Xargon

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Xargon on Epic Gamesin (myöhemmin Epic MegaGames) vuonna 1993[1] MS-DOSille julkaisema seikkailupeli. Xargon on sivusta rullaava Jill of the Junglea muistuttava peli, mutta Xargon on varustettu paremmilla grafiikoilla. Xargonin ensimmäinen versio julkaistiin sharewarena, mutta toinen ja kolmas olivat maksullisia.

Pelin kulku[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Malvineous Havershim on pelin päähahmo, joka matkaa maastossa, josta päästään kenttiin. Malvineous on varustettu lyhyttä vaaleansinistä laseria ampuvalla aseella. Pelissä saa myös muita aseita, kuten erilaisia lasereita, heitettäviä kiviä ja tulipalloja. Näitä aseita löytää kentistä ja niitä voi ostaa smaragdeilla (emerald). Lopuksi tuhotaan Xargon.

Tarina[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Malvineous on arkeologi, joka tutkii raunioita Madagaskarilla. Rauniot oli rakentanut tuntematon muinainen kulttuuri, joka tunnetaan nimellä "Blue Builders". Kaasu tainnutti Malvineouksen, kun hän yritti kääntää raunioiden glyyfejä.

Malvineous näki unen, jossa puhuva kotka varoitti häntä. Sen jälkeen Malvineous herää oudossa maassa, johon pelin tapahtumat sijoittuvat.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]