Wikipedia:Ehdokkaat hyviksi artikkeleiksi/Venäjän Grand Prix 2017

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
  Tämä sivu on arkisto alla mainitun artikkelin hyvät artikkelit -äänestyksestä. Älä muokkaa tätä sivua. Uudet kommentit ja mielipiteet asiasta tulee sijoittaa asiaankuuluvien artikkelien keskustelusivuille.
  Äänestyksen tulos oli: Hyväksytty Hyväksytty (77,8 % kannatti hyväksi artikkeliksi) --IJuhiz (keskustelu) 31. toukokuuta 2017 kello 08.38 (EEST)
Katso hyväksymistä seuraavat toimenpiteet täältä.

Venäjän Grand Prix 2017[muokkaa wikitekstiä]

Samaa tasoa kuin Australian Grand Prix 2017, joka on valittu hyväksi aiemmin. Kehitetty vertaisarvioinnissa. Jos vielä jollain tulee mieleen jotain mitä ei vielä artikkelista löydy niin hoidetaan kyllä samantien kuntoon, mutta muuten valmis mielestäni äänestykseen.--IJuhiz (keskustelu) 11. toukokuuta 2017 kello 11.06 (EEST)

Äänestys päättyy 25. toukokuuta 2017 kello 11.06 (EEST).

Kannatan[muokkaa wikitekstiä]

  1. --ATL (keskustelu) 14. toukokuuta 2017 kello 17.28 (EEST)
  2. Kielenhuolto tehty. Ei yhdestä F1-osakilpailusta nyt kovin paljon enempää voi vaatia.--Tanár 19. toukokuuta 2017 kello 09.46 (EEST)
  3. --Miikalassa (keskustelu) 19. toukokuuta 2017 kello 16.06 (EEST)
  4. Niin siis onhan järjetöntä että tällaisesta asiasta kuin yhdestä formulaosakilpailusta tehdään yleensä artikkeli tietosanakirjaan. Jos sellainen kuitenkin on ratkaistu järkeväksi, olkoon tämä nyt sitten hyvä sellainen. --Höyhens (keskustelu) 20. toukokuuta 2017 kello 00.32 (EEST)
  5. Kannatan. --Sblöbö (keskustelu) 20. toukokuuta 2017 kello 18.24 (EEST)
  6. Menee. --Roopeank (keskustelu) 24. toukokuuta 2017 kello 22.50 (EEST)

Vastustan[muokkaa wikitekstiä]

  1. Vaatii kielenhuoltoa, ei maallikolle lukukelpoinen. --Smaug the Golden (keskustelu - muokkaukset - lokit) 11. toukokuuta 2017 kello 12.35 (EEST)
  2. Samoilla perusteluilla kun Smaug. Kannattaa kielenhuollon jälkeen viedä ensin lupaavaksi--Kukkaspoika73 (keskustelu) 17. toukokuuta 2017 kello 09.15 (EEST)

Keskustelu[muokkaa wikitekstiä]

Tämäkin kannattaisi viedä lupaavan kautta. --Höyhens (keskustelu) 15. toukokuuta 2017 kello 08.37 (EEST)

Tiedoksi niille, jotka ovat kieliasun takia vastustaneet, että olen korjaamassa artikkelin kieliasua ja yritän saada sen valmiiksi äänestysaikana.--Tanár 18. toukokuuta 2017 kello 10.00 (EEST)

Minäkin tuosta kieliasusta seuraavaa: "McLaren oli vaihtanut ennen harjoituksia Stoffel Vandoornen autoon voimayksikön, mikä oli jo neljäs kerta saman kauden aikana, mutta sekin hajosi heti ensimmäisissä harjoituksissa. Talli joutui avaamaan voimayksikön harjoitusten jälkeen ja vaihtamaan sekä turbon että sen lämpöenergiaa kierrättävän MGU-H-yksikön. Tämä rikkoi kuitenkin sääntöjä, joiden mukaan kummankin osan saa vaihtaa vain neljä kertaa kauden aikana" Edellä mainitusta otannasta seuraavaa: Voimayksikön ja sen osia saa vaihtaa vaikka sata kertaa kauden aikana, mutta kauden aikana saa käyttää vain neljää eri osaa ja niitä kyseistä neljää eri osaa saa vaihdella vaikka sen sata kertaa. Nyt minä ainakin saan käsityksen (voihan vaikka turbon vaihtaa jo aikaisemmin kauden aikana käytettyyn, ei pelkästään uuteen), että osan on kestettävä viisi peräkkäistä kilpailua (kaudessa kilpailuja 20/4 vaihtoa=5 peräkkäistä kilpailua tai sitten nyt vaihdetun osan on kestettävä sen 16 kilpailua). Ennen se oli artikkelissa kirjoitettuna niin että minäkin sen ymmärsin, mutta kielenhuollossa se vaihdettiin edellä mainittuun asuun, en tiedä kumpiko tapa on kielellisesti parempi, mutta mielestäni nykyisessä on suuri väärinkäsityksen mahdollisuus. Korjausehdotukseni on seuraava: "McLaren oli vaihtanut ennen harjoituksia Stoffel Vandoornen autoon kauden neljännen voimayksikön, mutta sekin hajosi heti ensimmäisissä harjoituksissa. Talli joutui avaamaan voimayksikön harjoitusten jälkeen ja vaihtamaan sekä turbon että sen lämpöenergiaa kierrättävän MGU-H-yksikön. Tämä rikkoi kuitenkin sääntöjä, joiden mukaan kauden aikana saa käyttää vain neljää turboa ja (neljää) MGU-H-yksikköä" Tuosta mielestäni käy ilmi, että kutakin osaa saa käyttää neljää eri kappaletta kauden aikana, mutta niitä saa vaihdella kauden aikana vapaasti.
PS Kiitos Tanár kielenhuollosta, enhän minä tavan kaduntallaaja edes älyä, että kieliasua voi parantaa noinkin paljon.--Miikalassa (keskustelu) 19. toukokuuta 2017 kello 00.37 (EEST)
Kiitos Miikalassa sekä kiitoksista että korjauksesta. Kielenhuollossa on aina se riski, että tekstiä korjatessa muuttuu myös asiasisältö. Täytyy myöntää että olin itsekin käsittänyt asian väärin, mutta nyt saatiin sekin kuntoon.--Tanár 19. toukokuuta 2017 kello 09.05 (EEST)