Wikipedia:Visuaalinen muokkain/Palaute

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Palaute
Ilmoita ongelmasta
Lähetä palautetta koskien Visuaalista muokkainta

Tämä sivu on tehty, jotta voit kertoa ongelmista, joita kohtaat käyttäessäsi Visuaalista muokkainta. Visuaalinen muokkain on vielä beetaversiossa, ja siinä on useita tunnettuja vikoja ja puuttuvia ominaisuuksia. Otamme mielellämme vastaan palautetta ja ideoita, erityisesti koskien käyttöliittymää ja uusia ominaisuuksia.

Käyttöopas löytyy sivulta: Help:VisualEditor/User guide/fi.

Lisää uusi kommenttiKatso tunnettuja bugejaIlmoita uudesta bugista PhabricatorissaLue uutiskirjeitä
Keskusteluarkistot: Arkisto 1

Maailmankartan tekstin virhe[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

En saa muokattua maailman kartan alla olevaa kirjoitusvirhettä "Esiityminen maailmalla" oikeaan muotoon "Esiintyminen maailmalla". Pieni kirjoitusvirhe vain, mutta ainakin omaan silmään pistävä. Terveisin Lauri Korhonen 87.92.46.67 2. tammikuuta 2015 kello 23.20 (EET)

Korjasin kirjoitusvirheen. Miksihän et siinä onnistunut? Klikkasitko ensin kuvaa muokkaustilassa ja sen jälkeen painoit sitä alapuolelle ilmestyvää valkoista painiketta tms.? Vai mihin asti pääsit? --Stryn (keskustelu) 2. tammikuuta 2015 kello 23.24 (EET)

Visuaalisessa muokkauksessa häikkää[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Siirretty sekalaista-kahvihuoneesta[1]

Minulla on jo useamman päivän ajan ollut visuaalisessa muokkaustilassa vikaa. Kun haluan tehdä wikilinkin ja painan sinisestä painikkeesta valmis, jää latausruutu siihen jumittamaan, eikä edes linkkiä tule tekstiin. Peruuta-painikkeestakaan ei ole apua. Katso kuvakaappaus: http://aijaa.com/2exuw8 ComradeUranium (keskustelu) 19. heinäkuuta 2015 kello 16.12 (EEST)

Sain toistettua virheen, mutta vain, jos valitsen sellaisen pätkän, että siihen jää tyhjä rivi väliin, eli esim. jos valitsen Renault Laguna -artikkelissa tekstin radio ja puhesyntetisaattori.
Vuonna 1998 tarjottuun Sport-pakettiin kuului kevytmetallivanteet, nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä Tietysti tuollaisia linkkejä ei pitäisi ollakaan, mutta silti virhettä ei saisi tulla. Web Console näyttää virheenä "TypeError: newSel.equalsSelection is not a function". --Stryn (keskustelu) 19. heinäkuuta 2015 kello 16.40 (EEST)
Lisäsin Phab:T106270. --Stryn (keskustelu) 19. heinäkuuta 2015 kello 16.48 (EEST)
Kiitos. ComradeUranium (keskustelu) 19. heinäkuuta 2015 kello 16.50 (EEST)
Ja ongelma korjattu. --Stryn (keskustelu) 22. heinäkuuta 2015 kello 16.53 (EEST)
Hyvä juttu. Kiitos. ComradeUranium (keskustelu) 22. heinäkuuta 2015 kello 17.12 (EEST)