยิหวา ตระการตาปฐวี)
Ammatti yliopisto-opiskelija
Sukupuoli nainen
Ikä 21 (Bad Romance -sarjassa)
Suhteet
Puoliso(t) Cho (poikaystävä)
Tutut Korn, Knock, Being, Dewey, Fai, Farm, Phu, Mydear, Beauty

Wanyihwa Trakantapathawi (lempinimeltään Yihwa) on naispuolinen päähenkilö thaimaalaisessa 13-jaksoisessa televisiosarjassa Bad Romance ja sen esiosassa Together With Me. Hahmoa esittää thai-kiinalainen näyttelijä Maengmum Pimnitchakun Bumrungkit.

Biografia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Yihwa on yliopisto-opiskelija, jonka pääaine on arkkitehtuuri. Televisiosarja ei paljasta Yihwan vanhemmista tai perhetaustasta juuri mitään, mutta olettamuksia varakkaasta perheestä voi tehdä esimerkeksi hänen käyttämiensä kalliiden vaatteiden ja asusteiden perusteella.

Yihwalla on kolme parasta ystävää: Being, Dewey ja Fai. Hän hengaa heidän kanssaan sekä koulussa että vapaalla. Korn on myös yksi Yihwan rakkaista kavereista. Yihwa on auttanut Kornia tulemaan ulos kaapista ja auttanut saamaan Kornin ja tämän parhaan kaverin, Knockin yhteen. Korn ja Knock ovat antaneet Yihwalle lempinimen ”Anoppi”, koska tämä on pojille aivan kuin huolissaan oleva äiti.

Yihwa uskoo, ettei hän tarvitse poikia elämässään: hänen mielestään pojat ovat ”kuin iPhone-puhelimet eli vain koristekäyttöön”. Kornin ja Knockin vuosipäiväjuhlassa Yihwa kuitenkin tapaa Kornin ystävän, Chon, joka rakastuu Yihwaan ensi silmäyksellä. Aluksi Yihwa olettaa Chon olevan homoseksuaali, joka tavoittelee Knockia, mutta sittemmin pari alkaa lähentyä.

Ominaisuudet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Yihwa rakastaa muotia ja haluaa aina näyttää hyvältä, joten hänen tyylinsä muuttuu paljon sarjan aikana. Bad Romance -sarjassa Yihwalla on harteille ulottuvat tummanruskeat hiukset, ruskeat silmät ja pitkät ripset, kun taas Together With Me -sarjassa hänellä taas on pitkät aaltoilevat vaaleat hiukset.

Yihwa käyttää usein yliopistouniformua, joka koostuu valkoisesta kauluspaidasta ja mustasta hameesta sekä yleensä korkeista korkokengistä. Hänen meikkinsä on yleensä melko rohkea: hän rakastaa käyttää punaista huulipunaa ja käyttää mustaa kajaalia, aurinkopuuteria, poskipunaa ja vaaleanruskeaa luomiväriä. Hän rakastaa myös koruja ja koristeita. Hänellä on aina kultainen sormus vasemmassa keskisormessaan sekä ranteessaan kello. Yihwa myös lakkaa kyntensä punaisella värillä.

Vaikka Yihwa on söpö, siro ja uskollinen, hän on myös erittäin nenäkäs ja voi muuttua todella ilkeäksi. Kun hän lukiossa saa selville, että hänen parhaaksi ystäväkseen luulemansa mustasukkainen Mydear sabotoi häntä, Yihwa kaataa Mydearin päälle keittoa ja potkaisee tätä kasvoille niin pahasti, että Mydear joutuu kauneusleikkaukseen. Yihwa onkin osoittautunut fyysisesti melko vahvaksi. Hän on myös hyvä tanssimaan, ja on voittanut koulun tanssikilpailun.