Wikipedia:Ehdokkaat suositelluiksi artikkeleiksi/Battlefield V

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
  Tämä sivu on arkisto alla mainitun artikkelin suositellut artikkelit -äänestyksestä. Älä muokkaa tätä sivua. Uudet kommentit ja mielipiteet asiasta tulee sijoittaa asiaankuuluvien artikkelien keskustelusivuille.
  Äänestyksen tulos oli: Hyväksytty Hyväksytty (100,0 % kannatti suositelluksi artikkeliksi) –Sullay (Keskustelkaamme siitä) 31. elokuuta 2019 kello 21.53 (EEST)
Katso hyväksymistä seuraavat toimenpiteet täältä.

Battlefield V[muokkaa wikitekstiä]

Artikkeli valittiin tänä kesänä hyväksi artikkeliksi, mutta potentiaalia olisi mahdollisesti myös suositelluksi artikkeliksi. Pituudeltaan ja kattavuudeltaan artikkeli on samanlainen muiden suositeltujen videopeliartikkelien kanssa. –Sullay (Keskustelkaamme siitä) 10. elokuuta 2019 kello 16.43 (EEST)

Äänestys päättyy 24. elokuuta 2019 kello 16.43 (EEST). 31. elokuuta 2019 kello 16.43 (EEST)

Kannatan[muokkaa wikitekstiä]

  1. Mennee. --PtG (keskustelu) 13. elokuuta 2019 kello 16.29 (EEST)
  2. Menköön. --Höyhens (keskustelu) 17. elokuuta 2019 kello 22.30 (EEST)
  3. Aihepiiristä en tiedä mitään, mutta kai tämä menee. --Sblöbö (keskustelu) 20. elokuuta 2019 kello 00.38 (EEST)
  4. Menköön--Superkissan (keskustelu) 25. elokuuta 2019 kello 15.12 (EEST)
  5. K-Pedia (keskustelu) 25. elokuuta 2019 kello 18.39 (EEST)

Vastustan[muokkaa wikitekstiä]

Keskustelu[muokkaa wikitekstiä]

Kaipasin selvennystä sanaan "potentiaali". En ole kovin usein osallistunut laadunarviointiprosessiin, mutta olen ymmärtänyt, että tässä pyritään arvioimaan artikkelin laatua juuri tällä hetkellä (elokuussa 2019) ja sen lisäksi kehittämään artikkelia yhä paremmaksi. Tulkitsen itse sivistyssanan "potentiaali" tarkoittavan lähinnä mahdollisuuksia ja tulevaisuutta. Jos artikkelin aihe antaa mahdollisuuden kehittää tästä erittäin hyvän artikkelin, jota voidaan suositella lukijoille, niin sillä on kai sitten "potentiaalia" saavuttaa korkein laatutaso. On aivan eri asia miettiä, onko artikkeli tällä hetkellä riittävän hyvä. Siihen en osaa vastata. --Pxos (keskustelu) 11. elokuuta 2019 kello 16.02 (EEST)

Uskoisin, että jos jonkun yksittäisen käyttäjän mielestä artikkeli ei ihan vielä nyt ole suositellun artikkelin tasolla, niin pienellä vaivalla sen sellaiseksi saisi. Käyttäjillä kun on usein paljonkin toisistaan eroavia mielipiteitä laatua arvioidessa. Omasta mielestäni artikkeli kävisi nyt suositellusta artikkelista. Vertaisarvioinnissa tuli hyvää keskustelua ja sen kautta artikkelin kehitystä aikaiseksi. –Sullay (Keskustelkaamme siitä) 12. elokuuta 2019 kello 00.33 (EEST)
Alle neljä ääntä ehdottajan lisäksi, joten otetaan viikon jatkoaika. En varsinaisesti vastusta, mutta pelaaminen -osiossa on vähän vajaa viitteistys. Onko siihen joku syy? Samaa on havaittavissa tämän aihepiirin muissakin artikkeleissa, jotka ovat jonkinasteisen laatuleiman saaneet. K-Pedia (keskustelu) 24. elokuuta 2019 kello 22.27 (EEST)
Pelaaminen on ainakin isolta osalta "juonikuvausta", joita ei varsinaisesti tarvitse lähteistää, sillä itse aihe on osion lähteenä. --PtG (keskustelu) 24. elokuuta 2019 kello 22.59 (EEST)
Eikös siinä silloin ole jo omaa tutkimusta, jos pelaa jotain peliä tai katsoo elokuvan, ja kirjoittaa siitä itse omin sanoin. K-Pedia (keskustelu) 25. elokuuta 2019 kello 00.04 (EEST)
Ei saa kopioida, mutta ei myöskään kirjoittaa omin sanoin? Linjauksesi siis kieltäisi kaikki kirjojen, elokuvien ja tv-sarjojen juonikuvausten kirjoittamisen Wikipediaan. Ketähän tämä taas palvelee? Kokonaisia juoniselostuksia kun ei käsittääkseni kirjoiteta millekään muulle verkkosivulle (ainakaan tietokirjasanamaisen neutraalisti), on niihin vähän hankala viitata - mikä tekee meidän juoniosioista varsin ainutlaatuista tietoa. Coen (keskustelu) 25. elokuuta 2019 kello 14.28 (EEST)
Niin, silloin tutkimus on uutta, jos ei ole mitään mistä referoida. Pieni epäkohta siis on. Tämä on kuitenkin jo yleisen tason keskustelun asia, eikä tämän äänestyksen asia. Tälle artikkelile annan silti kannatusäänen, ikävää jos hyvä artikkeli saa äänestystuloksen hylätty, vain äänestäjien vähyyden vuoksi. K-Pedia (keskustelu) 25. elokuuta 2019 kello 18.39 (EEST)
Jep, kuuluu eri keskusteluihin, mutta nähdäkseni tästä on sen verran useasti keskusteltu, että "yhteisön kanta" on, että juonesta voi kertoa omin sanoin. Toki tiukasti tulkittuna tämä on omaa tutkimusta, sillä väkisinkin juonen kerronnasta tehdään valintoja, mitä nostetaan esille ja mitä painotetaan. --PtG (keskustelu) 25. elokuuta 2019 kello 23.31 (EEST)