Wikipedia:Ehdokkaat hyviksi artikkeleiksi/Amy Diamond

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
  Tämä sivu on arkisto alla mainitun artikkelin hyvät artikkelit -äänestyksestä. Älä muokkaa tätä sivua. Uudet kommentit ja mielipiteet asiasta tulee sijoittaa asiaankuuluvien artikkelien keskustelusivuille.
  Äänestyksen tulos oli: Ei hyväksytty Ei hyväksytty (Vain 1 kannatti hyväksi artikkeliksi.) --George Esayas (k/m) 19. kesäkuuta 2007 kello 21.56 (UTC)

Amy Diamond[muokkaa wikitekstiä]

Itse kehtaan ehdottaa omaa artikkeliani, mikä on mielestäni niin hyvä kuin osaan (lähdemateriaalia kun on näin tuoreesta aiheesta melko vähän saatavilla). Käänsin tämän alun perin englanniksi kirjoittamani artikkelin suomeksi, kun tuli palautetta kieliasioista. Luulen että kieli sujuu suomeksi ainakin paremmin. Moorvis 12. kesäkuuta 2007 kello 21.10 (UTC)

Äänestys päättyy 20. kesäkuuta 2007.

Kannatan[muokkaa wikitekstiä]

Vastustan[muokkaa wikitekstiä]

  1. Melko kevyt kirjoitelma, joka keskittyy Diamondin lyhyen uran tapahtumiin (ja ajoittain jopa hehkutukseen). Perusartikkeli, mutta ei vielä edes hyvän artikkelin nappulan arvoinen.Kommentin jätti Tbone (keskustelu – muokkaukset).13. kesäkuuta 2007 kello 09.09
  2. Liian lyhyt, sitäpaitsi albumeista ei ole edes artikkeleita --kallerna 13. kesäkuuta 2007 kello 12.47 (UTC)
  3. Edellisen asialla. --Eetvartti 13. kesäkuuta 2007 kello 16.20 (UTC)
  4. Ei vielä. --junafani (löpinät) 14. kesäkuuta 2007 kello 14.03 (UTC)
  5. --DLS 15. kesäkuuta 2007 kello 09.41 (UTC)

Keskustelu[muokkaa wikitekstiä]

Muutama huomio. Biografia (suom. Elämäkerta)-kappaleessa on vain yksi alaotsikko, varhaislapsuus. Tekstiä voisi lisätä vanhemmasta iästä tai sitten otsikointia muuttaa. Artikkelista puuttuu kokonaan musiikin kuvailu ja analysointi, albumeistakaan ei kerrota mitään. Kuka hänen musiikkinsa tekee, onko taustabändiä? Entä henkilökohtainen elämä? --Hehkuviini 12. kesäkuuta 2007 kello 22.33 (UTC)

OK, "menestys laulajana" oli tarkoitus olla pienempi otsikko. Hyviä ehdotuksia, yritän löytää lähteitä levyjen lisäksi tuosta musiikista ja tekijöistä. Henkilökohtaisesta elämästä on tuossa nyt jo kerrottu aika paljon verrattuna siihen mitä on julkisuudessa esitetty ja on relevanttia. Jotain irrallisia tiedonpalasia olisi kyllä mutta niitä on hankala lisätä tekstiin. Moorvis 13. kesäkuuta 2007 kello 05.48 (UTC)

Tbone, onko ehdotuksia mistä pitäisi kertoa enemmän? Ja miten siitä saisi neutraalimman sävyltään? Kaikki lähteet mitä olen löytänyt, ovat "hehkutusta" ja vastakkaisia mielipiteitä ei oikein löydy muuten kuin keskustelupalstoilta. Moorvis 13. kesäkuuta 2007 kello 06.47 (UTC)

Lisäsin tietoa levyn tekijöistä ja hain hieman neutraalimpia arvosteluja. Albumiartikkeleiden puutekaan ei pitäisi vähentää tämän artikkelin hyvyyttä, mutta ne oli helppo lisätä. Entä pituus? Hyvän artikkelin pituudesta riittää että sen "tulisi olla aiheeseen nähden sopivan laaja." Diamondilla on takanaan vasta kaksi vuotta julkisuudessa joten kerrottavaan on tosiaan vähemmän kuin Napoleonista. Moorvis 13. kesäkuuta 2007 kello 19.53 (UTC)