Wikipedia:Flow

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Flow tai Structured Discussions on Wikimedia-säätiön kehittämä keskustelusivutyyppi. Suomenkielisessä Wikipediassa se on käytössä vain väärinkäyttösuodattimen virheilmoitussivulla ja joillakin muilla yksittäisillä keskustelusivuilla. Wikimedia-säätiö ylläpitää toimintoa edelleen, mutta sen käyttöä ei enää laajenneta niihin projekteihin, joissa se ei ole jo käytössä.

Flow’n tilaaminen keskustelusivulle

[muokkaa wikitekstiä]

Flow’n voi tilata sivukohtaisesti projektisivuille, mutta tilaaminen vaatii aina yhteisön hyväksynnän. Flow'n käyttöönottamisesta projektisivulla pitää ensin keskustella kahvihuoneessa tai kyseisen projektin keskustelusivulla. Kun yhteisön hyväksyntä Flow’n käyttöönotolle on saatu, lisäosan voi tilata käyttäjä Trizek (WMF):n keskustelusivulla. Liitä viestiin linkki sivulle, jolle Flow tilataan, ja linkki keskusteluun, jossa yhteisö on hyväksynyt Flow’n tilaamisen kyseiselle sivulle.

Tarvittaessa Flow’n voi myös poistaa käytöstä ja sivun palauttaa normaaliksi sivuksi. Tässäkin tapauksessa jätä pyyntö käyttäjä Trizek (WMF):n keskustelusivulle.

Aiheesta muualla

[muokkaa wikitekstiä]