Woodland

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Woodland on selainpohjainen roolipeli jossa tavoitteena on kehittää omaa pelihamoaan taistellen ja tekemällä kaikenmuotoisia töitä, apupojasta ammattilaiseen. Pelistä löytyy myös tehtäviä joista kokemusta sekä palkitsevia korvauksia.

Pelin alussa sinun on hieman hankittava kokemusta kiven tai puunhakkuun osalta. Myymällä hankkimasi tarvikkeet ansaitset hieman rahaa jolla voit ostaa hahmollesi tontin. Tontille rakennetaan päärakennus, jonka koko määrää paljonko hahmosi tavaroita voit sinne säilyttää. Halutessasi voit rakennuttaa tontillesi Navetan, Kanalan, Pellon, Puutarhan, Laitumen, Tallin sekä Kaivon. Eli voit sen jälkeen ostaa tontillesi karjaa ja kasvattamaan kasveja joita myymällä voit taas ansaita rahaa ja kokemusta.

Kun sinulla on tarpeeksi tarvikkeita ja haluat lähteä tutkimaan uusia paikkoja voit rakentaa satamassa itsellesi laivan. Laivalla voit sotia merirosvoja vastaan tai ryöstää kauppalaivoja. Voit matkustaa laivalla omistamattomalle saarelle ja aloittaa sieltä oman kaupungin rakentamisen "tyhjältä pöydältä".[1]


Woodland
Kehittäjä Heikki T. & Mika R.
Julkaistu 2009
Lajityyppi MMORPG
Pelimuoto Yksinpeli
Alusta WWW-selaimet
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Pelaaminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaamiseen tarvitset vain selaimen. Alussa pelaajalle kerrotaan hieman selvitymiseen liittyvistä asioista, ja neuvotaan miten hankkia materiaaleja sekä varusteita.

Pelissä on pienimuotoisia tehtäviä joita voi aloittaa omien kykyjen mukaan. Jotkin tehtävät avaavat uusia taitoja tai ominaisuuksia.

Sosiaalisuus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelissä tapaat monia ihmisiä joiden kanssa voit lähettää viestejä, myydä tontteja, vaihtaa esineitä tai vaikka lähettää rahaa. Riitatilanteissa voitte ottaa yhteen metsiensiimeksissä jolloin katsotaan kumpi on kumpi.[1]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b Woodland woodland.hajoonko.fi. Viitattu 10.8.2016.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]