Wikipedia:Ehdokkaat hyviksi artikkeleiksi/Euroopan keskuspankki

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Euroopan keskuspankki[muokkaa wikitekstiä]

  Tämä sivu on arkisto alla mainitun artikkelin hyvät artikkelit -äänestyksestä. Älä muokkaa tätä sivua. Uudet kommentit ja mielipiteet asiasta tulee sijoittaa asiaankuuluvien artikkelien keskustelusivuille.
  Äänestyksen tulos oli: Ei hyväksytty Ei hyväksytty (Vain 1 kannatti hyväksi artikkeliksi.) --Arla 20. marraskuuta 2019 kello 16.11 (EET)

Valittu aikaisemmin lupaavaksi artikkeliksi ja laajennettu sen jälkeen. --Hartz (keskustelu) 1. marraskuuta 2019 kello 09.16 (EET)

Äänestys päättyy 15. marraskuuta 2019 kello 09.16 (EET).

Kannatan[muokkaa wikitekstiä]

Vastustan[muokkaa wikitekstiä]

  1. Tällä kertaa näin. --Höyhens (keskustelu) 12. marraskuuta 2019 kello 22.10 (EET)

Keskustelu[muokkaa wikitekstiä]

Keskeinen asia on ettei tämä ole jäsenvaltioiden toimielin kuten ei euroaluekaan. Onhan se sieltä luettavissa, mutta sitä voisi hieman korostaa. --Höyhens (keskustelu) 4. marraskuuta 2019 kello 13.31 (EET)

Asiasisältö näyttää hyvältä. Osa tekstistä on kapulakielistä, ilmeisesti suoraan sopimuksista lainattua lakitekstiä. Joitain lauseita piti lukea monta kertaa, ennen kuin ymmärsin. Kaipaisin vaikeiden lauseiden lyhentämistä ja yksinkertaistamista. Lisäksi ehdotan, että pääomataulukoissa summat pyöristetään kokonaisiksi euroiksi. Senteillä ei kuitenkaan ole merkitystä, mutta ne tekevät taulukot vaikeiksi lukea. --TuomoS (keskustelu) 4. marraskuuta 2019 kello 19.32 (EET)